• Czy gry pod premierę się skończyły. Autor: ~Azazello [193.19.165.*]
    Będzie pik graczy 20-40 k i pozytywne opinie będą duże wzrosty. Nie będzie udanej premiery beda spadki. Wystarczy popatrzeć na creepy jar i wyciągnąć wnioski.Nikt nie chce zostać z papierem po 4 zł na lata. Naginaczy na wzrosty tutaj nie brakuje. Tak jak napisałem w tytule czasy gdzie sam fakt premiery powodował duże wzrosty dawno już się skończyły.
  • Re: Czy gry pod premierę się skończyły. Autor: ~Skonajdzisss [37.30.6.*]
    Idź pisać bzdury gdzieś indziej, były gigantyczne wzrosty na cig pod premierę, bod Cronosa również kapitalizacja doszła do 700 mln przed premierą i jeszcze parę przykładów można znaleźć. W każdej branży mamy spółki które rosną pod przyszłe zwiększone przychody i zyski. Gaming nie jest tutaj niczym wyjątkow, np polimex, grupa niewiadow itd. Nie potrafisz teraz na podstawie dostępnych zmiennych dostrzec potencjału to zapłacisz później drożej i tyle
  • Re: Czy gry pod premierę się skończyły. Autor: ~jondro [37.30.45.*]
    gościu specjalnie ryje wam beret złym słowem i drapie pod włos a wy rzygacie frustracją - w przypadku udanej premiery czy nawet samego faktu zgłoszenia terminu rozpoczęcia marketingu każdy spadek to złotówka więcej na kursie póxniej i czasem tysiące zeta na każdym 10 groszy wzrostu - kto więc ma przekonanie o słuszności podtrzymania papiera niech po prostu robi to co taki kaznodzieja - kupuje drobnym na każdym spadku i dobiera - to nie Longterm po nieudanych misiach tylko gierka która zyskała 3 pucharki w zeszłym roku gdzie wiedźmin tylko 2 - ale co kto zrobi to jego baja...
  • Re: Czy gry pod premierę się skończyły. Autor: ~Pan_Zdzichu [31.60.100.*]
    Koleś wyżej pomija jeden fakt. My nie wiemy jeszcze kiedy będzie premiera, a ja bym się nie zdziwił gdyby jednak przełożyli na 2027 z uwagi na GTA6. Więc krótko, rajd pod premierę będzie, ale jak poznamy datę premiery. I do Cb też mam jedno ale - podajesz przykład Cronosa. Akurat tutaj się nie zgadzam bo kurs wcale fajnie nie poszedł do góry pod premierę, a te kilka PLN na akcję na bank rozczarowało inwestorów. No chyba że ktoś to trzymał od 3 lat. Na OML jest pole do 100% od teraz. Potrzeba jest data premiery i promocja, no i jeszcze przychylność streamerow by się przydała. Chociaż - to też nie jest jakiś wyznacznik, bo Cronos miał bardzo dobre opinie, no a jak wyszło, kto się interesuje to wie.
  • Re: Czy gry pod premierę się skończyły. Autor: ~stick [37.31.44.*]
    OO nie i co ja teraz zrobie? przekonales mnie, jutro sprzedaje wszystko PKC dziekuje ze mi pomogłes otworzyc hahah
    kolejny dobry samarytanin

[x]
ONEMORE 3,41% 3,03 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.