Złamie trochę swoje zasady, tak na złość Pedro vel Kwinto - otóż arkusz z prawej pustoszeje. Chyba używają akcji które stały do straszenia do ubicia trochę kursu. Droga na nowe szczyty zaczyna się robić otwarta. Przypominam też że dziś piątek 13. Czy dziś znów będzie "espi weekendowe"? Zobaczymy, ale zostać bez akcji na weekend trochę strach się robi.
Przyznaje rację - arkusz po prawej bardziej wątły. Natomiast po lewej już prawie znikł całkowicie. Arkusz kupna- 19 850 szt., Arkusz sprzedaży -91 810 szt. Także proporcje bez zmian. Widać grubsi już weekendują
Złota zasada jest taka że po lewej zawsze jest dużo mniej akcji, w sensie na kupnie. Wynika to z tego że większość nie chce kisić pieniędzy w oczekiwaniu na tańsze akcje i jak kupuje to od razu z prawej. Natomiast wystawienie akcji na prawo już nic nie kosztuje (oprócz prowizji w przypadku przehandlowania)
też tak mi to wygląda coraz bardziej... próbują straszyć, stawiać batony ale chyba są bardzo wystrzelani z amunicji.... i za chwilę mogą pozostać bez oręża (i na golasa :-)))
(pewnie zarobili na 1- 2 kółkach ale już teraz nie ma jak zebrać więcej akcji)
a ja dobrałem, niewiele ale zaraz zabawka PP dostanie rozszerzony certyfikat i może zacząć się zabawa. Zresztą, optymizm na wczorajszym filmie z załogą aż kipiał pozytywną energią i mi się udzieliło :) Nie piszę tego aby kogokolwiek do czegokolwiek namawiać, po prostu cieszę się że tu jestem.
Ja zdążyłem dzisiaj 2 razy dołożyć. Wygląda na to,że obojętnie kto kupował na wyższych obrotach,dowiedział się wczoraj,że prezes będzie czekał do wygaśnięcia listu i ma jeszcze 5-6 tygodni czasu.