• Dla mniej kumatych... ;) Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Drugie podejscie z emisją obligacji zamiennych i warrantów subskr.dla Lofta, więc kworum co najmniej jednej trzeciej kapitału zakładowego nie ma tu zastosowania.. ;)
    Utręcenie pierwszego podejścia emisji dla Lofta i powrót do tej koncepcji bardzo wymowny i podyktowany czasem..

To, tyle na dzis, wracam do ciekawszej formy relaksu.. ;)
  • Re: Dla mniej kumatych... ;) Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-03-29 o godz. 15:13 ~daszek napisał(a):
    > Drugie podejscie z emisją obligacji zamiennych i warrantów subskr.dla Lofta, więc kworum co najmniej jednej trzeciej kapitału zakładowego nie ma tu zastosowania.. ;)
    > Utręcenie pierwszego podejścia emisji dla Lofta i powrót do tej koncepcji bardzo wymowny i podyktowany czasem..
    >
    > To, tyle na dzis, wracam do ciekawszej formy relaksu.. ;)

A gdzież się podziali "znafcy", którzy mieli taki ubaw i swoje 5 min w piątek wieczorową porą i całą sobotę??
  • Re: Dla mniej kumatych... ;) Autor: ~ja [178.235.186.*]
    pochowali się w norach nieudacznicy jak można tak kogoś beznadziejnego słuchać nawet nie potrafią czytać ze zrozumieniem Pozdrawiam
  • Re: Dla mniej kumatych... ;) Autor: ~Autor [83.29.166.*]
    Do czego zmierzasz? Spółka staje się dnem nie do ruszenia, jak panie w Krakowie na Starym Kleparzu. Zarząd zamiast odpowiadać, usuwa komentarze na LinkedIn. A ten wysyp komunikatów pokazuje tylko, że wpadli w panikę. Tak trochę jak gdy chłopcy w krótkich spodenkach chcący się zajmować poważnymi rzeczami.
  • Re: Dla mniej kumatych... Autor: ~Robek [31.175.24.*]
    Serio to piszesz po swojej ucieczce z forum po komunikacie o emisji z PP.Teraz nagle się ożywiłes.Ja piszę na bieżąco to co widzę,a w mojej ocenie ten wysyp inf to gowniazeria.Pisalem już kiedyś że miałem firmę i gdybym tak się komunikował z rynkiem to nikt by ze mną nie współpracował.Na forum możemy polemizować w sposób merytoryczny,albo poprzez bełkot jak co niektórzy.Pytanie jaką formę ktoś wybiera . Pozdrawiam.
  • Re: Dla mniej kumatych... Autor: ~Autor [83.29.166.*]
    Dnia 2026-03-30 o godz. 13:50 ~Robek napisał(a):
    > Serio to piszesz po swojej ucieczce z forum po komunikacie o emisji z PP.Teraz nagle się ożywiłes.Ja piszę na bieżąco to co widzę,a w mojej ocenie ten wysyp inf to gowniazeria.Pisalem już kiedyś że miałem firmę i gdybym tak się komunikował z rynkiem to nikt by ze mną nie współpracował.Na forum możemy polemizować w sposób merytoryczny,albo poprzez bełkot jak co niektórzy.Pytanie jaką formę ktoś wybiera . Pozdrawiam.

Nie jest tak, że uciekł z forum, bronił emisji, choćby wątek Się porobiło.... ;)

Dnia 2026-03-28 o godz. 10:20 ~Robek napisał(a):
    > No kolego, generalnie nie lubię personalnych wycieczek,ale jak się odniesiesz do tego bałaganu jaki chcą zrobić.Czekam na sensowną wypowiedź,a nie koloryzowanie rzeczywistości.Pozdrawiam.

