Obyś miał rację Igor bo ja prawie bezy bezy... Tak na 0,1 by mi pasowało. Niektórzy się dali wciągnąć w "grę trzy karty" na bazarze. "Przytrzymaj pan kartę ale pokaż swoją gotówkę"...
Steve2 piszesz o sobie? Przecież to ty pakowałeś po 32gr jak cie ostrzegałem że poleci ostro w dół , dałeś się wciagnąć w gre " w trzy karty" przed czym cie ostrzegałem, natomiast przy 17gr pisałem ci żebyś kupował bo będzie szybkie 30% do wyciągnięcia, czego znów nie zrozumiałeś / Masz teraz pretensję do wszyskich na około tylko nie do siebie ? Wiecej samokrytycyzmu kolego, przykre że cię tak tu załatwili
O jesteś... ale Ty zawsze jesteś.Cześ!Tak, pewnie w jakimś niewielkim stopniu piszę sobie i dzielę się tym z tymi którzy jeszcze tego nie rozumieją... Ty widzę że tego nie rozumiesz. No popatrz co się dzieje, naganiacze się chowają tylko Ty zostałeś (ale Ty zawsze jesteś), kurs leci na łeb na szyję żeby nie powiedzieć na pysk (zresztą jeszcze jest luka do domknięcia) i za chwilę będziemy dokładnie w bazie... No bądź poważniejszy i schowaj się taktownie. Obstawiam że ten tymczasowy dołek 0,17 nie wytrzyma. Wiem że teraz jesteś na mnie zły i pewnie nazywasz trollem ale powiedz w takim razie ile Ty obstawiasz? Słyszałem tu już dzisiaj 3, 5 a raz nawet że 10. Oj Rafał Rafał, tak mi odradzałeś tego papieru a teraz ja odradzam go Tobie bo zwyczajnie mnie przekonałeś że wysoko nie ma sensu tego kupować. Ten kontrakt? Nie został jeszcze podpisany zgadza się? To wszystko jakaś niepewna historia zwłaszcza że płacić ma szacowny pan premier niemieckimi pieniędzmi... Oj Rafał Rafał... W co Ty wdepnąłeś...
Steve2 myślałem ze jestes bardziej inteligenty ale widzę ty jesteś pokroju 95% ynwestorów z bankiera których zawsze wieszaja na haku. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie co ci napisałem ...
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2025-12-12 13:09 Ja myślicie ? Można chyba zacząć pomału podbierać po 0,17, oczywiście na kółeczko max 30%
Miałeś sporo czasu na zbieranie w granicach 17-19 gr i spore obroty żeby to wczoraj wywalić z zyskiem 30%, przecież prościej już się tego nie dało napisać, Co do marzycieli piszących o 3zł to znajdę ci jeden ciekawy wpis...
Autor: steve2 [91.205.244.*] 2025-01-02 09:47 Budynek nie jest w cenie, gotówka nie jest w cenie, ostatni dodatni wynik nie jest w cenie. Tu się należy 3 zł. Kierownik kursu to wie, ja to wiem, wszyscy to wiedzą.
Przykre że cię tu załatwili jak w ruletkę, ale ostrzebałem cie nie raz , więcej nie mogłem zrobic, dodatkowo napisałem ci żebyś uśredniał po 17gr i wywalał na podbitce 30%, ale ty uparcie pisałeś że czekasz na 10gr, no coś , nie słuchałeś twoja strata, u mnie chajs się zgadza
No dobrze mówiłem że nie odpowiedziałeś mi "3 5 czy 10?".Wiem co pisałem Rafał, ale nie chciało ci się już dalej czytać co na wątku było wyjaśniane że chodziło o pusty spekulacyjny wzrost t.zw. sztuczną pompkę jakich na bananie widujemy setki, ale tu miała wyrażać pozytywne zmiany w spółce więc dlaczego nie miała mieć w miejsca? Ale ktoś wybrał blokowanie kursu żeby zabrać ludziom akcje. Ale skoro tak, myślę sobie, to niech on odda ale po 10 gr.I tego się trzymam. A ja ci już to tłumaczę któryś raz z rzędu i nic do ciebie nie trafia... Dlaczego udajesz że nie widzisz co jest napisane czarne na białym?
Autor: steve2 [80.49.188.*] 2026-03-10 12:13 No dobrze mówiłem że nie odpowiedziałeś mi "3 5 czy 10?"
Mógłbyś wyjaścić o co ci chodzi , wkleić jakąś wypowieć lub dać link żebym mógł się odnieść? Jedyną osobą która tu pisała o 3zł jesteś ty więc nie za bardzo wiem co ci mam jeszcze odpowiedzieć ?
No bawisz się w nagona i negujesz wszystkich którzy realnie piszą że będzie 0,17 a potem, to już ode mnie, 10 gr, i mówisz że narzekają i że tam już nie dojdzie no bo jak wiadomo ty siedzisz na akcjach. I wygląda na to że nie puściłeś po wzroście 30% tak jak mnie rzekomo zachęcałeś, bo 017 by ci pasowało... Spróbuję cię znów wybudzić dyżurnym tekstem : ooobudź się bo słońce już wysoko
steve2 w jakiego nagona się bawię ? gdzie neguje powrót ? czy tobie czasem tabret na glowe nie spadł ? Od tego haka to już widzę ci się wszystko pomyliło
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2026-03-10 11:10 o czym ty piszesz jaka karawana, tu trzeba było brac szybciutko 30% i uciekać, zaraz cie wyzerują i znów będziesz wisiał lata na haku
steve2 zrozumiałeś to jako naganianie ? napradwe zaczynam się o obawiać o twoje zdrowie