Nie było mnie kilka godzin, a tu takie zamieszanie..Porozumienia, ostrzeżenia, oszuści. etc... "Może właśnie dziś dzieje się coś, co na pierwszy rzut oka, wygląda jak chaos. A w rzeczywistości ustawia Cię dokładnie tam, gdzie masz być, krok za przełomem, którego jeszcze nie widać"
Miłego weekendu.i dystansu do rzeczywistości życzę.
Dnia 2026-03-28 o godz. 06:31 ~Robek napisał(a): > No kolego, jeśli to przejdzie to trzeba będzie połknąć własny język.
Kiedyś cieszył się, że pomysł Nowaka na emisję z PP został ustalony. Jak Loft został ustalony to też się cieszył bo Łukaszek do jest gość i tylko poważne finansowanie będzie. A teraz ulica ma im finansować. Ciekawe jest to, że tą sytuację z walnym Wykorzystali na ubranie ulicy. A jak się ulica zbierze i na walnym zaproponuje temat umowy z Loft? Ale to chyba nigdy nie był realny temat. Ale może lepszą propozycją była by emisja 8900000 akcji po 1zł. Albo nawet po 1.5zł. A tak będą się działy rzeczy ciekawe jak z Błaszczykowskim na mikrosystem. Bo w takiej opcji dużo osób nie obejmie PP i oni sobie wezmą .
Muszę przyznać że mój eksperyment nie wypalił.Coz człowiek całe życie się uczy.Pisalem kiedyś że spółka wysokiego ryzyka i okazało się że ryzyko się nie opłaciło.Cóż giełda.Jest za akcją drobnych żeby im namieszać w planach emisji po0,1
Nie jesteś sam, swoją drogą fajnie sobie to wykombinowali, jak pozyskać środki przy minimalnych inwestycjach ze swojej strony. Jeśli emisja przejdzie,
nie kupując akcji z nowej emisji tracisz.
Nie uśredniając ,czyli jeśli nie zainwestujesz stracisz, a jeżeli zainwestujesz to może nie stracisz.
Wybór żaden , bo inwestowanie to wybór a nie mus . Jak ktoś chce postępować w ten sposób to jego wiarygodność spada do zera jako partnera w biznesie.
Jedyna nadzieja w tym ,żeby pojawiła się jakaś konkretna informacja (umowa) , a nie listy intencyjne i mgliste zapowiedzi. To mogło by zachęcić do dalszego inwestowania.
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
To moja ostatnia spółka z NC.Mam świadomość żeby działać trzeba mieć pieniądze,ale na zdrowych zasadach.Masz rację najpierw umowa , później kasa z pp.Pozdrawiam i miłego.
Ja to samo mam stratę cos zredukować i przechodzę na węglowe bo one dadzą zarobic. A tu niech sie bawią w piaskownicy. Daszek nagle sie uspokoił przestał pisać bzdury
Dnia 2026-03-28 o godz. 10:27 ~Zeus napisał(a): > Ja to samo mam stratę cos zredukować i przechodzę na węglowe bo one dadzą zarobic. A tu niech sie bawią w piaskownicy. Daszek nagle sie uspokoił przestał pisać bzdury
A munar? Ja teżtam jestem i do tej pory nie zawiodłem się na CPARowych cudach, najpierw PGM potem Team a od prawie roku Munar również.
Drugie podejscie z emisją obligacji zamiennych i warrantów subskr.dla Lofta, więc kworum co najmniej jednej trzeciej kapitału zakładowego nie ma tu zastosowania.. ;) Utręcenie pierwszego podejścia emisji dla Lofta i powrót do tej koncepcji bardzo wymowny i podyktowany czasem..
Piękny, słoneczny dzień na kontynuowanie weekendowego relaksu..;)
Dnia 2026-03-29 o godz. 11:16 ~daszek napisał(a): > Drugie podejscie z emisją obligacji zamiennych i warrantów subskr.dla Lofta, więc kworum co najmniej jednej trzeciej kapitału zakładowego nie ma tu zastosowania.. ;) > Utręcenie pierwszego podejścia emisji dla Lofta i powrót do tej koncepcji bardzo wymowny i podyktowany czasem.. > > Piękny, słoneczny dzień na kontynuowanie weekendowego relaksu..;)