• Kolejne ESPI Autor: ~s1tock88 [31.0.112.*]
    Umowa
    Zakłady dotyczace szybkości zjazdu na torze sneczkowym - vs kurs mbf
  • Koniec bajkopisarstwa Autor: ~Mat [37.30.42.*]
    2x w przeciągu 5 lat zrobili ten sam numer. Została im makieta na pamiątkę. Tylko że z tego tematu już nie się nie podniosą. koniec z dziadowaniem
  • Re: Kolejne ESPI Autor: ~s1tock88 [31.0.112.*]
    Polityczny jadnie was rk dojechał ...
  • Re: Kolejne ESPI Autor: ~Mat [37.30.42.*]
    Polityczny jak to sam pisał ma średnia około 6 i śpi spokojnie hehehehehehehehehehe
  • Re: Kolejne ESPI Autor: ~Marko [37.30.32.*]
    Na mieście mówią, ze już nie śpi i to nie tylko on. Dodać trzeba jeszcze realnie, akcjonariusz, marcinek, billioner i kilku innych mało znaczących chłopców, co piali peany pochwalne, a teraz im wstyd, milczą albo piszą knoty mające uratować im twarz. Gam. on. ie, mówiłem wam, muszą być wyniki, konkrety , kasa ale nie z emisyjki akcji bliżej nie określonej, sprzedaż, umowy finalne nie żadne ramowe lub listy ( te to mogą wysyłać do ,,,), itd, itp, w skrócie prawdziwy biznes, nie podróbka. Więcej nie piszę i tak nie z
  • Re: Kolejne ESPI Autor: ~bilioner [15.220.65.*]
    przeciez pisalem , ze kurs moze zadolowac przy ewentualnej emisji!!!!!
    Ale odkrywca Kolumb się znalazł. Ty lepiej myśl po co im ta emisyjka, bo dla tych dronów i tak nie ma żadnego znaczenia. Robią to, by wysiurlać takich, jak ty. Jeśli chcą grać fair powinna by z prawem poboru, a nie dla siebie czyli tego całego ,,zarządu''. Nie wiem ilu jeleni znajdą...
  • Re: Kolejne ESPI Autor: ~Tomek [37.209.145.*]
    Pisałeś w lutym coś o 10zł
  • Re: Kolejne ESPI Autor: ~bilioner [15.220.65.*]
    teraz wazne by trafic w moment odbicia i kupic mnogo akcyjek , lub wymienic stare na nowe , czyli to tez mozliwosc usredniac i .....!!!!
    Daj spokój już z momentami tu na spółce . Zrozum że po tej klęsce z dronami nikt w nic im nie uwierzy . Nie sztuka jest zrobić stoisko 3x większe i tym się chwalić . Sztuką jest mieć wizję plan pomysł i coś działać w temacie . A oni rozpoczęli próbę finansowania w marcu , pół roku po zrobieniu konsorcjum . Przecież to jest tak nieprofesjonalne . Ale czego wymagać od formy która na swoim x wkleją jakieś niby śmieszne gify które Bóg wie co zapowiadają . A jak się później okazuje . To nic nie wnoszące i znaczące wywiady . Polegli z covidem . Poleci z dronami . Nie liczę tego co było w międzyczasie bo nic z tego nie zrealizowali . @ od Orlenu też nie potrafili się do końca zająć. Olej cisza. Buce - nie potrafili odebrać zamówionego towaru w czasie . Ale do konfrontacji i odpisywania akcjonariuszom na @ po 5 min to pierwsi . No cóż zamiast stay tuned to game over I the end .
  • Re: Kolejne ESPI Autor: ~Polityczny [95.175.5.*]
    Na ja tam nadal śpię spokojnie
    Ale miło że nasze małe trole o mnie pamiętają :)
    Oj wy rekiny giełdowe - ząbki chyba gdzieś pogubiliście :)
    4,74 i śpisz spokojnie . Tiaaaa
    Już to widzę . Ładna strata. Ale broń dalej bajkopisarzy
    Ja wiem że Twój rozumek trolla tego nie ogarnia :)
    Nawet nie będę próbował Ci wytłumaczyć tak samo jak nie wdaje się z rozmowy z wami bo tak walenie głową w mur :)
    Walisz to ty co innego aż ci na baniaczek padło...Jak zawsze kolejny mało inteligentny wpis z bandy szaleńców mbf tego forum. Jest was kilku ,,wybitnych'' naiwniaków, jeden ,,mądrzejszy'' od drugiego.
    Oj Marko marko - ząbków u tego rekinka brak podobnie jak ogłady
    Rozumiem że siedzenie dniami i nocami na forum spółki która jest taka zła to swego rodzaju misja zbawienia świata tak ?? Ja to nawet uznaje za fascynujące że są takie osoby z nadmiarem czasu wolnego :)
    Czytam was od czasu do czasu jeszcze rzadziej odpisując - głównie po to aby czytać te wasze elokwentne wypowiedzi i uśmiechać się pod nosem
    Żyjcie dalej w tym waszym radosnym świecie :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.32.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MBFGROUP 1,98% 5,14 2026-03-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.