• I co daszek ? Autor: ~Nowy [31.11.157.*]
    Jak tam teraz twój optymizm ? Wypisujesz bajki od 2 zł az do wychodzi na to 10 gr. Co teraz będziesz wypisywal w optymistycznym tonie ? W poniedziałek ile będzie minus 50 czy 60 ? spadłem prawie z krzesła jak przeczytałem komunikaty a niedługo pewnie spadnę z krzesła jak poczytam twoje wpisy. Ale też obstawiam że zrobiłeś już swoja robote i powoli znikniesz z forum. Jeden z wiekszych cyrków jakie widziałem. Bedzie jak na fintechu niedługo.
  • Re: I co daszek ? Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-03-28 o godz. 09:56 ~Nowy napisał(a):
    > Jak tam teraz twój optymizm ? Wypisujesz bajki od 2 zł az do wychodzi na to 10 gr. Co teraz będziesz wypisywal w optymistycznym tonie ? W poniedziałek ile będzie minus 50 czy 60 ? spadłem prawie z krzesła jak przeczytałem komunikaty a niedługo pewnie spadnę z krzesła jak poczytam twoje wpisy. Ale też obstawiam że zrobiłeś już swoja robote i powoli znikniesz z forum. Jeden z wiekszych cyrków jakie widziałem. Bedzie jak na fintechu niedługo.

Nie było i nie będzie większego cyrku, jak twoje wątki o walnym w marcu i czekaniu na komunikat z tegoż walnego..
    Widaomo już jakie uchwły zostały przegłosowane na tym walnym o które się tak uporczywie dopytywałeś? ;)
    Trzymasz dalej swoje 200 000 akcji, którymi się tak chwaliłeś? Wracaj do piaskownicy dzieciaku.. ;)
  • Re: I co daszek ? Autor: ~Robek [31.175.24.*]
    No kolego, generalnie nie lubię personalnych wycieczek,ale jak się odniesiesz do tego bałaganu jaki chcą zrobić.Czekam na sensowną wypowiedź,a nie koloryzowanie rzeczywistości.Pozdrawiam.
  • Re: I co daszek ? Autor: ~Autor [83.29.166.*]
    Nie będzie sensownej wypowiedzi. Na mili był taki diff coś tam też różowe okulary do PP. Ten sam typ człowieka, a może nawet ta sama osoba?
  • Re: I co daszek ? Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-03-28 o godz. 10:20 ~Robek napisał(a):
    > No kolego, generalnie nie lubię personalnych wycieczek,ale jak się odniesiesz do tego bałaganu jaki chcą zrobić.Czekam na sensowną wypowiedź,a nie koloryzowanie rzeczywistości.Pozdrawiam.

Żałuję, ale nie spełnie Twoich oczekiwać w ten weekend. Zbyt sobie cenie wolny czas, aby trawić czas na forumowe dysputy. Dla mnie ta decyzja zarządu, to żadna katastrofa. Tydzień, dwa będziesz miał podane na tacy, gdzie to zmierza.
    Przytoczę jeszcze raz cytat z mojego wątku

"Może właśnie dziś dzieje się coś, co na pierwszy rzut oka, wygląda jak chaos.
    A w rzeczywistości ustawia Cię dokładnie tam, gdzie masz być, krok za przełomem, którego jeszcze nie widać"

Miłego weekendu i więcej wiary..
  • Re: I co daszek ? Autor: ~Robek [31.175.24.*]
    Hahahaha,Kolego nic biorę na wiarę,tylko rozum się liczy.Pisalem kiedyś że tą spółkę spisałem na straty,ale po cichu liczyłem że może jednak.Zycie uczy pokory,a ta lekcja jest stosunkowo tania.A moja rada dla Ciebie,zdejmij różowe okulary i Trzymaj się fundamentów,albo techniki jeśli Potrafisz.Pozdrawiam.
  • Re: I co daszek ? Autor: ~Heheheanalitykatisp [78.30.104.*]
    Daszek cieszy się z listu intencyjnego z duńską firmą, która została zarejestrowana w lutym 2025 r. Wierzy, że taki list daje wielkie perspektywy dla akcjonariuszy
[x]
DEFENCEH -7,16% 0,42 2026-05-29 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.