• Nowy artykuł Autor: ~zielony_guzik [46.15.205.*]
    Zachęcam do lektury
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~Street [37.248.176.*]
    Nowy artykuł jest dobry na wszystko
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    O 11:02 pojawił się artykuł, pik na 21,50 i szybki powrót na wcześniej okupowaną pozycję. Sądząc po kursie akcji to artykuł raczej nie zwala z nóg.
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~zielony_guzik [46.15.205.*]
    Ale potrafisz go przeczytać?
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~SzynSzylowy [31.61.179.*]
    Nie licz na cuda.
    Po co? Wystarczy poobserwować kurs akcji i wszystko wiadomo. Gdyby były konkretu to kurs już by był w okolicy 30zł, tymczasem znów testuje dno. Co prezes mógł powiedzieć...że sie stara....że ciężko pracują....że odkrywają.....że jeździ po świecie...ble ble ble
    Kurs Ci właśnie trochę odjechał obrzydliwcze. 21,90.
    Hehe kupiłem w piątek Tauron peko i cdprojekt. Ale na ryvu też ciekawe
    Ja już nie mam wolnych środków na ten krwawy wodospad i na krótkich pozycjach mnie nie ma w ogóle. Dość ryzykowne mam aktywa, w tym spoto Ryvu, MDG i Polimexu, ale z każdym dniem nabieram pewności co do słuszności poczynionych inwestycji. Wizimir szczególnie dostarczył mi merytorycznej podbudowy, którą ostatnim czasie mocno wzbogaciłem o wiedzę naukową. Oczywiście w kwestii Ryvu. Z Captora na razie wyszedłem z pięknym zyskiem. A tam to same wizje na razie. Pokerzysta chyba jednak jest największym akolitą Przewięźlikowskiego. Nikt tak nie szczeka na żadną spółkę. Chce się obłowić.
    Myślałem, że te trzy duże zlecenia z piątku to zamykanie shorta i rozliczenie kontraktu przez „grubego”. Wygląda jednak na to, że chodziło o jakieś inne przesunięcia/rozliczenia pakietowe.
    Po wypowiedziach prezesa mam natomiast dużo większy komfort – wszystko wskazuje na brak emisji akcji, a przy tych poziomach sprzedawanie poniżej 30 zł zaczyna wyglądać jak oddawanie papieru za pół darmo.
    Spokojnie zaraz wszystko wróci do normy. Czasem tak się dzieje, że kurs urośnie (ostatni piątek) ale to z reguły nic nie znaczący wybryk
    Pokerzysta weź zobacz czy nie ma cie na innej grupie.
    Spółka zachowuję sie jak cały parkiet w obliczu klasycznego TACOsa i news bumpa, co raczej potwierdza piątkowy zwrot. Dalej mamy dryf, ale wiemy gdzie jest mocne dno (z opcją kolejnego żywego odbicia w okolicy 19 pln).
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~Niziolek [91.236.129.*]
    No powiem Ci masz rozmach ….. mówisz ble ble - grant Unijny na dopięciu ( 100 mln ) nie robi wrażenia to chyba już wiem kto trafił Eurojackpot w Niemczech parę miesięcy temu te 530 mln na zł - to musiałeś być na bank ty !!! - nie wspomnę o innych projektach bo to Cię nie zainteresuje , same grosze
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~l78 [83.22.67.*]
    ma ktoś link do tego artykułu?

• Re: Nowy artykuł Autor: ~zielony_guzik [89.8.45.*]
    Na stronie bankiera ryvu pierwszy
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~zielony_guzik [80.203.20.*]
    Widzieliście ile nowych nicków i nowych wpisów? I wszyscy martwią się o wasz kapitał i sytacjie spółki.
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~Waldek [178.235.32.*]
    Klasyka, to się dzieje tutaj od dawna. Nie potrafię zrozumieć jakim człowiekiem trzeba być żeby się parać czymś takim.
    Bardzo to wszystko podejrzane.
    Popatrz na wczorajszy kurs nie tylko ja powiedziałem ble ble ble
  • Re: Nowy artykuł Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    wczoraj było wczoraj
    dziś jest dziś
    ... a jutro będzie jutro ... (wg przysłowia jutro będzie futro ... tylko w jakim znaczeniu? to się okaże)
[x]
RYVU 2,71% 24,65 2026-04-13 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.