• no to Autor: ~kwadrat [37.30.43.*]
    od 16 marca grzanie palników...
  • Re: no to Autor: ~Tomi [46.149.211.*]
    A co jest 16 marca
    Zeus nie daj się prosić. Co jest 16 marca bo mnie zaciekawiłeś?
    Zrobiłem test. Mam syna, ma 15 lat i oczywiście jak to dzisiejsza młodzież gra w różne gry. Dałem mu zagraç w demo Holstina i stwierdził że bardzo fajne.Test wyszedł pozytywnie a gra pewnie niedługo będzie miała premierę. Będzie hit a akcje po 10 zł to prawie za darmo
    www.youtube.com/watch?v=seC4Qg7hx5Y
    Ciekawe od ok37 min
  • Re: no to Autor: ~kwadrat [188.146.165.*]
    No ale kto łączy kropki to już we wrześniu mógł się spodziewać marazmu i zerowego ruchu na Stonce. Consoleway to 4 liga i potencjał co najwyżej do 2-3x bo to dodatek, Stopniowy Holstina zaś po przejęciu praw przez team17 to taki 3 ligowy mocarz pretendujący do 2, coś jak OML przed wydaniem ghostrunnera, z tym że że względu na mikro płynność papieru pik może być bardzo wysoko i dopiero tam nastąpi wyrzyg a ostatecznie cena uplasuje się 2x niżej pika. A takich spółek Tomi jest naprawdę sporo tylko trzeba być w temacie i czytać komunikaty plus wnioski plus możliwość jak tu zamrożenia kasy. Moje nascie(to) papiera czeka już pół roku. A to niejeden taki "gnijący stał". Ale kasa będzie gruba, więc warti
    Wiem że zarobimy bo gra jest fajna i będzie hitem. Akcje po 10 zł to prawie darmo
[x]
SONKA -1,89% 9,32 2026-05-15 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.