Rano żeśmy skończyli ze Stefankiem dobrą robotę na Pure więc teraz jeszcze zdążę tutaj coś ugrać na weekend ale spora część pakietu czeka na Espi o komercjalizacji oby to nie był szczal z mokrego kapiszona Alicjo
Po transakcjach złych i dobrych, mam takie narzędzie, tam to się bawię mała sumą. Medinice też dziś dokupiłam dla równej liczby posiadanych akcji, żeby tak ładnie było
Znowu pompujesz balona? Tam są Bajki dla nowicjuszy do strzyżenia. Bez Laboratorium cząsteczki i 6 badanych w 2024 i 2025 coś tam niby działa.
Tu mamy materialne perły gotowe do sprzedaży.
Verso zapomniałeś jak naganiałeś na balona Pure jak chodził między 20-30 ? Byłeś bardziej agresywny tam niż tutejsi naganiacze. Tam też fundusze i to nie byle jakie wtopiły kasę od 70 +. Teraz Pure to czysta spekulacja jak przy bankrucie Rafako
Czy Ty Kwinto widzisz w ogóle jakaś Spółkę z potencjałem, oczywiście oprócz Twojego Centuriona, czy wszędzie teraz tylko złote haki? Serio pytam - co byś polecił?
Nie interesują mnie śmieci o które mnie tutaj posądzasz w swoich paranojach Wczoraj zszedłeś poniżej dopuszczalnego poziomu obnażając to kim naprawdę jesteś, więc nie mam zwyczaju z kimś takim dyskutować. Rekomendowwles Molecure powyżej 6,xx gwarantując że MS nie wchodzi w coś takiego dla marnych kilkuset % zysku więc masz okazję spadło o 20 % w stosunku do kursu przy którym udzielałeś rekomendacji. Przypomnę tylko że zarząd Molecure powiesił ulice i fundusz oraz MS na tłustych hakach między 40-85 po lipnym partneringu z Galapagos, po czym kurs wrócił do 5,xxx. Atmosfera wtedy była taka sama jak tutaj teraz, wystarczy prześledzić wpisy z jesieni 2020 zarobiłem wtedy blisko 400% żeniąc kwit ze średnią 70 kupiony po 13. Kompromitacja zarządu rekomendowanej przez Ciebie spółki była tak wielka że musiała zmienić nazwę z OAT na Molecure. Obyśmy tutaj nie musieli przerabiać podobnego wariantu. A teraz tradycyjnie napisz że Was straszę i naganiam na spadki, zachowując mój krytyczny stosunek do rzeczywistości.
Czyli potrafisz swoje paranoję tutaj tylko wylewać. Tak myślałem - jesteś chory!
A co do Molecure to nic nie rekomendowałem tylko pisałem o tym co kiedyś Sołowow powiedział w kontekście potencjału. Idąc dalej jednak - tak, będę zainteresowany kupnem małego pakietu Molecure ciut niżej 5zł. Będę oczywiście cały drżał dokonując tego zakupu ostrzeżony przez Ciebie o możliwości powieszenia na złotym haku, ale jakoś postaram się zealczyć w sobie ten strach
Niemożliwe popadłeś w jakaś paranoję? Gwarantowałeś kilkuset procentowe zyski na Molecure twardo rekomendując zakup a teraz skąpisz i mówisz że czekasz poniżej 5 PLN ? Nie dość że paranoik to w dodatku kutwa ?
Bardzo szczery z Ciebie człowiek. Zastanawiam się ile % swojego pakietu Medinice ożeniłeś tutaj ulicy ? Oczywiście oficjalna wersji brzmi nic Guru nie sprzedał tylko dokupuje !!! Niech ulica łyka te baśnie.
Widzę że masz spore problemy zdrowotne. I to chyba naprawdę spore. Ale odpowiem Ci na Twoje pytanie (oczywiście nie udostepnie Ci wglądu w mój rachunek maklerski) - wciąż mam 100% posiadanych akcji Medinice. Ani nie sprzedałem ani nie wykręcałem kółek ani 1szt akcji. Może zrobiłem błąd a może podjąłem najsłuszniejszą decyzję w swoim inwestorskim, i nie tylko, życiu. Zobaczymy, czas pokaże! A teraz bełkocz dalej że kłamie etc.
Wszyscy Ci wierzymy. Jesteś krystalicznie uczciwy, cnotliwy i profesjonalny. Nikogo nie obrażasz, a argumenty odnoszące się do cudzego życia osobistego uznajesz za merytoryczną dyskusję o Medinice i innych spółkach które rekomendujesz. Popisałeś się w sprawie Molecure rekomendując, popisuj się i tutaj. Każdy sprzeda/ kupi wtedy kiedy będzie chcial i mam nadzieję że uwzględni różne ryzyka, a jak tego nie zrobi to jego prywatna sprawa. Znam mechanizmy naganiania na bananie i wiem jak się przed nimi chronić. Każdy ma swoją strategię i przy tym zostaje nikogo nie obrażając w kwestiach osobistych.
