Obroty szalone. Jak z tego w miarę szybko wyjść, by totalnie nie uwalić kursu? Potrzebowałem trzy miesiące temu kasę na Bogdankę i JSW, ale z tej kiszonki wyjść nie sposób, a tam kursy mi już pouciekały. Peron mój.
Debiut spółki Patentus odbył się 2009 roku po 2,50 pln cena przez 17 lat wzrosła o 20% to jaka jest szansa na wzrosty tej spóki i kto ją jeszcze posiada ?
A co wy chcecie od spółki która cały czas się rozwija kupuje maszyny buduje dostaje dotacje przyjdzie czas na duże zarobki czytam o innych spółkach inwestorzy czekali a wtamtym roku zarobili krocie.
Widać że spółka z taniej stała się droga C/Z to obecnie 18 więc 30-40% spadku kursu jest jeszcze możliwe, a rynek w obecnym momencie nie będzie dyskontował żadnych przyszłych i wątpliwych zleceń z innych branż czy z mitycznych Indii. Pojawią się zlecenia to kurs wzrośnie ale narazie to powinien się skorygowac o około 30% do C/Z 10
Dnia 2026-03-27 o godz. 12:16 ~bagieta napisał(a): > Co ty taki aktywny ostatnio się zrobiłeś? > > Tak się martwisz o naszą kasę > > Spadnie to się znowu dokupi, nic nie spada wiecznie
oczywiście, nic nie spada wiecznie bo gdzieś jest dno i decyzja o bankructwie, albo o zdjęciu z giełdy albo o zawieszeniu notowań. Pytanie czy inwestor który kupił akcje po 4,5 i ogłosił że w ciągu tygodnia będą po 7zł powinien się cieszyć że dwa lata później może dokupić akcje poniżej 3zł.
To nie jest troska o wasze pieniądze tylko fakt że już jakiś czas temu sprzedałem te akcje i teraz chciałbym je odkupić dużo taniej co nie przeszkadza mi logicznie rozumować i pisać co np dotyczy radykalnej zmiany po ostatnich fatalnych wyników C/Z do 18
Właśnie, obroty i procenty...ja wierna jak rzeka siedziałam tu cztery lata i wyszłam przedwczoraj i wczoraj, bo nie dało rady w jedną sesję pozbyć się 40 tyś, i raptem straciłam przez te cztery lata kilka procent.....a dlaczego wyszłam, bo w ciągu tygodnia za namową kolegi kupiłam Medinice i pure i w tydzień odrobiłam straty z nawiązką i zarobiłam ok 33 proc. a w przypadku Ice to jeszcze nie koniec bo tam potężna dywidenda się szykuje. I po co ja to pisze..ano po ta że nie warto siedzieć i siedzieć na patku
A dziękuję dziękuję... będę tu mimo wszystko zaglądać, bo jednak te cztery lata to nie w kij dmuchał, także piszcie piszcie, bo jej się coś będzie miało ruszyć to jeszcze wskoczę, w każdym razie życzę sukcesów. A propos Medinice trzymam, po są podstawy i piękne dało zarobić,va na pure do dziyw du.ke dostałam, alyto akurat mam dla zabawy i spekulacji