Po co? Wystarczy poobserwować kurs akcji i wszystko wiadomo. Gdyby były konkretu to kurs już by był w okolicy 30zł, tymczasem znów testuje dno. Co prezes mógł powiedzieć...że sie stara....że ciężko pracują....że odkrywają.....że jeździ po świecie...ble ble ble
Ja już nie mam wolnych środków na ten krwawy wodospad i na krótkich pozycjach mnie nie ma w ogóle. Dość ryzykowne mam aktywa, w tym spoto Ryvu, MDG i Polimexu, ale z każdym dniem nabieram pewności co do słuszności poczynionych inwestycji. Wizimir szczególnie dostarczył mi merytorycznej podbudowy, którą ostatnim czasie mocno wzbogaciłem o wiedzę naukową. Oczywiście w kwestii Ryvu. Z Captora na razie wyszedłem z pięknym zyskiem. A tam to same wizje na razie. Pokerzysta chyba jednak jest największym akolitą Przewięźlikowskiego. Nikt tak nie szczeka na żadną spółkę. Chce się obłowić.
Myślałem, że te trzy duże zlecenia z piątku to zamykanie shorta i rozliczenie kontraktu przez „grubego”. Wygląda jednak na to, że chodziło o jakieś inne przesunięcia/rozliczenia pakietowe.
Po wypowiedziach prezesa mam natomiast dużo większy komfort – wszystko wskazuje na brak emisji akcji, a przy tych poziomach sprzedawanie poniżej 30 zł zaczyna wyglądać jak oddawanie papieru za pół darmo.
Spółka zachowuję sie jak cały parkiet w obliczu klasycznego TACOsa i news bumpa, co raczej potwierdza piątkowy zwrot. Dalej mamy dryf, ale wiemy gdzie jest mocne dno (z opcją kolejnego żywego odbicia w okolicy 19 pln).
No powiem Ci masz rozmach ….. mówisz ble ble - grant Unijny na dopięciu ( 100 mln ) nie robi wrażenia to chyba już wiem kto trafił Eurojackpot w Niemczech parę miesięcy temu te 530 mln na zł - to musiałeś być na bank ty !!! - nie wspomnę o innych projektach bo to Cię nie zainteresuje , same grosze