• zrzut Autor: ~miszcz [104.28.199.*]
    ładnie zrzucili z rana, poki co wyciągają za uszy :) teraz tylko wyjsc nad kreske do zamkniecia sesji
  • Re: zrzut Autor: ~src [83.26.79.*]
    Tak jak pisałem. Duży popyt został wykorzystany do oddania naprawdę sporych ilości
  • Re: zrzut Autor: ~Qwerty [31.61.240.*]
    Duza podaz zostala wykorzystana do zakupu sporych ilości:)
  • Re: zrzut Autor: ~Xx [77.111.246.*]
    Sporo nowych po podbitce udziela sie i wróży. Mało grali na sbe
  • Re: zrzut Autor: ~src [46.134.91.*]
    Ja jestem nowy? Chłopczyku ja tu 2017, 2018,2019 zbierałem i jako jeden z nielicznych pisałem na forum wklejając komunikaty, informacje o spółce itd
  • Re: zrzut Autor: ~Igor [86.187.224.*]
    No i jak na tym wyszedłeś?
  • Re: zrzut Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Tu wciąż mieszka spekula zaproszona albo kreowana przez braci K. "zagraniczne podmioty" czy jak tam nazywali cyorofundy, więc nie ma mowy o naturalnym popycue czy podaży.
  • Re: zrzut Autor: ~Igor [193.42.98.*]
    Wyjaśnij dokładnie o co chodzi w tym procederze!
  • Re: zrzut Autor: ~src [46.134.75.*]
    Najlepiej ze wszystkich inwestycji na NewConnect. Najniżej brałem 20-22gr. Miałem też emisję C a średnia zanim wybiło w 2020 to 32 gr. 1/3 pakietu poszła po 1.85. poszłoby powyżej 2zl ale byłem nad morzem i nie widziałem że prezes właśnie odwala mega zrzut.
    Później brałem z rynku koło złotówki i 80gr i emisję w pp po 22gr więc średnia znów była niska. Poszło wszystko koło 30 ale zysku dużo już nie było. Ale dobrze zrobiłem bo już tyle czasu minęło a tu bryndza
  • Re: zrzut Autor: ~Igor [5.180.208.*]
    A teraz jak to widzisz? Za parę dni może będzie potwierdzenie o podpisaniu tego kontraktu. Ostrożna podbitka była po pierwszym info i teraz będzie rakieta czy sprzedaż faktów?
  • Re: zrzut Autor: ~src [46.134.91.*]
    Jest odwrotnie. Bo najpierw pojawił się popyt po komunikacie. Komunikacie pozytywnym który budzi popyt a powinien ograniczyć podaż że względu na charakter infa które daje fundamenty na przyszłość. Do tego trzeba pamiętać że te poziomy to ciągle niskie pułapy a ktoś tu oddał naprawdę sporo kwita
[x]
SOFTBLUE -7,77% 0,29 2026-05-14 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.