Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jak makiem zasiał :)

Nie wiem co masz na myśli ? de facto spółki małe i srednie nie uczestniczyły we wzrostach wigu 20 na co niestety liczyłem biorąc pod uwage przyszłą korekte na wigu co chyba było zaskoczeniem nie tylko dla mnie ? czy dalej taki zastój i jak długo ? dzisiaj jedynie ładnie rosnie od 2 dni z moich tylko amica tutaj klapa i na energopolu komedia bez abrony kursu małe pakieciki jak widac są w stanie załatwic temat zupełnie :( a swoją drogą takiego obrotu z wigiem i cyrku z małymi chyba raczej nikt z nas nie przewidział ! gdy spadał wtedy szło wszystko w dól mielismy chyba nadzieję ze i odwrotnie tak samo będzie ! jak widac w tej szulerni malutcy niewiele mają do powiedzenia!dzisiejsza analiza wigu potwierdzała by raczej dalsze wrosty lecz w tej sytuacji u nas raczej dalej kaszanka !pozdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RELPOL 1,15% 5,26 2025-10-09 15:58:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.