• A jednak miałem nosa ... Autor: ~DzialZakupow [176.106.33.*]
    Nie udało się nam. Trudna sytuacja
  • Re: A jednak miałem nosa ... Autor: ~jj [88.156.136.*]
    Dnia 2026-03-23 o godz. 18:48 ~DzialZakupow napisał(a):
    > Nie udało się nam. Trudna sytuacja

Mama nie uczyła mówić prawdy?

Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*] 
  • Re: A jednak miałem nosa ... Autor: ~Hehe [84.40.239.*]
    Miałeś nosa? Do czego ? Przecież kilka tygodni temu jakiekolwiek posty rozsądku kwitowałeś odpowiedzią - trolle bez akcji.

Dziś piszesz - miałem nosa. Głupio przyznać rację trollowi którego tak nie chciałeś słuchać? XD
  • Re: A jednak miałem nosa ... Autor: ~Zigi [31.0.80.*]
    A co masz akcje odpowiedz.
  • Re: A jednak miałem nosa ... Autor: ~DzialZakupow [176.106.33.*]
    Sprzedałem z zyskiem
  • Re: A jednak miałem nosa ... Autor: ~DzialZakupow [176.106.33.*]
    Ja dzisiaj zapakowałem po korek Leszczyki
  • Re: A jednak miałem nosa ... Autor: ~Ewa [83.11.204.*]
    Tego się nie spodziewałam...O jeny...Nie zapakowałam się po korek. Dokupiłam dzisiaj tylko 7 koła za ok 0,66. Parę lat temu większość kupowałam za ok 1-1,2 zł i nieżle zarobiłam , ale trzeba było długo czekać. Jednak takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam. Jestem cokolwiek zdezorientowana. Trzeba będzie myśleć o uśrednianiu. Mam tutaj sporo kasy. Jako lekarz wierzę w spółkę, mają rewelacyjne produkty. I wiem ,ze tutaj opłaca się cierpliwość. Na razie wskoczyłam na krótko w Pure. Pewnie wróce za pare dni. Intuicja mi mówi, że to super okazja kupować poniżej 0,8 .
    Generalnie to dostałam centralnie w ryj. No ale trzeba czasami dostać , żeby czegoś się nauczyć. A jeszcze niedawno uważałam ,ze to okazja dokupić za 2,2...Giełda bywa nieprzewidywalna. Na szczęście trzymam się dywersyfikacji. I, aż tak mocno nie poleciałam w dół. Ale mechanizm straty boli niestety. Nie lubię tego ukłucia - przypomina mi się dialog z Pulp Fiction. Moja ambicja i sukcesy giełdowe ucierpiały. No cóż...życie.
    Serio? Okazja za 2.2 PLN ??

Ile jesteś na giełdzie. Jak akcje zostają dopuszczone do obrotu, to co się dzieje wtedy ?

Zaufałaś inwestorowi i działowi zakupów ??

Miało nie spaść poniżej 2 PLN a teraz mówią że spoko, to było wiadome, zaraz odbije itd.

Rób co chcesz ale analizuj ruchy spółki i komunikaty (jeśli w ogóle są XD) a nie to co naganiacze podpowiadają.
    Nie kierowałam się naganiaczami. Absolutnie. Na fora rzadko wchodzę. Jak na czymś zarobiłam , dokładałam tutaj , ale trochę za dużo teraz kupiłam w cenie +/- .2,2 Bo wierzyłam / wierzę w spółkę i stać mnie na cierpliwość. A na tu i teraz mogę zaśpiewać "oj naiwna...naiwna". No cóż...Chyba się przechciwiłam. Ale pracuję , mam dochody. I cierpliwość.
  • Re: A jednak miałem nosa ... Autor: ~Paweł1795259 [109.243.146.*]
    Mam podobne podejście, trzeba cierpliwości. Oczywiście liczę się z tym, że mogę na te pozycji stracić, jak na każdej! Albo zyskać. Po fakcie każdy mądry. Orlen kupowałem za 50zł, po pół roku sprzedawałem za 90zł myśląc, że to max - ja jestem zadowolony ale wpisy na forum i przy 50zł i przy 90zł nie różniły się znacząco. Ogólnie słowo klucz giełdy to dywersyfikacja, wtedy się człowiek tak nie stresuje ;-) Jeśli chodzi o tę spółkę to podchodzę do tego na zasadzie: albo strata albo zarobek w cyfrach sześciozerowych w perspektywie 10 lat ;-) Jakieś półśrodki i kręcenie kółek po kilka procent, to nie dla mnie. Nie mam na to czasu oraz w sumie nie są to zyski, które mnie interesują. Wiadomo, że lepiej piłoby się kawę nie patrząc na +30% niż na -30% ale tak naprawdę,
    Raz, że pomimo wszystko, nawet na najgorszych w spółkach po kompletnej spłuczce też przychodzi w końcu odbicie.

Więc jeśli jesteś stratna, może chcesz stąd wyjść – to prawdopodobnie w najbliższych dniach będziesz mieć okazję.

Dwa - pomimo wszystko tutaj pozytywne komunikaty są w jakimś tam szczątkowym procencie możliwe. W zależności od komunikatów – lekka podbitka albo może kiedyś trend wzrostowy? Wszystko jest możliwe.

Tak czy inaczej życzę powodzonka !
[x]
YOSHI 5,00% 1,05 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.