• Jak wejdzie espi Autor: ~Wyjaśniam [5.173.198.*]
    O przerwie w głosowaniu to uciekać pkc. Już mi się to nie podoba. Ale cóż trzeba czekać.
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~Leniwiec [37.30.52.*]
    Uciekaj od razu. Od pewnego czasu potwornie narzekasz. Może po prostu nie nadajesz się na inwestora na GPW? Szkoda Twoich nerwów, można inaczej i spokojniej zarabiać pieniądze.
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~Wyjaśniam [5.173.198.*]
    Jak ogłoszą przerwę tzn ze inwestora brak. I nie będzie kumu obiąć akcji. To czarny scenariusz którego nie zakładam. Ale może tak być. :]
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~Lukituki [45.155.148.*]
    Masz rację też już mam go dosyć wiecznie beczy taki z niego inwestor największa płaczka na tym forum.
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~Ekipa [188.146.148.*]
    Będzie inwestor super
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~Wyjaśniam [5.173.198.*]
    Wy jesteście "inwestorami" którzy chcą być ciaglw zapewniani jak to dobrze się dzieje i jak wysoko kurs wystrzeli. Rozumiem :]. Napisałem co mam na myśli i nie zakladam ze wlasnie tak bedzie. Wile odciecie od akcji. Jedziemy w tym samym wagonie. Czołem
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~RealnyM [104.28.130.*]
    Wyjaśniam - po co siejesz ferment? Tydzień temu posłałeś że się nie odbędzie to co wtedy, a dziś piszesz że może być przerwa. Zakładać można w dwie strony, a jak jedna panikuje to tylko w jedną.
    Podobnie jak technik.at widzi że automat co chodzi od kilku dni to pisze pierdoły, a bo kolarstwa nie ma jak wykonać i smutny chodzi.
    Będzie co będzie a czy dziś czy jutro czy za tydzień miesiąc to jest pewne bo to jest inna firma do inwestycji a wy tylko żeby wskoczyć i wyskoczyć na czyjąś plecach pisząc dla paniki.
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~Leniwiec [37.30.52.*]
    Nie rozumiesz. Ja mam tu zainwestowane pieniądze, które mogę stracić i przez to nie osiwieję. To najważniejsza zasada inwestowania na GPW. Zacząłem inwestować dwa lata przed covidem, nie stosowałem stop losów. Gdy przyszedł covid w kilka dni miałem -90% na koncie. Ale nie podniosło mi to ciśnienia. Odczekałem i odbiło. Jednak znam ludzi, którzy wtedy prawie życie stracili z nerwów. Sprzedawali na dołkach, a Ci co grali z dźwignią do tej pory spłacają długi, które zrobili na Biomed (szok). Nie potrafili wytrzymać ciśnienia i bujania na kursie, które wtedy było. Piszę do Ciebie z życzliwości, bo nie chce, żebyś tracił tu zdrowie, jeśli tak bardzo wahania kursu działają na Twój układ nerwowy. Zdrowie mamy jedno i nie zawsze można je naprawić nawet za pieniądze. Pozdrawiam
  • Re: Jak wejdzie espi Autor: ~grucha [88.156.137.*]
    Ale ty masz silną psychikę...
[x]
VIRTUS -1,54% 1,53 2026-05-22 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.