No tak... zapomniałem, że możliwość zaistnienia w przestrzeni bywa tak kusząco łatwą, iż jakiekolwiek forum staje się wylęgarnia przyszłych 'gwiazd' :) swoją drogą... np czy Dino, czy Modivo ponoszą konsekwencję pompowanych wycen pod wyniki, których nie dowiozły. Nie one pierwsze, nie ostatnie, ale... sezon wzrostów zaliczyły. Cyfrowy nie, stąd tak spektakularne 'wpierd..' nam nie grozi (wszystko w cenie), co najważniejsze, niska baza / duży potencjał. Technicznie ok, fundamentalnie przyciągnął moją uwagę i daję temu szansę. No i jak to zwykle bywa... potrzeba czasu i szczęścia, czego wszystkim serdecznie życzę
Dobrze piszesz Andy autor tego posta miał na myśli pisząc nas ze ktoś miał tak jak on dino i teraz szuka pocieszenia na forum polsatu bo niezle tam wtopił zapomniał dodać ze polsat to nie market z żywnością
Też mam Koko polsatu na full ale za dino to podziękuję bo wg mnie to będzie tylko ewentualnie w poniedziałek odbicie zdecchlego kota dla spekuly i dalszy zjazd taki jak ma miejsce na ccc za duzo wywalania bylo
Rzeczywistości przy tej sytuacji geopolitycznej nie da sie zakrzywić i nie da sie również schować glowy w piasek jak struś i udawać ze nie ma problemu natomiast ten konflikt musi juz szybko sie zakończyć bo pomarańczowego pali sie grunt pod nogami reasumując polsat to w tej cenie w moim mniemaniu to bardzo dobra inwestycja tak juz w krótkim jak i dłuższym choryzoncie czasowym a co cypis do wungla to wg mnie tam siedzi tylko i wyłącznie czysta spekulacja tak na jsw Bogdance czy pseudo kopalnianej spółce bumech bo dopóki Tusk rządzi to do powrotu kopalin do łask to nam jest dalej niz bliżej co innego jak dojdzie niedaj boze do powrotu pis to będą kopać az sie do ChRL dokopią mimo ze z każdym metrem glebiej wydobycia jest to bardziej nieopłacalne także oze polsatu to nieuniknione zyski prędzej czy później ktore będą miały istotny wpływ na wycenę wartości akcji
Pytanie czy mamy jedynie do czynienia z korektą związaną z zawirowaniami na bliskim wschodzie czy jednak są to początki bessy. Jednym z takich symptomów są wykazane dobre wyniki niektórych spółek, które nie przełożyły się na wzrost kursu. Przy hossie złe wyniki były często ignorowane i kurs szedł do góry.