Nie wiem co masz na myśli ? de facto spółki małe i srednie nie uczestniczyły we wzrostach wigu 20 na co niestety liczyłem biorąc pod uwage przyszłą korekte na wigu co chyba było zaskoczeniem nie tylko dla mnie ? czy dalej taki zastój i jak długo ? dzisiaj jedynie ładnie rosnie od 2 dni z moich tylko amica tutaj klapa i na energopolu komedia bez abrony kursu małe pakieciki jak widac są w stanie załatwic temat zupełnie :( a swoją drogą takiego obrotu z wigiem i cyrku z małymi chyba raczej nikt z nas nie przewidział ! gdy spadał wtedy szło wszystko w dól mielismy chyba nadzieję ze i odwrotnie tak samo będzie ! jak widac w tej szulerni malutcy niewiele mają do powiedzenia!dzisiejsza analiza wigu potwierdzała by raczej dalsze wrosty lecz w tej sytuacji u nas raczej dalej kaszanka !pozdr
analogicznie do 2003 roku , najpierw ruszał W20 a potem maluchy , tak może byc pod koniec tego roku gdy zacznie się realizacja zysku na W20 srodku popłyną na małe a tam fundy łatwo zrobia wspaniałą stopę aby pokazać piękny koniec roku i zachęcić leszczyne do wejścia w sieci (niestety historia lubi sie powtarzać) nie dotyczy to oczewiście dużych ryb lub ich wędkarzy :-) Pozdro Obelixie.