• Dolar 3,75 Autor: ~Frrdi [93.159.2.*]
    Udało wam się raczej ja nie kupię po te 97zl coś ten dolar za bardzo się umacnia same plusy macie zobaczymy jak jeszcze zarząd was wynagrodzi informacjami po sesji pewnie 23 to będzie wtedy wiadomo jak będzie dobre infa to ten kurs będzie tylko parł do przodu ja to źle zrobiłem bo sprzedałem Tera tylko drożej mogę odkupić ale jedno mnie cieszy ten dekiel re napewno z kwiatka z JSW nie skoczy po taniości na Tesgames hahahaha w poniedziałek sprzedam te mercatora bo tam zero obrotów i kupię tena nie będę czekał bo coś mam czutke że ten wkoncu w tym roku zakręci się koło 200zl kiedyś musi tyle pikować 3 lata po dnie to należy się cierpliwym nagroda a jak nie wyjdzie to zostawię se jako spulke dywidendowom w portfelu
  • Re: Dolar 3,75 Autor: ~Re [83.10.2.*]
    Deklu, jsw się świetnie ma. Właśnie podpisali kontrakt z Mittalem.

Tutaj bajki o 200 zł opowiadane są dzieciom od lat czterech.

Wzrost kursu dolara jest kompletnie bez znaczenia przy nieustannie spadających przychodach. Biznes się zwija.

Tu zawsze bedzie czas wskoczyć w przedział 60 - 70 zł.
    .
  • Re: Dolar 3,75 Autor: ~Saab95AeroNG [217.194.154.*]
    Matołeczku Re chwilowo biznes JSW ma sie lepiej spolka zadluzona na mld PLN ....haha panstwo doplaca co roku zwiazkowcy nic nierobiac biora miliony, a TSG ma biznes co przynosi realne zyski co roku i populacja sie rozrasta zawsze beda nowi gracza ,kazdy ma komorke i chce grac....puknij sie w glowke Re i skocz na grzyby i przemysl sobie naganiaczu za ile chcesz kupic TEN
  • Re: Dolar 3,75 Autor: ~Hex [91.241.35.*]
    Wg danych z app magic TH wyprzedził w marcu w ilości pobrań Hunting Snipera pierwszy raz w historii dodatkowo TH I HC już przekroczyły w marcu w grossingu poziom 500 tys $ a do tej pory poziom ten był przekraczany pod koniec miesiąca wygląda to bardzo dobrze :)
[x]
TSGAMES 0,59% 102,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.