W ubiegly piątek wzieli niby 800 tys i zero info do dzis w ortex czyli te wasze wyliczenia ni jak mają sie do rzeczywistości , wczoraj niby zeszli i już dziś w ortex
Nic nie kłamie Młody. Trader pisał w zeszły czwartek/piątek, że zniknęło z rynku pożyczek milion akcji i będzie to widoczne za kilka dni, do 5 roboczych. Nic się nie pojawiło a dodatkowo wymyślił sobie, że nie będzie publikował tabelki, bo nie ma w arkuszu zleceń zablokowanych 10 300 000 akcji. Poza tym narracja się z deko sypie, ponieważ ktoś go tam dopytywał na X czy będzie swueeze, to już unika odpowiedzi i mówi, że było 3-4 razy blisko, tylko inwestorzy spanikowali :-):-):-). No ludzie, myślcie. Tu nie będzie żadnego skłizu, a trader jest manipulatorem i wysoko zawieszonym nagonem. Taka jest moja spekulacja. Najpierw opowiadał dyrdymały, jak to szort jest w pułapce, a teraz jest dług na 3,14 mln, a kurs 32 zeta. Brawo. A i darujcie mi wyzwiska, że jestem szortem i mam pożyczki, naprawdę, darujcie mi to. Pozdrawiam serdecznie i życzę zysków na tej spółce.
Szorty odkupią wszystko, kurs być może chwilowo poderwą na 35-36 zł, a potem wezmą nowe, tańsze pożyczki i sru do spodu na dwadzieścia kilka. A sekta guru tradera będzie wyczekiwać rakiet, na spółce która ma problemy z płynnością i jeszcze długa droga przed nią, zanim zaraportuje zyski.
No oby, czego życzę nam wszystkim. Czasem coś tu kupię, sprzedam. Ale trader jest co najmniej kontrowersyjny. Miał być skłiz, jak JSW przechodziło do mwigu. Miało być 2,1 mld oszczędności z porozumienia z załogą, tymczasem ledwo 1,2 mld. Kilka kłamstw mu złapałem, co podważa mocno jego wiarygodność.
A ktoś coś się odniesie do tego, co napisałem? Przecież trader robi was w bambuko. Skłiz miał być, tylko inwestorzy spanikowali. Taaaa. P.S. fanatyzm zaślepia...
Dokładnie tak jest. Obserwuję jego profil i czytam komentarze pod postami. Ciągle te same osoby komentują i w kółko to samo o skłizie i że już lada moment. A jak ktoś spyta o coś niezgodnego z przyjętą jedynie słuszną narracją, to ukrywa odpowiedzi i banuje. Ludzie, to prawie sekta. Nie ma dyskusji, wymiany poglądów. Jest jedynie słuszna prawda objawiona o szortach w pułapce i tyle. Boże, brak słów...
Można mieć takie zdanie rzeczywiście. Ale faktem jest, że fundusze inwestycyjne grają nieczysto. Dławią swobodny przepływ kasy przez swój ogromny kapitał i manipulują rynkiem bez żadnych konsekwencji. W takim świecie żyjemy.