Żałuję, ale nie spełnie Twoich oczekiwać w ten weekend. Zbyt sobie cenie wolny czas, aby trawić czas na forumowe dysputy. Dla mnie ta decyzja zarządu, to żadna katastrofa. Tydzień, dwa będziesz miał podane na tacy, gdzie to zmierza.
    Przytoczę jeszcze raz cytat z mojego wątku

"Może właśnie dziś dzieje się coś, co na pierwszy rzut oka, wygląda jak chaos.
    A w rzeczywistości ustawia Cię dokładnie tam, gdzie masz być, krok za przełomem, którego jeszcze nie widać"

Miłego weekendu i więcej wiary..
  • Re: Dla mniej kumatych... Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-03-30 o godz. 14:12 ~Autor napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 13:50 ~Robek napisał(a):
    > > Serio to piszesz po swojej ucieczce z forum po komunikacie o emisji z PP.Teraz nagle się ożywiłes.Ja piszę na bieżąco to co widzę,a w mojej ocenie ten wysyp inf to gowniazeria.Pisalem już kiedyś że miałem firmę i gdybym tak się komunikował z rynkiem to nikt by ze mną nie współpracował.Na forum możemy polemizować w sposób merytoryczny,albo poprzez bełkot jak co niektórzy.Pytanie jaką formę ktoś wybiera . Pozdrawiam.
    >
    > Nie jest tak, że uciekł z forum, bronił emisji, choćby wątek Się porobiło.... ;)
    >
    > Dnia 2026-03-28 o godz. 10:20 ~Robek napisał(a):
    > > No kolego, generalnie nie lubię personalnych wycieczek,ale jak się odniesiesz do tego bałaganu jaki chcą zrobić.Czekam na sensowną wypowiedź,a nie koloryzowanie rzeczywistości.Pozdrawiam.
    >
    > Żałuję, ale nie spełnie Twoich oczekiwać w ten weekend. Zbyt sobie cenie wolny czas, aby trawić czas na forumowe dysputy. Dla mnie ta decyzja zarządu, to żadna katastrofa. Tydzień, dwa będziesz miał podane na tacy, gdzie to zmierza.
    > Przytoczę jeszcze raz cytat z mojego wątku
    >
    > "Może właśnie dziś dzieje się coś, co na pierwszy rzut oka, wygląda jak chaos.
    > A w rzeczywistości ustawia Cię dokładnie tam, gdzie masz być, krok za przełomem, którego jeszcze nie widać"
    >
    > Miłego weekendu i więcej wiary..

Bronił powiadasz?
    Dodałem także"Tydzień, dwa będziesz miał podane na tacy, gdzie to zmierza", nie spodziewałem się, że będzie to tak szybko...;)
    Na to czekałem, z wątku Emisja z pp to bardzo dobre info.Ja obejme cytat z daszka

Dnia 2026-03-27 o godz. 19:37 ~Gość napisał(a):
    > Ale wiesz, że bez emisji można wydać 3,285 mln zamiast 7,3 mln i też rządzić spółką? Jaki jest sens rozwadniać akcje 10x i dopłacać za rządzenie spółką dodatkowe 4 mln? Logika nie jest twoją mocną stroną...

Można rządzić wydając 3,285 mln, tyle tylko, że przy nowej emisji załóżmy, że będzie objęte 80 mln nowych akcji, do spółki wpłynie 8 mln zł na rozwój.
    Ale można rządzić i rozwijać się bez kasy... ;)
    Dnia 2026-03-30 o godz. 14:26 ~Autor napisał(a):
    > Na to czekałem, z wątku Emisja z pp to bardzo dobre info.Ja obejme cytat z daszka
    >
    > Dnia 2026-03-27 o godz. 19:37 ~Gość napisał(a):
    > > Ale wiesz, że bez emisji można wydać 3,285 mln zamiast 7,3 mln i też rządzić spółką? Jaki jest sens rozwadniać akcje 10x i dopłacać za rządzenie spółką dodatkowe 4 mln? Logika nie jest twoją mocną stroną...
    >
    > Można rządzić wydając 3,285 mln, tyle tylko, że przy nowej emisji załóżmy, że będzie objęte 80 mln nowych akcji, do spółki wpłynie 8 mln zł na rozwój.
    > Ale można rządzić i rozwijać się bez kasy... ;)

Przeczytaj, to co napisałes jeszcze raz ze zrozumieniem... ;)
    Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?

Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...

Dnia 2026-03-30 o godz. 15:07 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    >
    > Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    > Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    > Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    > Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...
    >

Zdajesz sobie sprawę z tego co tu napisałeś?

Dnia 2026-03-30 o godz. 15:12 ~Autor napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:07 ~daszek napisał(a):
    > > Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > > > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    > >
    > > Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    > > Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    > > Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    > > Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...
    > >
    >
    > Zdajesz sobie sprawę z tego co tu napisałeś?
    >

Oświeć mnie..
    Dnia 2026-03-30 o godz. 15:20 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:12 ~Autor napisał(a):
    > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:07 ~daszek napisał(a):
    > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > > > > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    > > >
    > > > Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    > > > Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    > > > Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    > > > Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...
    > > >
    > >
    > > Zdajesz sobie sprawę z tego co tu napisałeś?
    > >
    >
    > Oświeć mnie..

Nie zamierzam cię wyręczać, ale przeczytaj i przeanalizuj raz jeszcze, to dowiesz się, za co zarząd może ci podziękować.

Dnia 2026-03-30 o godz. 15:40 ~Autor napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:20 ~daszek napisał(a):
    > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:12 ~Autor napisał(a):
    > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:07 ~daszek napisał(a):
    > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > > > > > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    > > > >
    > > > > Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    > > > > Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    > > > > Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    > > > > Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...
    > > > >
    > > >
    > > > Zdajesz sobie sprawę z tego co tu napisałeś?
    > > >
    > >
    > > Oświeć mnie..
    >
    > Nie zamierzam cię wyręczać, ale przeczytaj i przeanalizuj raz jeszcze, to dowiesz się, za co zarząd może ci podziękować.
    >

Za nic mi nie musi dziękować. Nie zapominaj, że zarząd, to twórcy systemu antydronowego i dla nich na tym etapie kluczowe kwestie to czas i finansowanie.
    Tyle w temacie.
    Dnia 2026-03-30 o godz. 15:46 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:40 ~Autor napisał(a):
    > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:20 ~daszek napisał(a):
    > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:12 ~Autor napisał(a):
    > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:07 ~daszek napisał(a):
    > > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > > > > > > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    > > > > >
    > > > > > Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    > > > > > Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    > > > > > Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    > > > > > Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...
    > > > > >
    > > > >
    > > > > Zdajesz sobie sprawę z tego co tu napisałeś?
    > > > >
    > > >
    > > > Oświeć mnie..
    > >
    > > Nie zamierzam cię wyręczać, ale przeczytaj i przeanalizuj raz jeszcze, to dowiesz się, za co zarząd może ci podziękować.
    > >
    >
    > Za nic mi nie musi dziękować. Nie zapominaj, że zarząd, to twórcy systemu antydronowego i dla nich na tym etapie kluczowe kwestie to czas i finansowanie.
    > Tyle w temacie.

Skoro tak uważasz, ale istotne są pewne zasady, które dotyczą zarządu, insiderów. To, że ktoś jest twórcą czegoś, to super, ale nie zwalnia go to z przestrzegania prawa.

Dnia 2026-03-30 o godz. 15:56 ~Autor napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:46 ~daszek napisał(a):
    > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:40 ~Autor napisał(a):
    > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:20 ~daszek napisał(a):
    > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:12 ~Autor napisał(a):
    > > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:07 ~daszek napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > > > > > > > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    > > > > > >
    > > > > > > Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    > > > > > > Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    > > > > > > Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    > > > > > > Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...
    > > > > > >
    > > > > >
    > > > > > Zdajesz sobie sprawę z tego co tu napisałeś?
    > > > > >
    > > > >
    > > > > Oświeć mnie..
    > > >
    > > > Nie zamierzam cię wyręczać, ale przeczytaj i przeanalizuj raz jeszcze, to dowiesz się, za co zarząd może ci podziękować.
    > > >
    > >
    > > Za nic mi nie musi dziękować. Nie zapominaj, że zarząd, to twórcy systemu antydronowego i dla nich na tym etapie kluczowe kwestie to czas i finansowanie.
    > > Tyle w temacie.
    >
    > Skoro tak uważasz, ale istotne są pewne zasady, które dotyczą zarządu, insiderów. To, że ktoś jest twórcą czegoś, to super, ale nie zwalnia go to z przestrzegania prawa.
    >

Wystarczy być na bieżąco z działanością spółki i pewne fakty same układają się w logiczną całość. Żródło wiedzy to : komunikaty, podcasty, aktywność w mediach, etc.... Jeżeli dla Ciebie jest to insaiderska wiedza, to nic na to nie poradzę..

