Kupuje codziennie nie sprzedaje są wystawiane na 500 pisałem już więc ochłoń dziecko spójrz na cały rynek sytuację na świecie i wyciągają wnioski a nie piszesz takie kocopoły .
Widać że za grosz intelektu nie masz a próbujesz błyszczeć ?
To rób swoje i przestań się popisywać. I nie naganiaj bo każdy ma swój rozum. A ty wymiękasz. Piszesz że mógłbyś coś zrobić a to psu na budę nawet się nie zada.
Mam intelekt i nie sprzedaje moich akcji a po co kupować po 17 jak można za 12-13 czego nie kumasz ?
Masz moje akcje na 500 wystaw swoje na 1000 cwaniaczku pokaż jaki z ciebie inwestor ?
A potrafisz czytać arkusz czy dalej się będziesz błaźnił do tego nie potrafisz dodać 15tys do 15tys kończę dyskusje z golasem czekającym aż mu ktoś sprzeda ?
Niczym nie rządzę i nie zamierzam kupuje pod to co będzie w przyszłości nie ruszają mnie spadki po 30% ani wzrosty po 30% a szybko się wyjaśniło jaka jest twoja wiarygodność taka jak ilość twoich akcji czyli zero!!!
Jw, szanujmy się 3353 akcje po 14 to raptem 50k... nawet jak by było ich 15k p0 14 to jest to raptem 210k. No to kuknij na dad i popatrz na limit 666 Można się bawić bez alkoholu?
Zacznij lepiej porządnie pracować w spółce Vee zamiast siedzieć na forum w pracy i pisać nie stworzone historie. Wtedy może spółka się obroni i zacznie iść do góry zamiast tkwić w bessie.