Nie wiem czy się zamknie. Raczej nie ale jak na taki popyt to podaż jednak daje radę. Najwyższy wolumen od roku. Ktoś grubo oddał. Oby nie było infa na dniach że to ktoś ze spółki
Jak zawsze się tu domknie, gdzie ci goście typu ",miszcz" co mnoży wątki jeden po drugim. Ubrali sie pod info i sami zasypują, teraz hak albo realizacja strat im w głowie .A tacy cierpliwości nie mają więc wywalaja
Podaż ciągle aktywna. Luka domykana choć troszkę brakuje a widać że popyt koło 20gr może się czaić :) wygląda na koniec korekty ale dużo zależy od komunikatów (odwołanie)
Ty pytanie nie powinno brzmieć "czy domknie " tylko "jak domnie to co dalej ? " Tak naprawdę do tej pory tpo tej podbitce mieliśmy wyczekiwanie i powolne osuwanie się pod własnym ciężarem, dopiero dziś pojawiły się większe pakiety w okolicy 0,21 - 0,22 , ja zaryzykowałem i odkupiłem to to wywaliłem powyzej 0,26, a co będzie dalej ? Tak jak napisał src, dużo zależy od komunikatów i rozpatrzenia odwołania, jak będzie negatywne to mnie nie zdziwi powórt na 0,16 ale jak będzie pozytywne to znów sie może otworzyć luką +30%
Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2026-03-25 10:44 ....dopiero dziś pojawiły się większe pakiety w okolicy 0,21 - 0,22 , ja zaryzykowałem i odkupiłem to to wywaliłem powyzej 0,26...
Czyżby mi się opłacił odbiór po 0,21-0,22 ? Czas pokaże, na razie dobrze to wygląda, ciesze się ze było dużo chętnych do oddawania na tych poziomach