Możesz się odnieść do wspólpracy z fir mą Dronamics ? To prawda ze ESPI jest niewiarygodne ? ESPI z grudnia 2025 - bo te z grudnia 2018 / tez była umowa / okazało się nieprawdą
Dostałem e-mail od
Dronamics. Mam czarno na białym że żadnej współpracy nie ma. Oszukali nas. Jeśli oni mają takie współpracę jak z firmą dronamics to reszta ich espi jest … nic nie warta . To już są paragrafy
Skończyło się bajkoposarstwo . Przekonamy się wkrótce ile espi się zmyślonych . Niezłe kwiatki wychodzą skoro dronanmics było podpisane prawie 4 m-ce temu a oni pojęcia nie mają o Mbf . Przecież to jest pole do popisu dla knf . Wprowadzanie akcjonariuszy w błąd
Bajkopisarstwo to można robić dla wydawnictw dla dzieci.Piszę o przeszłości / własne doświadzczenia : proces sądowy - FAŁSZYWA UMOWA - mbf rk przegrany , świadek przed UKS /faktury - lipne / nie znam wyniku . Najgorsze to mentalność tego który podejmuje decyzję o ESPI - podpis to formalnośc
Ale to jest tak proste do sprawdzenia . Naprawdę. Żałuję że wcześniej tego nie zrobiłem. Tam gdzie są nazwy firm wystarczy e-mail i już wszystko jasne. Dronamics odpisalo po 10min. Za chwilę shark avinion też da znać i oboje wiemy jaka będzie treść ich @ . Ktoś mądrze tu napisał pół roku temu że jeśli z dronami będzie ściema to już się nie podniosą . Właśnie to obserwujemy. Na szybko dali espi o nowym konsorcjum + walne . Nie wiem tylko po co . Targi ich obnażyły. Taka prawda. Nie sztuka mieć 3x większe stoisko i odpisywać akcjonariuszom na @ po 5min. Obroty się kończą . Kowalscy już tego nie tkną. Bajki o dronach .
Znam. Rozmawiałem. Ale Teraz tylko robi kopiuj wklej na @. Ale i tak najlepszy był Janusz jak dzwoniłem na stacjonarny do biura. Raz twierdził że tel im się … popsuł huhehue