• Obroty Autor: ~Adi [156.146.61.*]
    Obroty szalone.
    Jak z tego w miarę szybko wyjść, by totalnie nie uwalić kursu?
    Potrzebowałem trzy miesiące temu kasę na Bogdankę i JSW, ale z tej kiszonki wyjść nie sposób, a tam kursy mi już pouciekały.
    Peron mój.
  • Re: Obroty Autor: ~Mario [80.153.91.*]
    Debiut spółki Patentus odbył się 2009 roku po 2,50 pln cena przez 17 lat wzrosła o 20% to jaka jest szansa na wzrosty tej spóki i kto ją jeszcze posiada ?
  • Re: Obroty Autor: ~Artysta [176.126.118.*]
    Pamietaj o jednym wtedy 2,5 było warte tyle co teraz 25 zł ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dawaj pkc odrobisz na innych brylantach.
  • Re: Obroty Autor: ~bagieta [84.40.158.*]
    Dziękuję kilka koła wpadło
  • Re: Obroty Autor: ~Zigi [31.0.80.*]
    A co wy chcecie od spółki która cały czas się rozwija kupuje maszyny buduje dostaje dotacje przyjdzie czas na duże zarobki czytam o innych spółkach inwestorzy czekali a wtamtym roku zarobili krocie.
  • Re: Obroty Autor: ~Sly [109.243.67.*]
    Tylko, że tutaj już 2 lata trwa poczekalnia.
    Na innych spółkach poczekalnia trwała jeszcze dłużej tutaj kontrakt może wpaść w każdej chwili mają moce przerobowe bardzo duże.
  • Re: Obroty Autor: ~Mario [79.163.142.*]
    Widać że spółka z taniej stała się droga C/Z to obecnie 18 więc 30-40% spadku kursu jest jeszcze możliwe, a rynek w obecnym momencie nie będzie dyskontował żadnych przyszłych i wątpliwych zleceń z innych branż czy z mitycznych Indii. Pojawią się zlecenia to kurs wzrośnie ale narazie to powinien się skorygowac o około 30% do C/Z 10
    Co ty taki aktywny ostatnio się zrobiłeś?
    Tak się martwisz o naszą kasę
    Spadnie to się znowu dokupi, nic nie spada wiecznie
  • Re: Obroty Autor: ~taa [84.234.124.*]
    Dnia 2026-03-27 o godz. 12:16 ~bagieta napisał(a):
    > Co ty taki aktywny ostatnio się zrobiłeś?
    > > Tak się martwisz o naszą kasę
    > > Spadnie to się znowu dokupi, nic nie spada wiecznie

oczywiście, nic nie spada wiecznie bo gdzieś jest dno i decyzja o bankructwie, albo o zdjęciu z giełdy albo o zawieszeniu notowań. Pytanie czy inwestor który kupił akcje po 4,5 i ogłosił że w ciągu tygodnia będą po 7zł powinien się cieszyć że dwa lata później może dokupić akcje poniżej 3zł.
    O następny z grupy...kolejni wystąp
    Widać, że każdy post jest monitorowany
    Tak się o taką małą spółkę troszczą... ciekawe dlaczego???
  • Re: Obroty Autor: ~Mario [37.248.174.*]
    To nie jest troska o wasze pieniądze tylko fakt że już jakiś czas temu sprzedałem te akcje i teraz chciałbym je odkupić dużo taniej co nie przeszkadza mi logicznie rozumować i pisać co np dotyczy radykalnej zmiany po ostatnich fatalnych wyników C/Z do 18
    Zależy ile chcesz kupić
    Mario i bagieta nadają wykluli się do tej pory ich nie było a teraz się paru mądrych znajdzie i będą innych łuczyli rozumu.
  • Re: Obroty Autor: ~Jolka [37.248.168.*]
    Właśnie, obroty i procenty...ja wierna jak rzeka siedziałam tu cztery lata i wyszłam przedwczoraj i wczoraj, bo nie dało rady w jedną sesję pozbyć się 40 tyś, i raptem straciłam przez te cztery lata kilka procent.....a dlaczego wyszłam, bo w ciągu tygodnia za namową kolegi kupiłam Medinice i pure i w tydzień odrobiłam straty z nawiązką i zarobiłam ok 33 proc. a w przypadku Ice to jeszcze nie koniec bo tam potężna dywidenda się szykuje. I po co ja to pisze..ano po ta że nie warto siedzieć i siedzieć na patku
    Pani Jolu niech będzie pani na zdrowie
  • Re: Obroty Autor: ~Jolka [94.101.17.*]
    A dziękuję dziękuję... będę tu mimo wszystko zaglądać, bo jednak te cztery lata to nie w kij dmuchał, także piszcie piszcie, bo jej się coś będzie miało ruszyć to jeszcze wskoczę, w każdym razie życzę sukcesów. A propos Medinice trzymam, po są podstawy i piękne dało zarobić,va na pure do dziyw du.ke dostałam, alyto akurat mam dla zabawy i spekulacji
  • Re: Obroty Autor: ~Jolka [94.101.17.*]
    Miało być że na pure to dostałam dziś po dup.e
[x]
PATENTUS -1,72% 2,86 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.