Top zapotrzebowania a dziś NIKT nie chce kupić co się dzieje - pewnie w budowanie schronów będzie ESPI , była elekrtownia woda w ESPI też byla logika sprzedajemy wizje , a my SPRZEDAJEMY akcje / marzenia / - chcecie więcej -rk - dostaniecie , mamy - jak za mało to zrobimy EMISJE wystarczy dla wszystkich
Nic, zarówno w społeczce , jak i u grupy naszych troli forumowych pustka w baniaczkach, aż wiatr hula. Kompletnie się pogubili i nie wiedzą , co zrobić, wystarczy popatrzeć na ich wpisy na x. Cisza, zero info o dronach, a miały już fruwać...teraz wzięli się za handel, ze śmiechu brzuch mnie rozbolał, takie w nim mieli dotychczas wyniki, że konto wiecznie puste lub prawie puste było.
szła wirtulna przelewana pomiedzy spólkmi - potem był problem z NOWYM audytorem ze nie podpisze , poprzeni audytor - umar.ł , owy był straszony ze zawiadomienia do organów itd. -do tego sa zdolni - nIC NIE ROBIC ale straszyc było zawieszenie potem kara 600 k zł ale sa wiarygodni do obrony granic - bo juz Mallard to im towrów do wozenia nie da zapewe -
Przed chwilą Kośniak w tv mówił, że na poligonie w Ustce i Zielonce zaczynają testować drony i systemy antydronowe w ramach OSA ( ośrodek systemów autonomicznych ). Ciekawe czy makieta z targów też tam będzie fruwała, czy już dali sobie spokój całkowicie. Nie uważacie, że może na tych targach dostali jakiś jasny i niekorzystny przekaz w tym temacie? Dziwnie tio wygląda, ze przed targami produkowali espi za espi o listach, a po temat zniknął, a powinno być odwrotnie. Po targach powinny sypać się espi o finalizacji rozmów i działań. Testy na poligonach się zaczynają, zaraz zobaczymy co nasi myśliciele wymyślili.
A dzięki. To na pewno nic z tego nie będzie. Makieta już g...kazdego interesuje, był czas , aby przejść na kolejne etapy, po coś przecież te listy były. No ale jak mogli przejść skoro kasy nie mają...
31.03.2026 pewenie zadna data dla mbf , ale 1.04.2026 rk moze tort przyniesie bo 4 m-ce wczesiej miał urodziny - wszystko mozna świętowac , ale drONY ? po co ? Brzo..ska ich polubił bo..sak był a stoisku i dostał zaproszenie , akcjonariusze byli i rozmowy były " kostruktywne i rzeczowe " roztaczano wizje -n/t Vabunu miał pachnieć na WSZYSTKICH lotniskach euroejskich a nawet w Ladku Zroju - bo Londy - to nie ma takiego miasta - ESPI były rk pisał
Jak Ci jakieś zostały to OK , napisz co bierzesz zawsze mozna skosultować , ale podobno , pisałeś , wszystko rozkradzione , zatem jesli coś potrzebujesz to spokojnie daj znac mam znajomych w aptekach
Więcej Panowie więcej tych postów i tematów
Może premia miesięczna będzie i tytuł trolla miesiąca
Trzymam mocno za Was kciuki - należy wam się jak mało komu :)
Miłego dnia
Jest, jest wreszcie odezwał się jeden z troli mbf. Czekał, czekał i się doczekał. Powód, podpisana nic nie znacząca umowa. To ogólnie mistrzowie podpisywania nie znaczących umów z których nigdy nic nie będzie. Zauważcie, iż jest to firma z tych, które łapią sto srok za ogon i niczego nie kończą. I mówię wam, to nie jest przypadkowe działanie. Teraz widzicie, że drony już mało ważne, teraz jest nowy temat. Wszyscy już to wiedzą tylko małą garstka osz. oło. mów nawiedzonych na tym forum do których zalicza się ten polityczny delikwent jeszcze tego nie zajarzyła. Może z czasem coś zrozumie...
Poziom Twojej inteligencji jest podobny do poziomu Twoich wypowiedzi dziecko Podpowiem bo wiem że nie załapiesz --- jest niski
Miłego wieczoru (pamiętaj że aby premia dzienna Ci wpadła to musisz zapewne jeszcze z 5 postów napisać - nie daj się wyprzedzić Matowi albo stockowi - trzymam za Ciebie i Twoją elokwencję kciuki :) )
Ale tu o to chodzi . Żeby zbierać a nie zebrać … zobacz: teraz już nie list intencyjny czy umowa ramowa . Teraz memorandum. Kolejne mydlenie oczu . I tyle . Oni nie mają kasy . Są w potrzasku . Muszą jeszcz jedno espi napisać o przesunięciu 31.3.2026 zobaczysz .
No i wklejanie ciągle tych samych artykułów na x tylko w rożnych językach, a wyników postępu prac ( np. wyników testów ) nie ma i chyba nie będzie. Pieniedzy tez nie ma i nie będzie, chyba , ze zdarzy się cud. Ciekawe co wymyślą w sprawie tej śmiesznej emisyjki i kogo chcą na nią nabrać oraz dla kogo ona jest ( celowy znak zapytania ) ? Informacje o niej były tak sprzeczne, że aż nie śmiać, a płakać się chce.
Testy były ale chyba tylko w ich wyobraźni jak się okazuje . Co zrobili od momentu zakończenia testów (19.12.2025 ) do marca . 3 miesiące . Ale zapomniałem że u nich 3 to magiczna cyfra .
