Nie wiem czy tylko mi się wydaje ale w październiku twierdził zarząd że wyniki II fazy te podwójne zaślepione będą w połowie 2026 roku i potrzebują jeszcze 10 pacjentów bo mają 20-tu. A teraz wszystko przyśpieszyło ponad 50-ciu pacjentów będą mieli za 4miesiąc a wyników spodziewają się w połowie 2027 roku.
Coś tu jest nie hallo.
Mówili że 30 do pierwszego punktu. Potem kolejny to 50. To wszystko jest na ostatniej prezentacji. Nagranie jest tez dostępne. Chodzi o to że dopiero po 30 mogą myśleć o jakiejś umowie. W 2027 spodziewają się końcowych z tego badania. Problemem byłam rekrutacja ale faktycznie przyspieszyli.
Dnia 2026-03-10 o godz. 20:07 ~Gra43 napisał(a): > Tak. Tez czekam już długo ale wiem że potencjalny partner musi mieć minimum info po 30 pacjentach. A to jest już blisko.
Tak, blisko (może uda się w czerwcu), ale kasy na koniec 2025 było już tylko 16,4 mln. Czy wystarczy przed otrzymaniem raportu po 30 pacjentach?
60 mln zl potrzebuja dodatkowych srodkow na 2026 i 2027, pytanie zasadnicze jaka emisja i jaka cena, na poltreg oglosili 24 zl i kurs mimo dobrych inf tam zjechal
Jesteśmy przekonani,że 2026rok przyniesie kluczowe wydarzenia, które znacząco wzmocnią pozycję Molecure. Przede wszystkim liczymy na zakończenie i pozytywne odczyty z obuanaliz cząstkowychw badaniu klinicznymKITE. Pozytywne rekomendacje po każdej z nichpozwolą na intensyfikację i zwieńczenie sukcesemtrwających rozmów partneringowych, jeszcze przed wynikami końcowymi badania, które przewidujemy na połowę roku 2027.
latwo policzyc ze 50 pacjenow koniec sierpnia a wyniki koniec roku 2026, prezes przynajmiej w koncu sygnalizuje kiedy potencjalna umowa partneringowa a tu w kasie pusto zaraz wiec czekamy na emisje jaka cena i ilosc akcji.
Kasy mają do czerwca max września. Umowa lub emisja mysi być wcześniej. Jest duża,szansa ze mając wyniki po 30 bedze umowa z emisja dla partnera. Oni nie będą sprzedawać oatd-01 tak jak to zrobili z Galapagos. Ja myślę że będą razem z partnerem kontynuować badania. Będą mileston z płatnościami itd.
Szansa na to że emisja będzie po obserwacji 30 pacjentów jest bardzo mała bo w kasie będzie praktycznie ZERO więc w takich warunkach nie negocjuje się a co jeśli potencjalny partner stwierdzi że jednak poczeka na wyniki cząstkowe na 50 pacjentach ? Które najwcześniej koniec roku więc emisja na 100% przed wynikami na 30 , ci co teraz będą obejmować też to widzą , ja tu widzę duże dyskonto oby się skończyło na tych 6 zł bo jak nie to emisja po 5 zł .
Jest też taka możliwość. Pytanie jest czy chcesz mieć akcje czy nie. Ja wierze w sukces i akceptuję ryzyko. Jak będzie umowa i sukces to wszyscy będą zaskoczeni. Tak było już w przeszłości z wieloma spółkami :)