• Nagony swoje Autor: ~Dyletant [83.24.35.*]
    a rynek swoje.
  • Re: Nagony swoje Autor: ~Jw [31.0.47.*]
    Jednym zleceniem mogę zrobić górne widły tak samo jednym dolne więc daruj sobie historie o rynku na tej spółce !
  • Re: Nagony swoje Autor: ~Dyletant [83.24.35.*]
    To zrób. Pokaż jakiś kozak. Po co to tyle gadać?
    Kupuje codziennie nie sprzedaje są wystawiane na 500 pisałem już więc ochłoń dziecko spójrz na cały rynek sytuację na świecie i wyciągają wnioski a nie piszesz takie kocopoły .
    Widać że za grosz intelektu nie masz a próbujesz błyszczeć ?
    To rób swoje i przestań się popisywać. I nie naganiaj bo każdy ma swój rozum. A ty wymiękasz. Piszesz że mógłbyś coś zrobić a to psu na budę nawet się nie zada.
    Mam intelekt i nie sprzedaje moich akcji a po co kupować po 17 jak można za 12-13 czego nie kumasz ?
    Masz moje akcje na 500 wystaw swoje na 1000 cwaniaczku pokaż jaki z ciebie inwestor ?
    No i co teraz cicho siedzisz pewnie 200 akcji masz i kółeczka na piwo robisz ale w necie wielu góru giełdy?
    Wzrosła ilość zleceń po 500 dziwnym trafem. Nie mam zamiaru się licytować. Rynek zweryfikuje. Co z tymi widłami?
    Wystaw swoje pisałem czy na koncie demo nie potrafisz ?
    Jak bym z innych kont wystawił masz drugie tyle na 500 więc się nie licytuj czy mogę widły robić w jedną bądź drugą stronę więcej pokory !
  • Re: Nagony swoje Autor: ~malyleszczyk [78.88.137.*]
    Piszesz o 2700 po 500 czy 3353 które było jakiś czas temu po 500?

• Re: Nagony swoje Autor: ~Jw [46.205.197.*]
    Już zdjołem 15 tys a ten golas bez akcji pisze o rynku czekając by coś kupić i zrobić kółeczko na 2 zł takich inwestorów tu mamy niestety ...
    Ale wieloryba tutaj mamy, który rządzi na papierze. Wiesza kurs na widłach kiedy tylko zechce i razem a kolegami ma 15k akcji.
  • Re: Nagony swoje Autor: ~Jw [46.205.197.*]
    A potrafisz czytać arkusz czy dalej się będziesz błaźnił do tego nie potrafisz dodać 15tys do 15tys kończę dyskusje z golasem czekającym aż mu ktoś sprzeda ?
    Niczym nie rządzę i nie zamierzam kupuje pod to co będzie w przyszłości nie ruszają mnie spadki po 30% ani wzrosty po 30% a szybko się wyjaśniło jaka jest twoja wiarygodność taka jak ilość twoich akcji czyli zero!!!
    Nie wiedziałem 15 tys akcji po 500, raptem było ze 5 tys w 3 zleceniach.

Jw, szanujmy się 3353 akcje po 14 to raptem 50k... nawet jak by było ich 15k p0 14 to jest to raptem 210k.
    No to kuknij na dad i popatrz na limit 666
    Można się bawić bez alkoholu?

Zacznij lepiej porządnie pracować w spółce Vee zamiast siedzieć na forum w pracy i pisać nie stworzone historie.
    Wtedy może spółka się obroni i zacznie iść do góry zamiast tkwić w bessie.

• Re: Nagony swoje Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Polaczki kwiczą to dobry znak dla spółki
  • Re: Nagony swoje Autor: ~piter [109.243.144.*]
    ..a dlaczego to dobry znak? kryje sie za tym stwierdzeniem jakas mysl?
[x]
VEE 1,68% 12,10 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.