• Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~InwMaciek [77.236.24.*]
    Jak obstawiacie kurs w pierwszym tygodniu kwietnia gdy prezes A. dowiezie partnering B. nie dowiezie tematu?

Uważacie, że wielomiesięczne spadki to dowod, że opcja B jes blizsza realizacji?
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.194.*]
    Oczywiscie nie bedzie zadnej umowy. Na razie, przyszlosc tej umowy zalezy od wynikow badan kohorty rozszerzonej. Bigpharma to wie, ja to wiem i wszyscy powinni to wiedzieć - bo co bedzie jak FDA powie stop, slabe wyniki, itd? Kurs bedzie wiec dalej spadal, dryfowal, bo nie ma zadnego katalizatora dla wzrostu. Zobacz ze zaden insider od dawna nie informowal o powiekszeniu ilosci akcji. To tez jest slabe, w przededniu rzekomych umow. Do tego dojdzie jak nie juz dochodzi presja na emisje.
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Yoksi [46.112.214.*]
    Widać po kursie, że gracze już bez histerii przyjmują kolejne spadki. Ustalony trend traktują jako naturalny. Dobrze im w tej rzeczywistości.
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Yoksi [46.112.214.*]
    O tym pisałem. Kurs już poniżej 21!
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Kiedy gracze powiedzą SPRAWDZAM?
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~zielony_guzik [89.8.1.*]
    Kurcze gorzej jak Ryvu powie sprawdzam i wyślę jakiś jednoznaczny komunikat że jadą np do Pragi rozmawiać z potencjalnymi partnerami o podpisaniu potencjalnej umowy. Wtedy kurs może dziwnie zareagować.

Ale to tylko moje gdybanie. Posypuję głowę popiołem bo tak wiele razy się myliłem. I oczywiście uznają wasz autorytet w dziedzinie przewidywaniu dalszego ruchu kursu.

Waldek, Szynszylowy co myślicie będzie bardzo spadać? 5, 10, 15 czy wiosna?
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Yoksi [31.175.48.*]
    Prezes RYVU powie sprawdzam...ten to ma dar do mówienia takich rzeczy. I frytki do tego he he
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Mirek [37.47.217.*]
    I oczywiście nie ma
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Yoksi [31.175.24.*]
    Skąd partnering miał być jak tu nic nie dograne, wszystko w powijakach. Nawet prezes zamilkł, pewnie wstyd mu.
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    yoksi, co takiego jest niedograne? Zdradź proszę co tam sobie wymyśliłeś.
    Coś cię martwi? Potrzebujesz wsparcia?
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~SzynSzylowy [31.61.253.*]
    Clonazepam nu może nie być w stanie pomóc.
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Yoksi [31.175.24.*]
    W temacie szczegułów niedogrania porozmawiaj z prezesem. On dokładnie wie co mu nie wyszło. Przynajmniej mam nadzieję, że wie. Jest też opcja, że prezes nie zna tematu więc zapytaj Wielkiego Gatsbyego. Odnoszę wrażenie, że rynek i rządzące nim prawa zna bardziej niż prezes.
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Miałem nadzieję że zdradzisz trochę szczegółów i wyjaśnisz co cię boli, wówczas może łatwiej byłoby nam nawiązać nić porozumienia.
    Wiem jak cię rozweselić - widziałeś, że ryvu prowadzi rekrutację pracowników na stanowiska, które są szczególnie istotne w kontekście prowadzenia badań dla kohorty rozszerzonej?
  • Re: Wielki Gatsby, pokerzysta Autor: ~SzynSzylowy [31.61.253.*]
    Co nie oznacza, że to pod potencjalny partnering. Może pod współpracę z Biontech. Skąd inąd, powinno się to zamienić w kolejny kamień milowy za 12 baniek. Ojro. Czyli mniej więcej 2 kwartały więcej niezakłócej pracy. Przy takim cash runway, Przewiężlikowski może chcieć spróbować wycisnąć więcej z jakiejś Big Pharmy przy uzyskaniu potwierdzenia grudniowych wynikoŵ badań. Chociaż na miejscu Pana R. Michaela już bym dawno wyskoczył z kasy i zabezpieczył potencjalny 'booster' dla wenetoklaksu.
[x]
RYVU 0,12% 16,50 2026-05-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.