• Mamy nagrodę Autor: ~Kris [83.20.65.*]
    Jest to raport za 3 miesiące działalności nowego podmiotu. Rozwija się bardzo dobrze na targach LN Kraków zdobyliśmy Nagrodę za Wspaniały produkt 8BELLE z bazą Graphenowa. Myślę że jest to jedyny niepowtarzalny produkt na Świecie z prawdziwym Graphenem,idziemy w dobrą stronę.Teraz czekamy do kwietnia na podbicie Niemiec targi już w kwietniu, . Idziemy w dobrą stronę rozwój następuje prawidłowo.Zdobywamy już niebawem rynek EU.
  • Re: Mamy nagrodę Autor: ~MalikMontana [37.47.84.*]
    Xd, co to jest za uniwersum xd
  • Re: Mamy nagrodę Autor: ~Kris [83.20.65.*]
    Kto był na targach to wie,ogromne zainteresowanie produktami 8BELLE,teraz czekamy na targi kwietniowe w Niemczech, idziemy podbijać Europę. Nie na darmo produkcja rusza pełną parą. A apropo niedowiarkom każda nowa firma wchodzi w pełne obroty po 9/12 miesiącach swojej działalności.A tu wyniki finansowe firmy mamy za 3 miesiące działalności pozdrawiam wiernych
  • Re: Mamy nagrodę Autor: ~Kotlot [37.47.121.*]
    Kris dziękuję, ja tu ciągle jestem tyłko z tymi dziwnymo ludźmi nie chce mi się pisać. Byku pozdrawiam również. Zysk to kwestia czasu można czekać można zabrać kapitał ale tu jakaś gimba odchodzi
  • Re: Mamy nagrodę Autor: ~ZodiakalnyByk [91.218.61.*]
    Spokojnie mam ciekawą korektę po analizie raportu między innymi też przez AI. Kto tu jest to wie że przed nami między innymi targi w Bolonii. Wchodzimy do Europy z godnym produktem i lecimy dalej.
    Ja jestem optymistą.
    Oczywiście, targi załatwia wszystko, w magazynie towaru za 200k i można handlować, co za ludzie. Xd jaka musiała by być rotacja? Jesteście kółkiem wzajemnej adoracji, wiszącej na haku.
  • Re: Mamy nagrodę Autor: ~ABC [37.31.28.*]
    Bez urazy, ale nikt nie wkłada czasu i kasy by po roku zrezygnowac, ...trzeba czasu, i tyle...spolka byla w ciezkiej sytuacji i jest nieco lepiej
    Nie ma z czego się poprawić, po prostu spółka nie ma pieniędzy, dotarło teraz? Żeby generować narzuty, marzę, trzeba mieć czym rotować, a ta spółka nie ma czym. Dotarło? Marketing dla tej spółki to jak umarłemu kadzidło, marketing nie może wyprzedzać możliwości produkcyjnej jak i sprzedażowej. Czy Ty to rozumiesz? Pytanie retoryczne...XD
  • Re: Mamy nagrodę Autor: betti [188.146.62.*]
    Witam !

Ja też jestem i czekam. Cieszę się, że Panowie również mi towarzyszą.
    Nasz wspaniały Zarząd wkłada dużo pracy i serca w to co robi, ale stare sprawy niestety się jeszcze za Nami ciągną.

A czy Pan On to jest z Nami ?

Pozdrawiam
    Betti
    Wspaniały zarząd:) wyniki jak i opinia (w szegolnosci opinia) pokazują ten wspaniały kierunek. Co prawda dostają wynagrodzenie (120k w roku) ale za to generują sprzedaż na poziomie pizzeri na Bemowie.XD
  • Re: Mamy nagrodę Autor: ~Obserwator [78.133.163.*]
    Z tą pracą zarządu to bez takiego entuzjazmu poproszę.....zapowiadają podboje innych krajów, zagraniczne targi, a nadal nie wypracowali rozpoznawalności na własnym- polskim podwórku.....
    Nastawianie się tylko na profesjonalnych klientów- odbiorców, z pokazami u siebie w akademii dla 10 lokalnych kursantów za wiele nie wskórają..... te produkty powinny być w drogeriach, a szczególnie te kremy do rąk ( nikt sobie nimi krzywdy nie zrobi i nie trzeba posiadać żadnych manualnych zdolności, żeby ich używać...a sprzedawałyby się, bo to super produkt.)
    Najważniejszy jest szum i rozpoznawalność marki, a tu lipa....
    Nic tu się nie trzyma kupy....

I kto to jest pan On?

• Re: Mamy nagrodę Autor: ~Spok [46.170.12.*]
    Zgadzam się w 100%. Produkt dla elyty się nie sprzeda. Reklamy tych produktów powinny już w TV lecieć skoro teraz wszyscy robią reklamy w AI i każdy może to zrobić. Śmiało napisz im, może coś wskórasz. Ja już nie mam siły. Tu masz adres

investors@highlanderenterprise.com

• Re: Mamy nagrodę Autor: betti [188.146.62.*]
    Ja jestem pozytywnie nastawiona. Ten kto poznał Zarząd wie, że są to osoby konsekwentne i dążą do celu step by step.
    Od samego początku było wiadome, że marka 8belle nie trafi na półki mass marketów. Więc ani reklamy w tv ani w Rossmannie ich nie zobaczymy. Zgodzę się, że kremy są super i czekam na więcej :) 

[x]
HILANDER -7,35% 1,45 2026-05-14 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.