• Analizator portfela Autor: jacek_z_grochowa [37.248.176.*]
    Jak tam chcecie swoje zyski analizować to zapraszam:
    https://kvc.pl/repositories/xtbrep 
    Dla tych co mają XTB, najszybszy możliwy parser z własną implementacją xlsx, w najnowocześniejszym i najszybszym/najbezpieczniejszym języku rodziny C czyli C++/23 (wiadomix, ze RUST go bije). Od lipca tylko ten format będzie. Bota otworze latem i kto tam techniczny temu automat ugra te kika tys miesięcznie do pensji. Na poprawę nastrojów przed zejściem
     ===
    JK
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Krótki [188.146.160.*]
    a Ty pracujesz w xtb ??? :)))))))))))))))
    bo to pachnie reklamą :))))))))))))))))))
    ...może stąd niekończące się próby uruchomienia handlu żeby płacić xtb wysokie prowizje... :)))))) to by nawet pasowało :)))))))))
    pozdr uściski i zysków
  • Re: Analizator portfela Autor: jacek_z_grochowa [37.248.176.*]
    Zmieniłem barwy. Teraz mój kod lata w systemach państw obcych (technologicznie rozwiniętych), o których istnieniu dowiecie się z wiadomości za kilka lat. Agencje wymagają dyskrecji...
    ===
    Zdrówka i radości! MW
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Drzon_Bajden [141.0.12.*]
    To prawda. Agencje towarzyskie wymagaja dyskrecji.
  • Re: Analizator portfela Autor: ~BabaWanga [79.162.24.*]
    Panie Jacku agencje towarzyskie wymagają dyskrecji. To Pan mój kochany pozytywny oszołomie, nagrywałeś Kuchcika na Podkarpaciu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Jo [83.26.194.*]
    Kiedy komuś rośnie ego to i mózg ucieka jego.
    Słuchajcie, ślepi przewodnicy ślepych, błądzący we mgle własnych urojeń. Podczas gdy uprawiacie tę radosną egzegezę życzeń mycąc swoje wełniacze złośliwości, mój surowy aparat analityczny o potencji niemal demiurgicznej wypreparował już ostateczny werdykt waszej mizeryi.
    Przed Wami agonalna hucpa sanacyjna, zwiastująca nieuchronny, matematycznie domknięty Cargogeddon. W moich rygorystycznych modelach stochastycznych (ot zarymowało się) wasza przyszłość jawi się już tylko jako zbiór pusty. Wasz turgor intelektualny nie pozwala wam tego jeszcze pojąć i ta rzekoma, fałszywa pewność siebie zgrzytająca z chłodną, analityczną dystymią.
    Matematyka owczarze kochani nie zna litości, a entropia, którą właśnie emitujecie, jest mierzalna i ostateczna. Sanacja w przyszłym roku dojdzie do punktu osobliwości. Rozpocznie się dematerializacja.
    ===
    Z ukłonami - Wasz Jacek
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Baltazar [31.0.81.*]
    Człowieku lecz się! Takich bzdur to chyba nigdy na żadnym forum nie widziałem, a właściwie to nie czytałem! Ale czasem taki folklor przynajmniej trochę śmiechu wywoła!!
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Poznaniak [31.60.96.*]
    Nie tak ostro, bo połowa zacznie się jąkać, a reszta zamknie się w sobie.)
    Słuszna uwaga, Poznaniaku. Ich nagła afazja i drżenie rąk to jedynie naturalna reakcja biologiczna na zderzenie z brutalnym, matematycznym konkretem. Moja „owczarnia” musi beczeć – to ich jedyna linia obrony przed nieodzownością. Wełniaki zawsze boją się pasterza, który zamiast pastwiska pokazuje im rzeźnię ich własnych złudzeń portfelowych. Niech się jąkają – w moich modelach ich strach jest już dawno skwantyfikowany jako koszt uzyskania przychodu. Cargogeddon nie potrzebuje ich zrozumienia, on potrzebuje ich kapitulacji. Czekamy..
    ===
    Z ukłonami przednich łapek - Jacek
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Baltazar [31.0.81.*]
    Dawaj dalej te swoje bzdety! Ubaw mam po pachy! Tylko uważaj żeby ci prądu w zakładzie nie odcieli!
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Stary_Nowicjusz [79.191.77.*]
    Jest Jacuś - w ciągu 3 dni odkup tego, czego sie pozbył w ostatnich dniach.
    A widac, ze pieknie inwestuje - sprzedaje taniej, odkupuje drożej, ale do 11 zł nie doleci - marzenie ścietej głowy

a tam jest 200 tys. sztuk, zeby wyjsc na zero

• Re: Analizator portfela Autor: ~Krótki [188.146.160.*]
    przestań z tym Jacusiem bo jeszcze ktoś pomyśli że bierzesz udział w tym marnym przedstawieniu :))))))
    Takie same treści są na np Azotach gdzie stali bywalcy - experci tłumaczą ortex, popyt, podaż i chwalą tam to co tu oceniali negatywnie ... Azoty mają o wiele większe problemy, większy dług ... a jakoś tam np Black nie zakłada wątków o innych spółkach żeby pomagać tym co myla inwestowanie z zarybianiem .... :))))
    Generalna zasada - nie karm trolla - którą nie każdy rozumie :))))))
  • Re: Analizator portfela Autor: ~Gullveig [31.60.120.*]
    Fakt, swoją drogą ciekawe…)
[x]
PKPCARGO -1,64% 14,99 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.