No właśnie, to ich sposób działania. Najpierw zapowiedzi, a wyników i dalszych działań brak. Skąd oni się wzięli, dlaczego nie ujawniaja wyników tych testów ( jeśli w ogóle były ), co mają do ukrycia? Jak je zapowiedzieli to wyniki powinny być opublikowane i koniec. Jeśli robią z nich tajemnicę, to nie powinni o nich wcześniej informować. Widzisz, nas to ciekawi, a grupkę tych trolli z tego forum nie ( wiadomo o im piszę ). To są ,,fachowcy'' i akcjonariusze, łykają wszystko, co im mówią, własnych przemyśleń tej sytuacji brak, baniaczki ciągle puste w myśl zasady mbf stay tunned .
Zdajesz sobie sprawę albo na pewno domyślasz się dlaczego ci ludzie bronią tej spółki prawda … no właśnie . To jedyne wytłumaczenie. Ale akcji tej spółki nikt kto ich dłuższy czas obserwuje już nie kupi. Chyba że ktoś chce przepalić pieniądze.tyle czasu minęło a oni jedyne co pokazali to makietę na stoisku . Pamiętasz jak wklejali zdjęcia z lotniska jak niby miał węgiel przyjechać ? Pytam gdzie jest węgiel ? Czy rozlewnia oleju już zamknięta . To spółka to mem . Dostali @ od Orlenu i nic z tym nie zrobili . Wystarczyło się skupić tylko na tej jednej rzeczy . Tu nigdy nie będzie normalnie. naprawdę oni nie potrafiliby zniczy sprzedać na Wsz świętych bo mieliby problem albo z dostawą albo z magazynowaniem . W życiu nie będzie żadnych dronów . To jest nie do przeskoczenia . Kto da 12mln euro komuś kto nie potrafi dowieść cukru do tago ???
Wiesz, aż takim fanem tej spóleczki to nie jestem. Kupiłem ją na jesieni 2025 i od tego momentu to co obserwuję w zakresie jej dokonań i polityki informacyjnej jest dla mnie niebywałe, z czymś takim wcześniej na innych spółkach sie nie spotkałem. Fakt, nigdy nie kupuję z impulsu, tu się zdarzyło...i mam tego efekt, choć kupiłem tanio. Tu już nie chodzi o zyski lub straty, ale na poczynaniach tej spółki w zakresie konsekwencji realizacji działań, polityki informacyjnej i traktowania akcjonariuszy ( np. planowana emisyjka ). Słowem to jedna masakra. Dam jej jeszcze trochę czasu i jeśli nic się nie zmieni wyjdę z niej bez żalu, nawet jeśli wzrosłaby później nawet razy 1000. Obecnie to jest żenada, co wyprawiają. No i na koniec skala jej działalności, wszystkie pozycje z bilansu, rachunku wyników, przepływów to skala mikro, jak więc można porywać się na większą inwestycje , jaką są drony, bez kasy, której na horyzoncie nie widać, a już powinna być. Inni za chwile bedą testować drony zwalczające Shahidy o prędkości do 450 km/h w ramach OSA, a więc o czym my tu mówimy. No ale ciągle liczę na cud...
To krótko jesteś. Szkoda że nie znaliśmy się wcześniej . Odradziłbym Tobie kupno tych pseudo akcyjek. Moim zdaniem lepiej jechać na wakacje z rodziną niż mieć ich akcje . Ale cóż. Też kiedyś popełniłem ten błąd i kupiłem to coś . To co teraz się wyprawia to mało mnie już zaskakuje ale jak ktoś mądry napisał jakieś pół roku temu . Jak będzie ściema z dronami to już się nie podniosą . Tzn dalej będą szukać nowych pomysłów ale na n.c będę niewiarygodni i spaleni. wydaje mi się że już są . Pół roku stracili . Oni marzą żeby odzyskać 17tys zł . W życiu nie zobaczą 12mln euro . Nikt głupi nie jest . Taki solowow jakby zobaczył te makietę to bym śmiał się przez tydzień . Jak można starać się o finansowanie w marcu 2026 a zawrzeć konsorcjum w pazdz 2025 . To jakbym budował dom - ekipa już byłaby na miejscu a ja nie miałbym materiałów . Ludzie kochani . Gdzie Rzym , gdzie Krym. Ps. Ciekawie się też z nimi pisze @ . Mam prt screeny . Słownictwo poziom gimnazjów. Odpisywanie po 5 min .
Ktoś ciągle pisał że mało akcji .Następne espi pewnie paliwa .Kuźwa ponad 40 espi a to poleciło w dół
Też takiego czegoś nigdy nie miałem, normalnie cuda
Mat, bardzo dobrze piszesz, niewielu takich na tym forum na pewno jeszcze Stock i Tomasz, większosć szkoda gadać. No widzisz szkoda, że się nie znaliśmy. Jak pisałem wszedłem na fali zachwytu zbrojeniówką bez większej analizy( z reguły tak nie robię ) ale za to chyba w największe bagienko z możliwych do wyboru...Pewnie z tego wyjdę na jakimś plusie, ale spółka jaka jest, każdy widzi, poza nielicznymi trollami z tego forum. Taka, jak napisałeś i trafiłeś w sedno. Jeszcze trochę poczekam, bo widzę, że kolejny wysyp na x i espi. Dużo czasu nie mają , bo już mało kto w to wierzy, albo rybki albo akwarium jak to mówią, możliwości picowania im się kończą.