• Koniec notowań 30.10 Autor: ~Max [89.167.45.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=43&_Lang=pl&_RowID=1581018&category=5,6,7&_CheckSum=475560451

niestety....

co dalej? Co na to prezes?

• Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~lipo [83.31.5.*]
    Od samego rana PKC i wodospad...
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~janko696 [83.21.214.*]
    mnie zastanawia tylko to zlecenie kupna po 15 na 300tys akcji
    no ale wycofanie jest i to fakt
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~nikt [213.5.43.*]
    mam 80 tys papierka. jutro będą kosztować 800 zł. Dobiorę do 2mln jak będzie po groszówce. Przekroczę 5% !!W czwartek o mnie usłyszycie, będzie komunikat. I wtedy bedę wreszcie na bieżąco co w KHS się dzieje.
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~andre [86.43.81.*]
    chyba też tak zrobię
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~czelsi_01 [87.99.43.*]
    No to się zesrało... :((( chyba że to znowu jakiś wałek, ludzie się wysypią i ktoś kupi za 1gr a w piątek pójdzie info odwołujące wszystko! i znóktoś na maybaha zarobi...
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~janko696 [83.21.214.*]
    ciezka sprawa,sytuacja jest odmienna od toory,tu jest kapital,ludzie chca inwestowac,fundusz kupuje akcje prezes też,nikt nie chce konca notowac,kazdy wierzy ze zaklad przetrwa,a ta decyzja daje zaklad do likwidacji,ale nie rozumiem czemu fundusz i prezes kupuja liczac sie z tym ze zaklad padnie,no chyba ze faktycznie do piatku bedzie inne info
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~wiem [82.177.95.*]
    tylko w polsce takie cyrki sa mozliwe zeby biale bylo czarne, zaklad dziala normalnie sad oglasza upadlosc gpw wycofuje z obrotu a sam syndyk DOKUPIL 15.10 ponad 13tys, jestem pewny ze w piatek po sesji bedzie info odwolujace zapowiadajace uklad i notowania beda zawieszone a nie wycofane do czasu zmiany wyroku bo przeciez wniosek jest zlozony i inwestor jest
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~ciekawski [85.221.170.*]
    Po pierwsze co to jest 13 tyś. - to są grosze, a po drugie gdzie jest napisane że syndyk dokupił. Ominąłem jakieś info?

Ta informacja GPW może jest prawdziwa i Krosno zejdzie z giełdy ale tylko na jakiś czas. Pytanie na jaki??????
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: dodjasz [82.115.90.*]
    nie syndyk dokupil tylko prezes niecale 80k akcji po sredniej cenie 0,25 ... jak znajde linka to zaraz wkleje
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~ciekawski [150.254.92.*]
    Że prezes to wiem ale to tylko 20 000 PLN. Kolega "wiem" dwa posty wyżej wyraźnie napisał, że syndyk kupił 13 k. I stąd moje zaciekawienie. Ciekawe co będzie do piątku ?

• Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~janko696 [95.50.139.*]
    dzis tez ktos wystawił zlecenie na 300tys akcji to wlasnie dziwi,po co jak firma upada
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~czelsi_01 [84.40.139.*]
    To proste... bo nie upada.
    To co się stanie przez najbliższe 3 dni nie wszyscy zrozumieją i przezyją... ale ci co wyjda z tego cało będą madrzejsi i silniejsi

GPW to nie zabawka, usiadłes do tego stołu pokerowego to nie mów pas gdy nie wszystkie karty na stole.

Skamlecie i wypisujeci bzdury zamias brac na klatę glorie zwyciestwa gdy up albo porażke gdy down...

Pozdrawiam tych co na pokładzie do końca...
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~lipo [77.115.158.*]
    Te 300.000. sztuk to straszak, zresztą na tko nie ma co patrzeć, czytsta ściema do czego zreszta jestem juz przyzwyczajony.
    Pospolita ewakuacja. Wczoraj była cisza przed burzą, więc dzisiaj przyszedł czas na burzę
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~kp [83.20.211.*]
    już takie teksty gdzieś czytałem, a wiem to było na Torze
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~Alien [89.74.77.*]
    głupich nie sieją, oni sie rodzą. Krosno S.A zostaje zlikwidowane.Jego majątek sprzedany kupi ktoś kto chce by firma istniała i produkowała nadal. Tyle że wy ze sprzedaży majątku Krosna S.A nie otrzymacie ani grosza ponieważ macie najmniejszy priorytet na liście wierzycieli.Zresztą to było wiadomo już od 30 kwietnia.:)
    Proste jak drut.
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~Be afraid!!! [83.9.20.*]
    juz wszyscy ciułacze sprzedali bo wyczekiwanie i duże nerwy było widać od dawna
    tak jak pisałem jakiś czas temu ja pozbyłem sie akcji w oczekiwaniu na info i odkupiłem wszystko a nawet więcej po tej informacji, może uda się zarobić ale to zwykły hazard nic więcej
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~johny [88.156.165.*]
    ja tez trzymam twardo!
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~Alien [89.74.77.*]
    pamiętajcie że jeśli nie sprzedacie, a zostawicie ,nie będziecie mogli wliczyć straty do PITu
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~Wiktor [79.162.52.*]
    Powiedzcie dlaczego krosno jest na 8 miejscu oglądanych spółek skoro to bankrut wycofany z GPW?Mondrale i kto chce to kupić!
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~Marco [188.33.143.*]
    Ja np. pierwszy raz zaglądam na ten wątek, bo tu się kończy kawał historii GPW: Próchnik, Tonsil, Swarzędz i Krosno. Był jeszcze piąty rycerz, ale wypadł mi teraz z głowy.
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~olo [83.28.114.*]
    Wydaje mi się że UNIVERSAL.
  • Re: Koniec notowań 30.10 Autor: ~miron [93.105.218.*]
    Moim zdaniem sprzedaż teraz jest kompletnie pozbawiona sensu. No chyba że dla kogoś to były oszczędności życia, albo kasa na jutrzejszy chleb, no ale wydaje mi się, że ci, co inwestowali w KSH, nie wkładali w nie pieniędzy, których nie mogliby stracić (mówię rzecz jasna o drobnych spekulantach z ostatnich 6 miesięcy, takich jak ja).

A propos odliczenia straty w PIT - kogo obchodzą takie drobniaki??:)
  • zaświadczenie Autor: ~historyk [83.15.111.*]
    Bierzcie zaświadczenia w domach maklerskich ( jak najszybciej) inaczej nie będziecie mogli brać udziału w WZA , gdy mafia będzie uchwalała emisję groszowych akcji. Na SII nie liczcie , to jest ,, ich ''
    organ. No i oczywiście do sadu na celowe działanie na szkodę akcjonariuszy.

Patrz Elektromontaż Export , Centrozap , ( cała Giełda)
  • Re: zaświadczenie Autor: ~czelsi_01 [84.40.139.*]
    Jakie zaswiadczenie?? Jesli mam konto w mBanku to co mam od nich dostać? ze miałem akceje jakies zaswiadczenie?

Proszę o konkret.
  • Re: zaświadczenie Autor: ~skank [195.150.66.*]
    to co te pieniadze z nikaja z gieldy do tad rozumiem ale wciaz mam kawalek krosna ktore nie ma wartosci
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.