mam 80 tys papierka. jutro będą kosztować 800 zł. Dobiorę do 2mln jak będzie po groszówce. Przekroczę 5% !!W czwartek o mnie usłyszycie, będzie komunikat. I wtedy bedę wreszcie na bieżąco co w KHS się dzieje.
No to się zesrało... :((( chyba że to znowu jakiś wałek, ludzie się wysypią i ktoś kupi za 1gr a w piątek pójdzie info odwołujące wszystko! i znóktoś na maybaha zarobi...
ciezka sprawa,sytuacja jest odmienna od toory,tu jest kapital,ludzie chca inwestowac,fundusz kupuje akcje prezes też,nikt nie chce konca notowac,kazdy wierzy ze zaklad przetrwa,a ta decyzja daje zaklad do likwidacji,ale nie rozumiem czemu fundusz i prezes kupuja liczac sie z tym ze zaklad padnie,no chyba ze faktycznie do piatku bedzie inne info
tylko w polsce takie cyrki sa mozliwe zeby biale bylo czarne, zaklad dziala normalnie sad oglasza upadlosc gpw wycofuje z obrotu a sam syndyk DOKUPIL 15.10 ponad 13tys, jestem pewny ze w piatek po sesji bedzie info odwolujace zapowiadajace uklad i notowania beda zawieszone a nie wycofane do czasu zmiany wyroku bo przeciez wniosek jest zlozony i inwestor jest
Że prezes to wiem ale to tylko 20 000 PLN. Kolega "wiem" dwa posty wyżej wyraźnie napisał, że syndyk kupił 13 k. I stąd moje zaciekawienie. Ciekawe co będzie do piątku ?
To proste... bo nie upada.
To co się stanie przez najbliższe 3 dni nie wszyscy zrozumieją i przezyją... ale ci co wyjda z tego cało będą madrzejsi i silniejsi
GPW to nie zabawka, usiadłes do tego stołu pokerowego to nie mów pas gdy nie wszystkie karty na stole.
Skamlecie i wypisujeci bzdury zamias brac na klatę glorie zwyciestwa gdy up albo porażke gdy down...
Te 300.000. sztuk to straszak, zresztą na tko nie ma co patrzeć, czytsta ściema do czego zreszta jestem juz przyzwyczajony.
Pospolita ewakuacja. Wczoraj była cisza przed burzą, więc dzisiaj przyszedł czas na burzę
głupich nie sieją, oni sie rodzą. Krosno S.A zostaje zlikwidowane.Jego majątek sprzedany kupi ktoś kto chce by firma istniała i produkowała nadal. Tyle że wy ze sprzedaży majątku Krosna S.A nie otrzymacie ani grosza ponieważ macie najmniejszy priorytet na liście wierzycieli.Zresztą to było wiadomo już od 30 kwietnia.:)
Proste jak drut.
juz wszyscy ciułacze sprzedali bo wyczekiwanie i duże nerwy było widać od dawna
tak jak pisałem jakiś czas temu ja pozbyłem sie akcji w oczekiwaniu na info i odkupiłem wszystko a nawet więcej po tej informacji, może uda się zarobić ale to zwykły hazard nic więcej
Ja np. pierwszy raz zaglądam na ten wątek, bo tu się kończy kawał historii GPW: Próchnik, Tonsil, Swarzędz i Krosno. Był jeszcze piąty rycerz, ale wypadł mi teraz z głowy.
Moim zdaniem sprzedaż teraz jest kompletnie pozbawiona sensu. No chyba że dla kogoś to były oszczędności życia, albo kasa na jutrzejszy chleb, no ale wydaje mi się, że ci, co inwestowali w KSH, nie wkładali w nie pieniędzy, których nie mogliby stracić (mówię rzecz jasna o drobnych spekulantach z ostatnich 6 miesięcy, takich jak ja).
A propos odliczenia straty w PIT - kogo obchodzą takie drobniaki??:)
Bierzcie zaświadczenia w domach maklerskich ( jak najszybciej) inaczej nie będziecie mogli brać udziału w WZA , gdy mafia będzie uchwalała emisję groszowych akcji. Na SII nie liczcie , to jest ,, ich ''
organ. No i oczywiście do sadu na celowe działanie na szkodę akcjonariuszy.
Patrz Elektromontaż Export , Centrozap , ( cała Giełda)