To jest można powiedzieć decydujący rok dla spółki, a janusze tu wieszczą umowy. Kto podpisze ze spółka w takiej konduycji jakąkolwiek umowę zbrojeniową.
2 banki zysku za 4 kwartal, pamiętajcie że w wynikach ujęte jest przejęcie calipeus za 15 mln stąd finalnie mamy stratę 8 baniek, bez tego mamy prawie 7 mln zysku, za 2024 rój było 4 mln zysku, nie jest źle
Gdyby było źle to widać by było w piątek po kursie a kurs utrzymywał się mniej więcej na tych samych poziomach przez cały tydzień. Zobaczymy po koszuli zleceń jak zareaguje w poniedziałek ulica. Osobiście dla mnie sam raport i dodatkowe informacje wcale nie napawają optymizmem. Spółka wysokiego ryzyka.
To że jest wysokiego ryzyka, to chyba każdy o tym wie co ma akcję. Inaczej jest idio- tą i nie powinien mieć konta maklerskiego. Z takimi spółkami jest jak na kontraktach cdf , albo zysk albo w pysk
Dnia 2026-03-21 o godz. 11:12 ~Lelek napisał(a): > Gdyby było źle to widać by było w piątek po kursie a kurs utrzymywał się mniej więcej na tych samych poziomach przez cały tydzień. Zobaczymy po koszuli zleceń jak zareaguje w poniedziałek ulica. Osobiście dla mnie sam raport i dodatkowe informacje wcale nie napawają optymizmem. Spółka wysokiego ryzyka.
A dziś 'koszulka" zleceń b. BARDZO 'ciekawa' do 37 gr praktycznie brak zleceń ,.... I jeśli dziś nie zamknie się > 46 gr , to ciekawie NIE będzie !!!
Dnia 2026-03-23 o godz. 11:00 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2026-03-21 o godz. 11:12 ~Lelek napisał(a): > > Gdyby było źle to widać by było w piątek po kursie a kurs utrzymywał się mniej więcej na tych samych poziomach przez cały tydzień. Zobaczymy po koszuli zleceń jak zareaguje w poniedziałek ulica. Osobiście dla mnie sam raport i dodatkowe informacje wcale nie napawają optymizmem. Spółka wysokiego ryzyka. > > A dziś 'koszulka" zleceń b. BARDZO 'ciekawa' do 37 gr praktycznie brak zleceń ,.... > I jeśli dziś nie zamknie się > 46 gr , to ciekawie NIE będzie !!!
I tak mi się przypomniało co to ja tu pisałem PRZEDwczoraj (23.III.) ,.... Zamknęło się 23.III. poniżej 46 gr i 37 gr wczoraj (24.III.) dziabnęli ,..... Nie będę pisał CZY ? i po ile kupiłem lub sprzedałem
Kapitały własne ujemne, wartość księgowa to - 0,02 PLN/akcje
Kasa gdzieś cudownie wypłynęła.
Strata na skonsolidowanym ponad 8 mln!
Na jednostkowym, jak dobrze pamiętam ponad 11 mln
Może ja nie umiem czytać raportów ze zrozumieniem , ale raport za 2025 jest dużo lepszy niż za 2024 czyli sytuacja spółki się poprawia , chociaż nie jest dobra .