Jest to raport za 3 miesiące działalności nowego podmiotu. Rozwija się bardzo dobrze na targach LN Kraków zdobyliśmy Nagrodę za Wspaniały produkt 8BELLE z bazą Graphenowa. Myślę że jest to jedyny niepowtarzalny produkt na Świecie z prawdziwym Graphenem,idziemy w dobrą stronę.Teraz czekamy do kwietnia na podbicie Niemiec targi już w kwietniu, . Idziemy w dobrą stronę rozwój następuje prawidłowo.Zdobywamy już niebawem rynek EU.
Kto był na targach to wie,ogromne zainteresowanie produktami 8BELLE,teraz czekamy na targi kwietniowe w Niemczech, idziemy podbijać Europę. Nie na darmo produkcja rusza pełną parą. A apropo niedowiarkom każda nowa firma wchodzi w pełne obroty po 9/12 miesiącach swojej działalności.A tu wyniki finansowe firmy mamy za 3 miesiące działalności pozdrawiam wiernych
Kris dziękuję, ja tu ciągle jestem tyłko z tymi dziwnymo ludźmi nie chce mi się pisać. Byku pozdrawiam również. Zysk to kwestia czasu można czekać można zabrać kapitał ale tu jakaś gimba odchodzi
Spokojnie mam ciekawą korektę po analizie raportu między innymi też przez AI. Kto tu jest to wie że przed nami między innymi targi w Bolonii. Wchodzimy do Europy z godnym produktem i lecimy dalej.
Ja jestem optymistą.
Oczywiście, targi załatwia wszystko, w magazynie towaru za 200k i można handlować, co za ludzie. Xd jaka musiała by być rotacja? Jesteście kółkiem wzajemnej adoracji, wiszącej na haku.
Nie ma z czego się poprawić, po prostu spółka nie ma pieniędzy, dotarło teraz? Żeby generować narzuty, marzę, trzeba mieć czym rotować, a ta spółka nie ma czym. Dotarło? Marketing dla tej spółki to jak umarłemu kadzidło, marketing nie może wyprzedzać możliwości produkcyjnej jak i sprzedażowej. Czy Ty to rozumiesz? Pytanie retoryczne...XD
Ja też jestem i czekam. Cieszę się, że Panowie również mi towarzyszą. Nasz wspaniały Zarząd wkłada dużo pracy i serca w to co robi, ale stare sprawy niestety się jeszcze za Nami ciągną.
Wspaniały zarząd:) wyniki jak i opinia (w szegolnosci opinia) pokazują ten wspaniały kierunek. Co prawda dostają wynagrodzenie (120k w roku) ale za to generują sprzedaż na poziomie pizzeri na Bemowie.XD
Z tą pracą zarządu to bez takiego entuzjazmu poproszę.....zapowiadają podboje innych krajów, zagraniczne targi, a nadal nie wypracowali rozpoznawalności na własnym- polskim podwórku..... Nastawianie się tylko na profesjonalnych klientów- odbiorców, z pokazami u siebie w akademii dla 10 lokalnych kursantów za wiele nie wskórają..... te produkty powinny być w drogeriach, a szczególnie te kremy do rąk ( nikt sobie nimi krzywdy nie zrobi i nie trzeba posiadać żadnych manualnych zdolności, żeby ich używać...a sprzedawałyby się, bo to super produkt.) Najważniejszy jest szum i rozpoznawalność marki, a tu lipa.... Nic tu się nie trzyma kupy....
Zgadzam się w 100%. Produkt dla elyty się nie sprzeda. Reklamy tych produktów powinny już w TV lecieć skoro teraz wszyscy robią reklamy w AI i każdy może to zrobić. Śmiało napisz im, może coś wskórasz. Ja już nie mam siły. Tu masz adres
Ja jestem pozytywnie nastawiona. Ten kto poznał Zarząd wie, że są to osoby konsekwentne i dążą do celu step by step. Od samego początku było wiadome, że marka 8belle nie trafi na półki mass marketów. Więc ani reklamy w tv ani w Rossmannie ich nie zobaczymy. Zgodzę się, że kremy są super i czekam na więcej :)