Zapewne sukces w opinii rk , kurs i akcjonariusze reagują inaczej .Kiedyś balonik dmuchany pod czaty teraz pod targi. W/m to takie 1 : 27 , był taki sukces kiedyś...
Te czerwone opinie to rozumiem identyfikacja z kuresm.aczkolwiek jak pisałem na opiniach mi nie zależy , ponieważ znam spółkę i rk , wiem jak potrafi wizje przeistaczać w klęski , jednoczesnie zarabiajac- geniusz
Realnie , Wielebny macie problem chyba ?Akcjonariusze wykazują brak wiary w sukces.Co bedzie jak ten statek z paliwem przypłynie a okaze sie że to węgiel jest , bedzie eSPI że zakopiemy i zaczekamy aż sie ropa zrobi potem tylko do rafinerii ? Powaznie to spólka z espi wczoraj poszła o 10 % dzis minus 7 % ktoś zarobił pare zł - u s t a w ka ? kiedys coś słyszłem ....
Po pierwsze dlaczego mam problem? Po drugie, nie potrzebuję twojej fałszywej troski. Po trzecie, mój problem polega na tym, że już dwa razy musiałem odprowadzać wysoki podatek, z tytułu obrotu akcjami MBF. Po czwarte jestem przekonany, że trzeci raz będę musiał odprowadzić, tylko tym razem bardzo wysoki podatek z tytułu sprzedaży kolejny raz akcji MBF Po piąte w przeciwieństwie do ciebie nie naganiam na forum mojej Spółki Po szóste ty masz wielki problem., ale ze sobą, siedząc na tym forum od wielu lat (podobnie jak tomaszek ) i nadając te same teksty.
Co hejterzy uważacie, że w ESPI z 19 grudnia 2025 r. MBF Group S.A. podała nieprawdę? Co hejterzy uważacie, że konsorcjant Sqadron sp z o.o. potwierdzając tęinformacje podała nieprawdę?
Mat, czy ty nie uważasz, iż z nim naprawdę jest nie halo. Wkleił jakieś 2 wrzutki z x, z których wynika, że testy mialy być/ byly..?. A co z tych testów wynika, gdzie raport, wnioski? On totalnie jest zakręcony i mało jarzący.