Odpisy to dobry ruch, bo w tej spółce zależnej chyba nic się nie dzieje, a reszta to odpis już wydanych rzeczy co się nie zwróciły czyli nie ma to wpływu na obecną działalność, za to ładnie czyści pole przed nowym. Moim zdaniem to nie przypadek, że akurat teraz do tego doszło, teraz trzeba czekać na konkrety, mam nadzieję, że ten reset i porządki właśnie to zwiastują i czekają nas dobre newsy.
Codziennie dziękuję sobie że wyszedłem z tego bagna, ta spółka to był mój największy błąd na giełdzie w całej mojej karierze :), a na giełdzie jestem od 2005 roku, czyli 21 lat. Nigdy więcej nie dotknę tej spółki.
I dlatego tu specjalnie przyszedłeś, by nam to wszystkim oznajmić, buahahaha! Prawdziwy gracz nigdy nie mówi nigdy i nie obraża się na grę. To jest piękno giełdy. Gniot może okazać się perłą, a perła gniotem. Kurs na rekordowych minimach, odpisy zrobione, długów brak. Jeśli będzie gorzej, to już za bardzo nie ma gdzie zlatywać. Ale jeśli będzie lepiej, to będzie można ładnie zarobić. W zeszłym roku dało się zarobić prawie 100% jak ktoś miał farta. Zobaczymy co ten przyniesie.
Uważam że od pokazania trailera DM zbyt mocno zaangażowałem się w spółkę.Gdybym nie był tak naiwny to w tej chwili byłbym inwestycyjnie w innym miejscu.Teraz nie mam sentymentów jeśli gdzieś nie zaskakuje tnę nawet ze stratą.Akcje Juju zostawiłem aby przypominały mi o mojej głupocie.Patrząc na raport stwierdzam że Uuu praktycznie jie istnieje.Siedziba prawdopodobnie wirtualna.Jedna osoba zatrudniona.Gry sprzedane.Pozostałe z dotacji czekają w fazie projektu na wydawcę.I mogą się nie doczekać albo zostać sprzedane z dotacjami.Brak planu wydawniczego.Jednym słowem spółka czeka na wynik negocjacji w ramach opcji strategicznych i pod to jedt przygotowywana.Mamy ruletkę po opcjacjach albo akcje poszybują albo jak mi ktoś wczoraj przepowiedział zostanę dziadem.Adrenalinka mi działa i za zyski z innych akcji dobieram po trochu tego gniocika.Bo mam nadzieję że insajderzy się obkupili i w ich własnym interesie leży nie sprzedać tanio skóry.A nie są to jakieś śmojdki tylko ludzie wykształceni,mający poważne zawody i obyci biznesowo.Każdy robi jak uważa ja od czasu do czasu coś chapnę ale powoli bo myślę że jeszcze 50 groszy liźniemy.A na razie zbieram akcyjki spółeczki która ma w nazwie przeplatające się spółgłoski z samogłoskami.Mam nadzieje że zdarzę tam zarobić i za zyski dokupić tutaj akcyjki.
Oj przepraszam za pomyłkę ale spółgłoski nie przeplatają się tam z samogłoskami.Zdradzę inaczej.Są w nazwie trzy samogłoski i każda jest inna:) .I jest ich więcej od spółgłosek.
Hehe,napisałem tutaj o mojej perełce i od razu ruszyła.Wygląda na to że złapałem tam nawet dno.Zanim ruszyło napisałem o tym na tamtejszym forum.Będzie niedługo na dołożenie akcji Juju do koszyczka.