Nie podniecajcie się jednym dniem, a właściwie jego połową. Też nie lubię naganiacza dziadka, ale tu historycznie już nie jedna taka sytuacja była przez ost rok, więc poczekałbym z oceną
Zgadza się a na koniec dnia trzeba oddać pożyczone jak strategia nie wypala . Zobaczymy co będzie ale wygląda na to że dalej powinno rosnąć , choć niepokojące były ostatnie przerzutki , info o dywidendzie się zbliża wiec może być ciekawie.
Nie wiem mefedron jak Longi bo ich nie mam.wiem natomiast że ciebie shorty ogolily do O
Nie chcesz się nawet przyznać ile straciłeś a szkoda.To że dziś Orlen spada to nie twoja zasługa tylko rachunek prawdopodobieństwa
10 razy obstawiałem spadki to za 11 wreszcie ci się udało co z tego jak nie miałeś już forsy na shorta.tyle w twoim temacie.
Zyrkif piszesz o mnie naganiacz to w takim razie napisz gdzie to naganianie?jakiś przykład może 2-3 tego naganiamia
Z uśrednianiem dzisiaj zwróciło mi się 80% strat z Orlenu, a to tylko jeden dzień, minie tydzień a zarobię dwa razy więcej niż straciłem, na tym polega giełda dziadu, nigdy idealnie się nie wstrzelisz, jedno jest pewne kierunek dół
Okej, jak ladujesz zawsze 100% kapitału to gratuluję, czerwień nas czeka i Twoje wypociny tego nie zmienia. Dzisiaj jeszcze dobry dzień żeby l na ropie wziąć