• A mi się chce płakać Autor: ~Inwestor [31.60.124.*]
    Dwa lata zbierania papieru, wywiady sprawki, obiecywania, rozwój za nasze pieniądze, trzymanie kursu w zakresie 2.2-2.8 . Jaką nagrodę dostali starzy akcjonariusze? Ano taka , że większość 60-70 procent na minusie... A Ci co weszli ostatnio? 20 na plusie i prawdopodobnie 300% w tydzień. Dzięki sprawka.
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Putin [91.94.105.*]
    Nie płacz Ewka, bo tu miejsca brak, na twe babskie łzy
    Po ulicy miłość hula wiatr wśród rozbitych szyb
    Patrz poeci śliczni prawdy sens roztrwonili w grach
    W półlitrówkach pustych SOS wysyłają w świat.
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Ewka [83.11.204.*]
    Dnia 2026-03-26 o godz. 17:57 ~Putin napisał(a):
    > Nie płacz Ewka, bo tu miejsca brak, na twe babskie łzy
    > > Po ulicy miłość hula wiatr wśród rozbitych szyb
    > > Patrz poeci śliczni prawdy sens roztrwonili w grach
    > > W półlitrówkach pustych SOS wysyłają w świat.

Idź precz, do mamusi , do tatusia...Mój komentarz jest taki , że ja nie przestaję się uśmiechać. Po pierwszym szoku ogarnęłam się i włączyłam opcję myślenia. Dzisiaj dokupiłam kolejne 9 koła YOSHI. I pod koniec sesji sprzedałam trochę PURE. Jak na pure jutro będzie korekta , to cześć odkupię . Jak pójdzie w górę to znowu część sprzedam. Tak czy owak dokupię kolejne Yoshi, myślę ,ze już jutro dojdę do 100 koła. Bo do złotówki to ciągle mega okazja. Lubię okrągłe liczby. A potem znowu włączę opcję cierpliwość. I znowu mogę czekać rok. A nawet 2. Kasę mam w różnych nieruchomościach , a tutaj dobrze się bawię .I nie siedzę na forach. Ustawiam zlecenia, pracuje. Kalkuluję . Emocje to najgorszy doradca. I przesadna chciwość. Pozdrawiam.
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Sławek [46.112.236.*]
    Ty albo bajdurzysz, albo jesteś brainless:)
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Przypowieść [103.216.221.*]
    Pewien człowiek postanowił zasadzić rzadkie drzewo na samym szczycie wzgórza. Przez dwa lata każdego ranka wnosił tam wodę w ciężkich wiadrach. Doglądał sadzonki, osłaniał ją przed wiatrem i odganiał szkodniki. Obiecywano mu, że gdy drzewo zakwitnie, jego owoce będą warte fortunę.
    Sąsiedzi patrzyli na niego z podziwem. Sam właściciel drzewa czuł się dumny, choć plecy go bolały, a ręce miał pełne odcisków. Czekał na chwilę, gdy drzewo osiągnie zapowiadaną wysokość.
    Nadeszła wielka susza. Drzewo, zamiast wypuścić pąki, zaczęło marnieć. Liście zżółkły, a pień wykrzywił się tak bardzo, że ogrodnik stracił wiarę. Sprzedał swoją ziemię za bezcen grupie wesołych wędrowców, którzy właśnie przechodzili obok, i odszedł z płaczem, niosąc jedynie puste wiadra.
    Zaledwie tydzień później nad wzgórzem przeszła potężna ulewa. Okazało się, że korzenie, które ogrodnik tak mozolnie pielęgnował przez dwa lata, były już gotowe. W ciągu kilku dni drzewo nie tylko odżyło, ale wystrzeliło w górę i pokryło się złotymi owocami.
    Wędrowcy, którzy nie wlali do ziemi ani kropli potu, w tydzień stali się bogaczami. Ogrodnik zaś, patrząc z daleka na wzgórze, zrozumiał gorzką prawdę:
    „Można przygotować grunt pod cud, ale nie zawsze to ten, kto go przygotował, będzie zbierał plony. Czasem największą karą za cierpliwość jest to, że kończy się ona o jeden dzień za wcześnie.”
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Mózg [31.178.136.*]
    no nie wzruszyłem się...brakuje jedynie dobrego pasterza:)
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~elo320 [142.132.169.*]
    Jak Ci sie płakać chce to nie powinieneś grać na giełdzie, zajmij się innymi instrumentami finansowymi. Tu obstawiasz bet i może być różnie, dlatego nigdy nie wkłada się pieniedzy strategicznych.
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Ola [109.173.150.*]
    A ja bardzo dobrze rozumiem Inwestora, bo też ciągle ryczę...a to że nie kupiłam, a to że kupiłam i spada, a to że sprzedałam, a tu rośnie albo nie sprzedałam, a tu spada...masakra jakaś...Kap, kap, płyną łzy, w łez kałuży ja i Ty:)))
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Zigi [31.0.80.*]
    A ja też go rozumiem bo jak można w kilka dni zwalić cenę o 70%.Byli tacy co kupowali od 3-4zł o nich się nie mówi.
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~fck_andy [95.160.156.*]
    Np. Andy72 :D
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Hehe [84.40.239.*]
    Albo dział zakupów XD przecież mówił że skupował od 4 PLN, potem tylko uśredniał XD niby miał setki tysięcy akcji. Dramat takich ludzi.

Ostatnio w którymś poście napisał że sprzedał z zyskiem XD

Chyba naganiaczom trudno przyznać się że „trolle spadkowe” jednak miały rację.

Już nawet inwestor roni łzy XD
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Zigi [31.0.80.*]
    A czym ty się chwalisz że przez swoje wisy doprowadzałeś do coraz większych spadków jak taki mądry jesteś to napisz czy teraz będzie rosło czy spadało
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~Putin [77.91.30.*]
    Łoooo odpał rakieta kto nie wsiadł zostanie na peronie, najlepsza spółka na NC w tym roku 1000zł za akcje. Branża wojskowa miliardów kontrakty z programu sejf. Auuuuu łututu...
    Zigi teraz będzie rosło skoro wpisy na forum doprowadzają do spadków albo wzrostów to już w przyszłym tygodniu zejdziesz z haka a za dwa tygodnie będziesz milionerem.
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~mistrzu [31.183.222.*]
    kilka dni temu dołączyłem do akcjonariatu z dużym pakietem, zakupy po 1 zł i po 0,70 zł
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~jj [88.156.136.*]
    Dnia 2026-03-27 o godz. 09:23 ~mistrzu napisał(a):
    > kilka dni temu dołączyłem do akcjonariatu z dużym pakietem, zakupy po 1 zł i po 0,70 zł

Witamy na pokładzie i życzymy dużych zysków i jak najrzadszych wizyt na tym pseudoforum:)
  • Re: A mi się chce płakać Autor: ~elo320 [142.132.169.*]
    tu nie ma miejsca na łzy, też kupowałam powyżej 2zł. Jeśli zamierzasz płakać przy każdej porażce, nie graj, oszczędź sobie stresu i złych emocji, kortyzol przedawkowany szkodzi.
[x]
YOSHI 5,00% 1,05 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.