Po raz kolejny ustawili się na przerzucenie 65k akcji bez ruszenia kursu. Co mają na celu dowiemy się zapewne niedługo. Mam nadzieję, że moje podejrzenia okażą się właściwe i przesuwają akcjonariat przed podaniem info.
Nie wiem co było w 2017. Widzę co jest w ostatnim czasie. Jeśli ktoś przy standardowych wolumenach kilkudziesięciu tysięcy akcji dziennie, przerzuca jednorazowo kilkadziesiąt tysięcy bez ruszenia kursem, to trzeba być głupcem żeby uznać to za normalność. Ale masz do tego prawo.
Był tu na forum inny szaman ktory opowiadał bajki o mitycznym "przerzucaniu" kilka miesiecy temu, tyle ze to bylo na poziomach ok 7. Szamana juz z nami na forum nie ma
Nie zamierzam udowadniać że mam rację i nie zamierzam udowadniać że Ty nie masz. Forum jest od tego żeby wyrażać swoje zdanie. Za jakiś czas okaże się czyje zdanie było słuszne.
Kryzys, dołek, gorszy okres przytrafia się w każdej firmie. Przyszedł i w tej. A dlaczego kurs jest na tym poziomie ? Właśnie dlatego. Zobaczymy czy poradzą i jak poradzą sobie z tym i to będzie wyznacznikiem kursu w najbliższych miesiącach. I okaże czy mam rację uważając że sobie poradzą.
Wiadomo że będzie ok , fundusz obejmując emisję musiał mieć wgląd co dzieje się w firmie, ale fatalnie się patrzy na marazm na spółce która szoruje po dnie od długiego czasu.