To ja tylko przypomnę że grupa simfabric obiecała już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt gier własnych i od 6 lat niczego nie dowiozła. Jak ktoś nie wierzy to niech sobie poszuka gdzie są gry Farm & Fix 2020 lub Eklectrix
A biorąc po uwagę,że projektant jest wielokrotnym mistrzem Polski i nie tylko w strzelaniu długodystansowym,ten projekt może mieć szansę powodzenia,ze względu na istniejące zagrożenia i to,że zapewne obraca się w odpowiednim srodowisku
Człowieku, o czym ty bredzisz. Julka podpisuje umowę sama ze sobą plus z tatusiem, który do tego jest powiązany ze spółką. Śmierdzi na kilometr. Jedyne czego możesz być pewien to to, że nie powstanie z tego żadna gra.
Tak,jest w tym Simfabric i Pan Emil.Ale podobno podpisali juz umowę ze spółką technologiczna z USA,która wchodzi na 1 mln dolców. Jestem ciekawy,kto kupił te 100.000 akcji po 4.13
Potwierdzam, strasznie się denerwuję jak czytam te głupoty pisane przez opłacane trole naganiające, które własną matkę by sprzedały byleby tylko kogoś oszukać albo naciągnąć na ten papier i powiesić go na haku. Mam prośbę - bo wy tu macie bardzo dobry i szybki kontakt z władzami spółki, możecie ich zapytać gdzie się podziała gra na jubileusz Gumball 3000? Przecież mieli podpisaną umowę z Cooperem, trole naganiające pisały wtedy że to będzie hit, że będzie rakieta to the moon. Lata mijają, gry nie ma, sprostowania nie ma, jubileusz dawno minął ale to nie przeszkadza spółce w publikacji espi o jakiś niby kolejnych umowach, niby kolejnych projektach, niby że znowu będą nad czymś pracować. Można śmiało stwierdzić że to kolejna ściema, których w grupie simfabric było już kilkadziesiąt.
SIMFABRIC S.A.: Podpisanie umowy z Epic Games przez spółkę zależną GR Games S.A. na grę Gumball 3000 - Bankier.pl https://share.google/ob5WVhHFXXiT8pVcu
Zapewne spółka nie dowiozła paru spraw,skoro jej kurs tak poleciał od debiutu.Ale obecnie ma 5.3 mln na koncie, rosnące przychody i zyski oraz nieprzyzwoicie niskie wskaźniki C/Z i C/WK.ROE powyżej 20 procent itd...Jezeli jak twierdzisz nie zrealizuje ogłaszanych zamierzen,to i tak jest atrakcyjna ze względu na bardzo niska wycenę i osiągane aktualnie rezultaty.Jezeli straciłeś na jej akcjach kasę,to rozumiem twoje rozgoryczenie.Ja na razie jestem do przodu,zainwestowałem w bieżącym roku i nie znam historii tak,jak ty.I mówiąc krótko średnio mnie ona interesuje,to twoja kosa.Ja patrzę na dzień dzisiejszy i ewentualne perspektywy.Jak będzie? Zobaczymy
Wiesz ile lat na giełdzie jest simfabric? Dokładnie tyle samo lat trole naganiające piszą na tym tamtym forum a teraz tutaj dokładnie to samo co ty teraz, nie liczą się gry tylko kasa na koncie, nie liczą się gry tylko podpisane umowy, nie liczą się gry tylko nowe espi. Od 6 lat jest dokładnie to samo, przy każdym sztucznym podbiciu i lipnym espi wyłażą trole naganiające udające zatroskanych inwestorów, którzy widzą nieistniejący potencjał spółki. Tego potencjału nie ma, nigdy nie było i nigdy nie będzie. Julka mydli oczy inwestorom od 6 lat, żadne jej espi o tym że zamierza coś zrobić nigdy nie zostało sprostowane że jednak nic nie zrobiła. Ściema goni ściemę, jeżeli cokolwiek zarobiłeś na tej spółce to oznacza tylko tyle że jesteś z nią powiązany i działasz wspólnie z całą spółdzielnią jaka zasypuje to forum swoimi kłamstwami o potencjale spółki.