Turystyka mocno rośnie i mocno napędza biznes. Reklama siada, ale wygląda na to, że transformacja się udaje. Jednorazowy odpis, raczej nie powinien być problemem. Turystyka robi robotę: przychody: +147% EBITDA: +95% Konsolidacja / lekki wzrost.
Odpis jednorazowy był w cenie. Przepłacili za biznes, ale hajs został w firmie. Idziemy w konsolidację i lekko górę. Za jakiś czas będziemy mieć mocną hybrydę rainbowtour z reklamą.
Czytaj ze zrozumieniem, konsolidacja -> lekko w górę. Przerabiałem 2 spółki z podobnymi raportami w tym roku. Wg mnie analogia i tak to będzie. Kołysanka w granicach 50 jak teraz z potencjałem na + Z raportu jasno wynika: - firma przepłaciła 150 baniek - odpis jednorazowy (ale hajs się zgadza) - dług stabilny bo przychody rosną (w raporcie info, że przewidują wzrosty jednocyfrowe na turystyce) - sama inwestycja w turystykę wygląda prorozwojowo - przewidują poprawę reklamy, która cierpiała Czyli masz stara spółkę, która nadal zarabia na reklamie, i sama reklamuje nowy core turystyczny, który rośnie i będzie rósł w przyszłości. Nie wiem czego nie rozumieć i z czego się śmiać?
Albo upadający przez kredyt i konkurencję która może wyrosnąć na fali AI . Gdzie agent AI zorganizuje ci całą wycieczkę i będzie wirtualnym przewodnikiem z o wiele mniejsza marzą niż wpl . Naganiacir tyłku ludzi mając tysiące akcji nie ostrzegając o ryzykach . Brawo
Albo upadający holding z kredytem bo ktoś na przykład wymyślił agenta AI który zorganizuje ci całą wycieczkę i będzie wirtualnym przewodnikiem. Naganiacie bo sami utopiliscie kasę w tysiącach akci. Są ryzyka i rynek to weryfikuje cena akcji