• Irek w szpagacie... Autor: ~arskiozan [2.137.143.*]
    Szanowni , ale się narobiło ! Irek zaczął się kreować na pomocnika rudego w sprawie ewakuacji polskich
    celebrytów z terenów objętych wojną. Nieopatrznie wlazł na pierwszą linię. I tu się jebło! Ceny paliw zaczęły szybować.
    Efekt: Irek nieopatrznie przypalił ogona rudemu. Opozycja grzmi ,naród się burzy a Irek bezradny.
    Ceny paliw już wysokie ,a co będzie jak dopłyną tankowce z droższą ropą lub zacznie sie światowa jazda cen w górę?
    Rozkrok Irka pogłębia się.Chciałby pomóc rudemu ale stoi na czele prywatnej firmy i o rezygnacji z zysku nie ma mowy.
    Pozdrawiam.
  • Re: Irek w szpagacie... Autor: ~Pepik [31.0.88.*]
    Zarobi krocie w 1Q2026 wypłaci dywidendę kurs będzie na szczycie a potem przyjdą problemy dopiero nas weźmie głodem albo oddasz na GPW lub pakietówką albo jak zabierze przymusem pójdziesz się sądzić a Irek będzie wydawał dziesiątki milionów które zarobił przez te kilka lat zanim go nowa władza nie pogoni
  • Re: Irek w szpagacie... Autor: ptak1234 [91.150.204.*]
    On ma swoje lata i jak to mówiła Pawłowicz nie wnuki bawi
  • Re: Irek w szpagacie... Autor: ~arskiozan [2.137.143.*]
    Szanowni , często narzekaliśmy na deficyty etyczne i charakterologiczne decydentów w Orlenie./ bazarowe cwaniactwo /
    Otóż te deficyty ujawniają się nie tylko w stosunku do mniejszościowych.
    Geniusze z Orlenu zostali skonfrontowani z sytuacją / wojna w zatoce / Pierwszym odruchem było drastyczne podniesienie cen paliw. Potem odezwał się bazar: nie lejemy do kanistrów. Po głębokim namyśle ,narodowy czempion udzielił
    weekendowego rabatu / 35 gr, na cenie do 50 litrów.
    Czekam z niecierpliwością na dalsze wytryski ich bazarowego zmysłu.
    Np. 100% rabatu dla pacjentów z hospicjum. albo 1 litr paliwa jako becikowe, samotna matka i 2litry paliwa za darmo
    na wyprawkę do szkoły .itp. Form pomocy rudemu ,bez liku.
  • Re: Irek w szpagacie... Autor: ~Finansista [77.54.164.*]
    Arskiozanie, w akcjonariacie Orlenu ukrywa się ............... . Oni pomogą.
    Żit i Lusek się ukrywa
  • Re: Irek w szpagacie... Autor: ~arskiozan [2.137.143.*]
    Mistrzu mój i nauczycielu. Szanowny Finansisto, zwróć uwagę jak sekta została wyparta z forum.
    Orlen wydelegował na forum kilku patałachów ,a fudusze inteligentów ledwo piszących po polsku.
    Przytłocz ich swoim intelektem i wiedzą ,bo ja nie kumam o czym oni piszą.
    Darek próbował zflekować dziadygę ale się poddał.
    Ratunek w Tobie.
  • Re: Irek w szpagacie... Autor: ~Tt [83.29.111.*]
    Te promocje czempionowe też takie bazarowe, trzeba zakupy dodatkowe zrobić żeby skorzystać
    Arskiozanie, pisanie na forum stało się prawdziwym utrapieniem. To już nie tylko walka z bezzębnym dziadziusiem ale przede wszystkim z algorytmem. Powyższe dwa wpisy tworzyłem pół godziny i rano też próbowałem. Nawet Ż z trzema kropeczkami i R z czterema kropeczkami odrzucało. Na szczęśnie nie wybrałem sobie nicku Polonista.
  • Re: Irek w szpagacie... Autor: ~Szeryf [195.116.154.*]
    Tak w ogóle to arkiozan to o co ci chodzi w pierwszym poście.bo raz pisze tak potem coś zupełnie odwrotnie.A znając życie pisząc o cenach to blakasz w obłokach.cos tam słyszałeś ale nie wiesz gdzie i kto to mowil
[x]
ENERGA 0,32% 18,76 2026-03-31 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.