• Rekomendacja DB Autor: ~jaja [87.105.95.*]
    Widzieliście rekomendację na Pola 17 zł. Ciekawe, że gdy spółka była wyceniana na 130 zł, to trzeba było ją właśnie w tym momencie sprzedać. Za takie rekomendacje to powinni za jaja analityków wieszać i wsadzać im te rekomendacje w dupę. Ciekawe co powie DB przy cenie 80.
  • Re: Rekomendacja DB Autor: ~prof [83.24.41.*]
    Taka rekomendacja to się nadaje do CBA. No ale to nie w kraju w którym rządzi rudzielec...
  • Re: Rekomendacja DB Autor: ~mk [193.19.165.*]
    Troche namieszała ta rekomendacja, oby okolice 21zł wytrzymało. Ktoś wyrzuca duże ilości.
  • Re: Rekomendacja DB Autor: ~vava [83.16.168.*]
    Niezrozumiałe bo akurat przewidują dobre perspektywy dla budownictwa infrastrukturalnego:

http://www.mystock.pl/newsy/zapowiada-sie-dobry-rok-dla-rynku-stali-200021/

no i jest inwestor z potężnym zapleczem i kapitałem co się liczy w kontraktach.
    Wszystko przemawia za wzrostami a jest spadek...? :-(
  • Re: Rekomendacja DB Autor: ~Behemot [81.210.83.*]
    ...cały WIG w dół i wygląda to na lekka panikę, że włąsnie przyszła mocniejsza korekta więc dobre dane nie są wystarczające na pokrycie paniki ale jak sie uspokoi powinno wszystko wrócic do normy czyli do wzrostu chociaż do tych 26 złociszy.
  • Re: Rekomendacja DB Autor: ~zenek [87.96.4.*]
    jak chcą kupić więcej za mniej no to trza zwalić kurs ,to tylko moja teoria może się myle
  • Re: Rekomendacja DB Autor: arkzawiercie [95.48.157.*]
    tylko, że ta rekomendacja ukazała się w piątek o 9.14 rano na stronach GPW. Dlaczego Bankier publikuje ją dzisiaj?
  • Re: Rekomendacja DB Autor: ntrade [213.156.102.*]
    mi się wydaje że te spadki to wynik rozczarowania drobniejszych investorów - grubsy juz swoje zgarneli na wezwaniu..
    Drobni liczyli na ponowne wezwanie po wyższej cenie skoro sie nie udalo to wywalaja..

tak mysle bo o spolke jestem spokojny po wejsciu inwestora..
  • DB chce kupic tanio?:) Autor: ~lucas [83.14.142.*]
    najwyrazniej...
  • Re: Rekomendacja DB Autor: arkzawiercie [80.51.161.*]
    ntrade masz rację, tylko zaniżyła mi wartość portfela. PQA mam od 14 zeta. Jak cholera potrzebne jest teraz jakieś info od inwestora, bo do wyników jeszcze kawał czasu, a zaczyna się korekta.
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.