• Cena wezwania i plany Autor: ~JohnySilver [213.134.180.*]
    Prawda jest taka że cena jest śmieszna, znaleźli idealny moment na wezwanie bo przepisy pozwalają na taką cenę. Spółka jednak deklaruje że NIE SCHODZI Z GIEŁDY "Wezwanie będzie miało charakter dobrowolny, a zawarte porozumienie nie przewiduje wycofania spółki z giełdy." więc po prostu zbierają akcje bo wierzą w potencjał do wzrostu, ale muszą o tym powiedzieć bo też ich do tego przepisy zmuszają. Wg mnie cena wezwania się zmieni, będziemy mieli 65-69 za papier. Jestem na sporym minusie na WP i nawet myślałem żeby wyjść, ale po takiej informacji kotwica zarzucona i siedzę ;)
  • Re: Cena wezwania i plany Autor: joleka [37.225.91.*]
    Witam, w mojej ocenie NIE SPRZEDAWAĆ !!!! Zdołowali cene do 46 i teraz głosili wezwanie,
    powtarzam NIE SPRZEDAWAĆ, taka cena to jest promocja !!! Jak wróci do stówki, a wróci po wynikach jak dodadzą biznes w Rumunii, to mozna sprzedawać. To, że ropa to nie ma znaczenia, wakacje.pl będą sprzedawać inne kierunki, oni nie sa organizatorem tylko pośrednikiem i ludzie przerzuca się na inne kierunki, to nie Rainbow, że im odpadło kilka kierunków !!!
    NIE SPRZEDAWAĆ, MYŚLEĆ ! :)
  • Re: Cena wezwania i plany Autor: kebabzrumuna [188.117.143.*]
    Witam, mam 5,5 akcji wpl mało bo mało chciałem dokupić ale nie zdążyłem średnią mam 54 zł zakupu i zastanawiam się czy jeszcze dokupywać czy raczej odradzacie?
  • Re: Cena wezwania i plany Autor: ~dyzma [94.42.136.*]
    To zależy jaki jest procent WP kapitału całkowitego. Po tej ilości wydaje mi się ,że duży. To bym raczej nie kupował i kupił XTB.
    W mojej ocenie 120zł będzie . Należy zdywersyfikować kapitał. Chociaż WP liczę na 100zł , ale w perspektywie 2027 roku.
  • Re: Cena wezwania i plany Autor: ~Mewa [5.173.212.*]
    To kiedy te wezwanie?
  • Re: Cena wezwania i plany Autor: ~Cobconicnietobi [37.31.52.*]
    Brak diwidendy jakieś wezwania PA. TYLKO POLSKI BALAGAN. KUP CVC PARTNERS. 30 PROCENT WLASCIXIEL ZABKI WARTE 200 MLD DOLAROW DIWIDENDA 4 PROCENT. CENA 11 EURO. TRIPADVISOR. SPOLKA AMERYKANSKA
  • Re: Cena wezwania i plany Autor: ketchup1 [37.31.52.*]
    Mógłbyś zauważyć że obecnie kapitał rotuje z rynków rozwiniętych typu USA do rozwijających się typu Polska . Widać to obecnie po indeksach widać moc polskiej GPW w porównaniu do USA . Zawsze była to słabość . Więc jak chcesz kup sobie cvc żeby ten kapitał mógł sobie jeszcze bardziej wyjść tam a wejść tu . Tyle człowiek meczyl na GPW nie po to żeby teraz wyjść tu gdzie cała zabawa się zaczyna a wejść tam gdzie się już skonczyla .
  • Re: Cena wezwania i plany Autor: ~Darusz [91.165.213.*]
    GEA - podobny case
[x]
WIRTUALNA 1,05% 58,00 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.