Rozumiem wypracowali, oddali i muszą się zamknąć pomimo że nadal wypracowują zysk…
Macie mega rozumowanie logiki aby tylko naganiać na spadki…
Mega !!!
Raty odejmuje sie od aktywow (portfele plus gotowka i inne plynne). I zostaje 200m. Nie sciemniaj bo to nudne musisz nowa historie wymysle bo na likwidacje i bankruta i slowne biegunki prezesa juz nikt sie nie zlapie.
Bo ja Marian proszę pana mam bardzo dobre połaczenie.Wstaje o drugiej latem to już widno.Wstaję i wychodzę. -No ubierasz sie pan . -W płaszcz jak pada .oplaca mii się rozbierac po sniadaniu. No fakt. Na przystanek idę 5 kilometry na autobus; I zdanżasz pan Tak .Ale i tak się nie zatrzymuje bo jest przepełniony ..................................................................................... ..................................................................................... I góra 23,50 jestem w domu.Golę się jem śniadanie i idę spać
Całość środków wygospodarowanych przez spółkę zostanie przekazana na rzecz jej wierzycieli układowych.W każdym raporcie przypomina o tym Prezes więc jest to prawda .
Jasne, możesz mu zrobić....., co najwyżej:-). Uchwały już dawno w tym temacie zostały podjęte. A plan restrukturyzacyjny z 2019 o tym mówi wyraźnie. No ale ty pewnie w 2019 r kończyłeś podstawówkę, więc co mogłeś wiedzieć:-). Raptem odbiło od dna a tu euforia. Gość może i kupuje, tylko co z tym zrobi bo raczej nie kupi więcej jak 5-10% a potem odda w rynek i nakarmi ulicę jak wszyscy uwierzą że warto. Może nawet akcji niezarejestrowac na WZA. Trochę pobije piany i tyle w temacie. W kwietniu podadzą raport i wszystko będzie jasne ile im gotówki zostało i jaką wartość mają portfele. Obyś się nie rozczarował przyszły milionerze:-)