• Stanowisko zarządu Autor: ~arek3200 [83.2.170.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=209473&_DocID=400340&_Site=ESPI&_CheckSum=800637451
  • Re: Stanowisko zarządu Autor: ~as [194.242.62.*]
    teraz to ja mam w d........... stanowisko zarzątu HTL po tym co zrobili w ciagu 3 miesięcy mam tylko nadzieję ze Chińczycy wezmą się za produkcję a HTL za 5 lat będzie bankrutem za to co zrobili z drobnymi inwestorami
    The End.
  • Re: Stanowisko zarządu Autor: ~jolkaII [89.79.175.*]
    To nie stanowisko tylko usprawiedliwienie. Nie mają innego pomysłu na rozwOj spółki więc ją oddają w inne ręce (widać ,że przerosła ich możliwości). Myślą naiwnie że dalej
    będą ją kierować. W krótkim terminie tak , ale potem napewno im podziękują.
    Mnie interesuje stanowisko funduszy.
  • Re: Stanowisko zarządu Autor: ~jolkaII [89.79.175.*]
    To nie stanowisko ale usprawiedliwienie własnej nieudolności.Nie mają pomysłu jak rozwijać spółkę to ją oddają. Ale im też póżniej podziękują. Mnie interesuje stanowisko funduszy.
  • Re: Stanowisko zarządu Autor: ~Myszowaty [213.158.199.*]
    Stanowisko funduszy będzie adekwatne do poziomu zarządzających. wiedzą co mają i ile jest to warte. O Chińczyków specjalnie bym się nie martwił bo to nie moje zmartwienie.Równie dobrze można powiedzieć a co robi w Chinach na przykład Lubawa, Kopex i inne spółki. Mają umowę z z firmą z Australii, cały czas zwiększają swoje moce produkcyjne.Wydaje mi się, że nowy inwestor HTL nie wyklucza ponownego wprowadzenia spółki na giełdę, niekoniecznie GPW. Skoro oferuje tak bardzo atrakcyjną cenę to w jakim celu jeszcze spotykaja się z funduszami (Pioneer i Polsat) i inwestorami indywidualnymi. Super cena wezwania (patrz Dębica) to wszyscy powinni z na wyścigi odpowiedzieć na wezwanie. A może ogłaszający wezwanie nie jest pewien, że wezwanie powiedzie się? Ja nie mam wątpliwości.
  • Re: Stanowisko zarządu Autor: ~arek3200 [83.2.170.*]
    Też mam wątpliwości co do powodzenia wezwania po tej cenie. To stanowisko zarządu jest odpowiedzią na wiele pytań i wątpliwości zadanych firmie przez stowarzyszenie inwestorów indywidualnych.Zarząd " umywa ręce" zasłaniając się "że wszystko jest zgodne z prawem" .Trzeba poczekać na stanowisko funduszy posiadających pakiety akcji. Ich stanowisko jest najważniejsze w tym wezwaniu.
  • Re: Stanowisko zarządu Autor: ~Myszowaty [213.158.199.*]
    Pewnie, że stanowisko jest zgodne z prawem. W końcu mają doradców. Ale wezwanie nie powinno się w pełni powieść a może niewiele z niego wyjdzie. Liczę zwłaszcza na Polsat, no i drobnych akcjonariuszy.
  • Re: Stanowisko zarządu Autor: ~Tadeo56 [83.31.217.*]
    Stanowisko zarządu było jasne już od początku. Dziś mamy tylko jego oficjalne potwierdzenie.
    Ja zamierzam jednak sprawdzić czy uda im się coś osiągnąć, ale bez moich akcji:).
    Te kilka procent, które im brakuje, to tez około 2 milionów akcji, a nie wiadomo, czy wszystkie z ostatniego okresu (kiedy znowu pojawił się duży obrót) trafią/trafiły do ich koszyka. Na fundusze nie liczę, bo oni mają swoje cele, niekoniecznie zbieżne z celami takich małych akcjonariuszy jak ja.
    Mam już te akcje tak długo, że mogę poczekać, nawet do czasu, kiedy pojawią się znowu na giełdzie (innej?):):)
    A jak mnie wycisną, to trudno, ale przynajmniej nie będę miał do siebie pretensji, że nie próbowałem walczyć.
    Nikogo nie namawiam na nic, każdy wie i ma pełne prawo sam podjąć decyzję w sprawie swoich pieniędzy.
    Pozdrawiam.
[x]
HTLSTREFA 0,15% 13,62 2010-02-18 16:20:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.