Ja tu jestem od końca stycznia. Gdybym słuchał kwinto. Pewnie nic bym nie zarobił, bo kupiłem po 37, a to złoty hak. Ice_guru opisywał spółke i jej perspektywy. To były dla mnie dodatkowe informacje na temat spółki, w przeciwieństwie od manipulacji kwinto. Dziś na moim rachunku widnieje ponad +70% na Medinice, a jak na moje realia zainwestowałem sporo pieniędzy. Nie sprzedałem wam kwinto to ani jednej akcji:):) Pamietaj: MERCATOR, BIOMED LUBLIN, ZŁOTE HAKI!!! Zawsze i w każdym poście:)
Chodzi Ci o ten wpis że w relacjach z kobietami też "Ci nie rośnie"? Trafiłem w czuły punkt? Jeśli tak to przepraszam i życzę szybkiego powrotu do formy!
1. Nie rekomendowałem Molecure. Przytaczałem wypowiedź Sołowowa w kontekście Jego oczekiwań. Skończ te manipulacje wypowiedziami,
2. Umowa z Galapagos to nie była lipa, kasa tam wpłynęła.
3. Widzę że nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia. Tak jak myślałem.
4. Molecure nie mam,nie rekomenduje, ale ciut poniżej 4zl będę żywo zainteresowany kupnem pakietu. Oczywiście widmo złotego haka paraliżuje mnie strachem, ale postaram się go jakoś przezwyciężyć
Niczym nie manipuluje. Twoje szczególne wpisy archiwizuje. Ewidentnie udzielałeś rekomendacji. Nie udawaj że nie wiesz na czym polegała lipna umowa z Galapagos na OAT/Molecure bo w ten sposób udowadniasz że jesteś ignorantem. Nikt nikomu nie płaci za coś grubej kasy liczonej w setkach milionów aby potem mu powiedzieć weź to sobie z powrotem bo mnie to już nie interesuje. Nie wyobrażam sobie takiego modelu komercjalizacji na Medinice dlatego zachowałem większościowy pakiet do Espi o komercjalizacji. Ulica może sobie przypomnieć historię spółki co do której wycofujesz się już ze swojej rekomendacji
Panie i Panowie, bardzo Was proszę odpuście sobie dyskusje z Kwinto, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
Trolli należy ignorować, to będzie na ich wpisy najlepsza recepta. Oni się ekscytują naszą atencją i czerpią z naszej pozytywnej energii, tyle ile mogą, wręcz karmią się tym.
@ice_goru
Nie daj się podpuszczać jemu, gdyż doskonale sobie zdajesz sprawę z tego, że dzięki wpisom Twojej i innych uczciwych osób, to większość drobnych kupiła/dokupiła/trzyma do minimum komercjalizacji AC lub długoterminowo zwiąże się z ICE i będzie korzystać ze wzrostu ceny akcji i przyszłych dywidend.
Odpuść sobie tego trolla i pożyteczniej dysponuj czasem np. w rodzinie, gdyż żal tracić nawet minutę ze swojego, cennego życia dla niego.
P.S. Jakże to był piękny dzień przedwczorajszy i wczoraj w trakcie sesji jak nie było tego osobnika na forum ICE!
Pozdrawiam.
Mam wpisy kiedy rekomendowałeś po 6,xxx ale nie martw się skoro ma urosnąć kilkaset % to w czym problem ? Tutaj też twój pachołek Gracz obiecuje 500 wiec wszystko dopiero przed nami wg waszych obietnic. Tylko dlaczego wysypano ok pół miliona akcji w tydzień ? Czy sprzedający nie chcą zarobić więcej ? I pewnie większość z nich czytała wpisy na Bankierze? Odpocznijcie trochę od tego naganiania, zwłaszcza że niedziela przed nami. Ucho od śledzia moje Kramerki
Ty odpocznij od naganiania na spadki, nikt nie bierze ciebie za powaznie tutaj, dales popis juz tutaj spekulancki pelen arogancji buty i obrazania ludzi
Macie tutaj odpowiedz drodzy co robi ten pacjent na forum.naszej spolce i po co ja zniecheca.
Zwykły kółkowicz, nie zwazac w ogóle na niego. Moze najlepiej w ogóle ignorowac jego wpisy i tych ktorzy uprawiaja ta spekulacje z nim w komitywie
NIE ważne są wahania kursu ICE rzędu kilku % na + i - w chwili obecnej!
ICE buduje swoją, nową historię w skali globalnej i bądźmy DUMNI z tego faktu, że jesteśmy TU i dołożyliśmy mikroskopijną cegiełkę w budowanie fundamentów pod spółkę o potencjale globalnym i jako aktywni Akcjonariusze ICE jesteśmy dumni, że jesteśmy patriotami i inwestuje to, co polskie!
Pozdrawiam zdrowo myślących i życzę miłego i spokojnego weekendu:)