• Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Krzyś [91.94.109.*]
    Taki plan potem korekta
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Marcin [78.88.114.*]
    Część,

a jak tam wygląda linia trendu?
    Gdzie jest kolejny opór?

• Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Misio [164.127.232.*]
    Nie ma oporów jest na ath
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~longterm [31.42.10.*]
    Krzyś
    Wielkie dzięki za przyzwolenie na wzrost kursu akcji ICE!!!
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    przy takiej dynamice....wzrostu....to juz tylko z FIBO..mozna wyznaczac poziomy....

I tak jesli wezmiemy pod uwage..ze zaincjowalismy kilkuletni spodek...z linia szyi ok 45......to ....

127% fibo....wychodzi na 67 PLN.....161%----126 pln....a 261% ...na 650 PLN....

HEJ......
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Krzyś [91.94.109.*]
    O rzesz ilu was jest, któren ma uprawnienia do wideł?
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Fiuzi [217.119.68.*]
    Waterman wyznaczył tez w okolicach 75. A jemu sie wiele sprawdza.
    https://x.com/i/status/2037458672402456810
    Sorki, ale piszę z poziomu "dziadków niedouczonych", których Kwinto wysyła do szkoły na doedukację!

Nie znam się z racji "wieku" na AT, ale moja intuicja zwykle mnie nie zawodzi i dlatego inwestuję długoterminowo, dlatego TU jestem!
    Żałuję, że tak późno moje stare oczy ujrzały potencjał drzemiący w inwestycji jakim są akcje ICE!!!

P.S. Pozdrawiam wszystkich tych merytorycznych Akcjonariuszy, stojących po dobrej stronie mocy!
    MOC jest z nami i tego się trzymajmy.

• Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Prezes [57.129.2.*]
    Głowa do góry! Rozumiem, że przy takich emocjach i dynamice kursu u niektórych pojawia się lekki stres, ale spójrzcie na fakty, o których piszę od tygodni. Wszystko idzie zgodnie z planem, a fundamenty są twardsze niż kiedykolwiek.
    ​Moja analiza i nos podpowiadają mi jedno: dzisiejsza świeca o której was informowałem kilka godzin wcześniej, to tylko przystanek w drodze po znacznie wyższe cele. Jeśli pytacie mnie o najbliższy konkretny przystanek, to widzę go w przedziale 77–80 zł.
    @Prezes
    Wielkie dzięki za to, że TU jesteś i utwierdzasz nas(obecnych i przyszlych) akcjonariuszy MEDINICE w przekonaniu, iż dobrze ulokowaliśmy swoje środki w akcje ICE ze szczególnym wyróżnieniem tych, co są tu długoterminowo.
    Wielu by zwątpiło lub byliby bardziej podatni na "sugestie trolli spadkowych" o przewartościowaniu akcji po tak dużym skoku cenowym(500%) od XII/25 i oddaliby je.
    Dlatego też należy się Wam(Tobie, Ice_goru, graczowi, ssss i innym z osobna nie wymienionym) olbrzymi szacunek za te merytoryczne posty/komentarze.
    Czapki z głów przed Waszą wiedzą i dzieleniem się nią z nami.
    Miłego i spokojnego weekendu:)
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Nowicjusz [91.150.202.*]
    Kupiłem za 53 po raz pierwszy i kusi mnie aby dokupuc w poniedzialek. zastanawiam sie tylko czy jest przestrzeń do więcej niż 80 i od czego zależy aby bylo wiecej niż 100...
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Antynagon [46.205.195.*]
    Po co kupiłeś, skoro nawet nie wiesz co kupiłeś? Nie masz tak, że zanim zainwestujesz, to próbujesz znaleźć informacje, a nie po fakcie?
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Prezes [57.129.25.*]
    Kupiłeś po 53 zł? Gratulacje, masz już solidny fundament i bilet w pierwszej klasie, o którym pisałem, jak kurs był o wiele niżej! Ale słuchaj uważnie, bo tu się zaczyna prawdziwa matematyka MedTechu.
    ​Pytasz, czy jest przestrzeń powyżej 80 zł? Odpowiadam: 80 zł to dla mnie przystanek na dotankowanie paliwa, a nie meta.
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: ~Jukuluku [77.236.7.*]
    Tak
  • Re: Dobra jest miejsce na 75 Autor: technik-at [85.221.140.*]
    korneta chyba najpierw z tego co widać
[x]
MEDINICE -1,72% 57,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.