Dnia 2026-03-25 o godz. 10:57 ~demostenes napisał(a): > Jeszcze kilka dni temu zabijaliście się kupując powyżej 50gr a dzisiaj nie możecie zgarnąć 180tys po 0.419?
A po co ? przepłacać?? Ja przedWCZORAJ (jak było po ~47 gr) pisałem , że może zahaczą o 37 gr i WCZORAJ zahaczyli ,..... https://www.bankier.pl/forum/temat_re-raport,73957621.html
Tu gra short dopiero się zaczyna.
Pożyczki akcji, które idące rynek:)
Na OZE Capital pojawi zbierać, bo tam ta zabawa zaczęła się 6 lat temu i terminy zwrotu pożyczek stają się wymagalne.
A kurs zdołowali z 4 PLN na 0,4 i nie było splitu!
Tam obserwować, ja stoję na K bo nie wezmę żadnej akcji od leszcza z prawej:)
Ale po co kupować po 0,419 zł jak dzięki temu batonowi można kupować po 0,395 zł. Dla wielu kupujących to swego rodzaju pomoc w zaniżaniu kursu. Zarząd również w tym bardzo mocno pomaga nie przekazując informacji. Po takim czasie to spokojnie choćby strategię mogliby opublikować. Byle student na zajęciach zrobiłby to w 1,5 godziny. Spółka Clipeus SA przejęła spółkę Montag Sp zoo i cos na ten temat w raporcie jest? Ręce opadają. Może Ukraińcy przejmą i coś z tym zrobią? Na naszych to nie ma co liczyć.
no no poklepuj się dalej po pleckach :) a perspektyw dla spółki dalej brak. Przynajmniej forum się trochę ożywiło po małym zjeździe. Szkoda tylko, że dla spółki i spekuły dyskusje o negatywach.
Dnia 2026-03-30 o godz. 14:37 ~J-23 napisał(a): > Zerknąłem właśnie na arkusz zleceń i na KUPNIE 37 gr ponad (1.030.000) MILION ,.... > Ciekawe czy zdejmą jak zacznie spadać ??
I BATON 1.000.000 na 37 gr ciągle TWARDO stoi ,....