• chore istoty Autor: ~Sonia [83.175.184.*]
    jeśli macie trochę oleju w głowie, to olejcie totalnie co piszą. To nie są zdrowi ludzie, oni karmią się z zawiści wszystkim co w was ma trafić, nawet jak jest jedynie kreacją ich chorego manipulatorskiego umysłu. To są autentyczne wampiry energetyczne. Uwolnijcie się, nie dementujcie nawet. Wolność to Wasz wybór, jak ich wyborem jest nienawiści i zawiść. Bo to zawiść jest ich paliwem, które najbardziej degraduje finalnie ich samych. To że jakiś .... naparza dzień i w noc nie jest normalne. Żeby nie było, takie same wampiry są też w drugą stronę, jeden mnie zdenerwował nawet, ten co piszę że nie reklamujecie spółeczki na zagranicznych forach... ale odpuściłem już temat.
    Bywają też profesjonalni naganiacze, ale tacy zwykle mają przynajmniej argumenty przynajmniej sprawiające wrażenie merytorycznych i wtedy warto pogadać - przykład mistrz. Te dyskusje były zawsze bardzo ciekawe bo następowały ciekawe dementi i pomogły mi zwiększyć udział ICE kiedyś =)
  • Re: chore istoty Autor: ~Sowa [89.228.234.*]
    Merytorycznie proszę , sam staram się przekazać argumenty jutro kosmos
  • Re: chore istoty Autor: ~Fg [195.128.172.*]
    Psychologicznie drobni zostali rozegrani po mistrzowsku. W weekend euforia, rozkminy czy będzie pińcet czy dwa dzewińcet, czy kapitalizacja miliard, dwa, czy osiem. Wystarczyło osiem godzin jednej sesji i euforia ucichła, nadaktywni pochowani po kątach, a drobni obgryzają nerwowo paznokcie myśląc co to będzie jutro o dziewiątej. Powiem tak, dwa miesiące temu była zwała 10%, następnego dnia niektórym puściły nerwy i wyprzedawali się na dodatkowe minus kilka procent, po godzinie odbicie i powrót do wzrostów. Potem było wyciskanie z 50 do 40, potem chyba z 44 do 34. Takie rzeczy trzeba przeżyć. Po co tu się jest? Po komercjalizację. Jaka ona będzie? Jakaś będzie. Kiedy będzie? Kiedyś będzie. Do tego czasu lepiej się nie denerwować, nie podniecać, nie szacować, nie spekulować tylko czekać. Albo się wierzy w spółkę albo nie.
  • Re: chore istoty Autor: ~Antynagon [83.175.185.*]
    Spokojnie Fg, ja jestem drobny ze średnia 37. Jeśli ktoś ma cierpliwość to może sprawdzić kiedy wszedłem. I od razu po wejściu, na drugi dzień miałem z minus 15%:). Później było z plus 20%, żeby spaść na minus kilka procent. Bujanie niesamowite. Wejście nieidealne. Ale w tym momencie spadek z 64 na 57 nie robi na mnie wrażenia. A mając +75% w poprzednim tygodniu mówiłem mojej, że nie po to na tę spółkę wszedłem. Podsumowując, niektórzy drobni weszli świadomie. I takie spadki z pewnością nie cieszą, ale zdecydowanie nie przerażają:)
  • Re: chore istoty Autor: ~Kwinto [5.173.196.*]
    W końcu ktoś napisał sensownie, krótko, na temat i bez zbędnych wypracowań z AI oraz personalnych wycieczek, czyli po prostu obiektywnie. Pełny szacun. Radosnych Świąt Wielkanocnych życzę.
[x]
MEDINICE -0,78% 76,10 2026-05-27 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.