• Zaczynamy Autor: ~Kapitan_Sowa [79.162.23.*]
    Jw Ja Marian Xyz Miki Don Pedro zaczynamy powoli spieniężać makulaturę Oczywiście kupujemy od siebie ale to nie nasza klasa. Nasza będzie po opchnieciu towaru. później makulatura zanizymy i podstawimy ostatni raz własne koszyczki
  • Re: Zaczynamy Autor: ~marian_koniuszko [37.225.62.*]
    nic nie zaczynamy
    nie należę do klubu idiootow
  • Re: Zaczynamy Autor: ~MtCh [212.105.131.*]
    No wreszcie! Sypcie wory podstawione
  • Re: Zaczynamy Autor: ~Garsija [46.112.204.*]
    Zawsze jestem ciekawy kto z kim wymienia się na gorkach.
    Tu aż w oczy biło że po 0,76,77,78 była wymiana kwitem.
    To jest największą zagadka .Tam gdzie są kontrakty to zrozumiałe pożyczanie akcji i później sypanko .A tak??
    Kto odbiera takie duże ilości nie tylko tu widziane na wielu spółkach. A później kurs spada bez obrony Oczywiście giełda to szulernia w białych rekawiczksch
  • Re: Zaczynamy Autor: ~Koniuszek [83.28.194.*]
    Garsija zapytaj Zorro czym różni się krótka sprzedaż od krótkiej pozycji na kontrakcie futures, bo wygląda na to że mylisz jedno z drugim.
  • Re: Zaczynamy Autor: ~Emil [185.48.249.*]
    To co skończył się rajd? Ledwo 120% a co z luką?
  • Re: Zaczynamy Autor: ~AI [89.151.28.*]
    Luka mówi zostać domknięta, teraz lub w przyszłości. To jest min 500% od teraz, więc ciągle jest tanio. Spokojnie poleci na 5-8 zł.

Wszystkie sprawy w sądzie które wytoczyła spółka opiewają na ponad 850 mln zl
  • Re: Zaczynamy Autor: marian_koniuszko [86.41.166.*]
    buahahaha xD
    to że teraz jest 68 groszy, a przed zawieszeniem było ponad 3 zeta nie oznacza że teraz jest tanio.
    5-8 zł hehe chyba za kilogram.
    sprawy w sądzie na ponad 850 baniek? jak to wyliczyłeś? haha no i co z tego? i tak nic nie wygrają. a nawet jakby jakimś cudem cokolwiek wygrali, to hajs i tak pójdzie na spłatę obligów.
  • Re: Zaczynamy Autor: ~AI [89.151.28.*]
    Twoje buhahaha już nie działa.
    Dlaczego nie parskałeś jak kurs był po 30gr? Ma jakiej jeszcze spółce siedzisz 8 lat dzień i noc?

Bankier blokuje wpisy, mam listę wszystkich spraw, kwoty, nr espi
[x]
CAPITEA -7,65% 0,70 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.