Dnia 2026-03-30 o godz. 16:29 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:56 ~Autor napisał(a):
    > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:46 ~daszek napisał(a):
    > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:40 ~Autor napisał(a):
    > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:20 ~daszek napisał(a):
    > > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:12 ~Autor napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 15:07 ~daszek napisał(a):
    > > > > > > > Dnia 2026-03-30 o godz. 14:47 ~Autor napisał(a):
    > > > > > > > > Czyli w grze dalej był Loft a mimo to zwoływali walne z uchwałą o emisji z PP?
    > > > > > > >
    > > > > > > > Komunikat z piątku o emisji z PP, to pomysł Denisa ( inspirowany, wiadomo przez kogo), nowy zarząd wszedł w te "buty" bez głębszej analizy rynkowej.
    > > > > > > > Zrobiło się nieprzyjemnie, a, że sprawy z Maksem nabierają przyśpieszenia i potrzebna na to kasy, wrócono do pomysłu z Loft, choć wstępne rozmowy trwały również z innymi podmiotami..
    > > > > > > > Kluczową rolę na tym etapie odgrywa czas i finansowanie, w tej własnie kolejności..
    > > > > > > > Pewnie wiesz, gdzie w tym czasie gościł prezes...
    > > > > > > >
    > > > > > >
    > > > > > > Zdajesz sobie sprawę z tego co tu napisałeś?
    > > > > > >
    > > > > >
    > > > > > Oświeć mnie..
    > > > >
    > > > > Nie zamierzam cię wyręczać, ale przeczytaj i przeanalizuj raz jeszcze, to dowiesz się, za co zarząd może ci podziękować.
    > > > >
    > > >
    > > > Za nic mi nie musi dziękować. Nie zapominaj, że zarząd, to twórcy systemu antydronowego i dla nich na tym etapie kluczowe kwestie to czas i finansowanie.
    > > > Tyle w temacie.
    > >
    > > Skoro tak uważasz, ale istotne są pewne zasady, które dotyczą zarządu, insiderów. To, że ktoś jest twórcą czegoś, to super, ale nie zwalnia go to z przestrzegania prawa.
    > >
    >
    > Wystarczy być na bieżąco z działanością spółki i pewne fakty same układają się w logiczną całość. Żródło wiedzy to : komunikaty, podcasty, aktywność w mediach, etc.... Jeżeli dla Ciebie jest to insaiderska wiedza, to nic na to nie poradzę..
    >

Kto robi najlepszy research, no kto :)

Dnia 2026-03-30 o godz. 13:50 ~Robek napisał(a):
    > Serio to piszesz po swojej ucieczce z forum po komunikacie o emisji z PP.Teraz nagle się ożywiłes.Ja piszę na bieżąco to co widzę,a w mojej ocenie ten wysyp inf to gowniazeria.Pisalem już kiedyś że miałem firmę i gdybym tak się komunikował z rynkiem to nikt by ze mną nie współpracował.Na forum możemy polemizować w sposób merytoryczny,albo poprzez bełkot jak co niektórzy.Pytanie jaką formę ktoś wybiera . Pozdrawiam.

Post autora przeczy temu co napisałeś. ;)
    Skoro lubisz przesiadywać w weekendy na tym forum i komentować w większości ten bełkot, to Twoja sprawa. Ja się w tym czasie wyłączam. Pozdrawiam. ;)

• Re: Dla mniej kumatych... Autor: ~ATAT [83.27.192.*]
    Tak z boku na co czekamy
[x]
DEFENCEH -7,16% 0,42 2026-05-29 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.