on nie jest inwestorem i nie bierze fundamentalnych rzeczy pod uwagę bo nie ma o nich osobiście zdania, i mi to zmieniło perspektywę, że to fundamenty wynikają z RSI a nie odwrotnie... za co jestem mu bardzo wdzięczny i chyba mogę też podziękować w imieniu wszystkich, którym tu pomaga, bezinteresownie rozpocząwszy tą pomocową misję :)))))))))))))
ja wiem, że wiele rzeczy mylę i nierozumiem... ale mam nadzieję, że jego cierpliwość i kultura osobista, brak chciwości i manipulacyjnego podejścia będą nieugięte jak najdłużej ... widzimy to i jesteśmy za to bardzo wdzięczni :)))))
Powinienem w sumie dostać jakąś nagrodę państwową za to, że tak bezinteresownie się udzielam na wielu spółkach, dbając atruistycznie o wasze portfele i w ogóle nie próbując manipulować :)))
Powinienem być raczej wybrany altruistą roku. Codziennie tworzę dziesiątki postów, nowe wątki, na wielu spółkach, mając niestrudzenie tylko jeden cel: troskę o wasze portfele. Nie manipuluję, nie troluję, nie robię tego dla zysku, po prostu dbam o was i dlatego poświęcam tyle godzin dziennie na wyszukiwanie słabych stron Cargo :))))