No panowie na arkuszu zlecen do wzięcia jutro jest tylko 350 akcji. I koniec z zakupami , bo nie będzie czego brać.Ciekaw jestem kiedy te osoby co chcą kupić tych kilka tys szt zaczną podawać wyższe kwoty zakupu?
Spokojnie o to się nie martw. Zobacz po pierwsze ile chcą kupić po kursie trochę niższym. Kilka tys szt 4-5 tys szt. Jak kurs podniesie się do kilkudziesięciu zł to co za różnica oddać papier po 67 czy 63 zł? :)))
Jak się ściągnie wszystko ze sprzedaży to kurs można windować tak jak veno swego czasu z 2 na 18 gr ( 9 razy !!!!). Gdyby to odnieść tu to 12-13 zł x 9 = 100-120 zł. A tam był spory FF , a tu??????????
A chętni jak to zacznie rosnąć sami się pojawią , tak to już jest na giełdzie.
P.S.
Jak kupowałem Starka po 5 gr to też wielu się w główkę pukało co z tym zrobie.
A sprzedałem po 25 gr, a doszło do 33 gr. A i teraz się lokuje na 20-24 gr. A to jest min x 5.
Potencjał jest tu duży ( aha , firma notuje po I półroczu niezły zysk i na koniec będzie naładnym plusie, a i veno, czy stark to są firemki na minusie jak większość z NC)
Tu nawet nie można spekulować po ile akcje będą pod koniec roku, bo jest ich tak mało na rynku. Wszystko zależy od akcjonariatu czy będzie + 30% czy +300%. Poza tym patrząc na zlecenia sprzedaży to już niektórzy wiedzą gdzie kurs powędruje
Będziesz musiał się pospieszyć , bo na arkuszu sprzedaży kompletne pustki. No i tylko kilka tys będziesz mógł włożyć :)))
Nie możemy o tym powiedzieć pogromcy , bo jeszcze pomyśli, że tylko tyle nam zostało po EPI, EEX itd. :))))
No chyba, że nas i tu znajdzie. :)))
zostawcie też coś dla kocicy, bo też jutro tu wchodzi. bądźcie tak dobrzy Panowie i pozwólcie mi skosić całą podaż jutro rankiem. odwdzięczę się pięknie... w naturze... wrr;)
Oczywiście panie przodem po najniższych cenach!!!!!
a tak na marginesie te 140 po 14,60 to moja sprawka- i miałem ochotę iść dalej nawet do 16 Brak jednak było waszego wsparcia .Ciekawe czy jest coś na ukrytym do sprzedania?
Podobno można to ładnie sprawdzić przed sesją tak jak to robią np na OneRay Investment S.A.
Pozdrawiam
OK. 20 min handlu na dziś wystarczy. Po drodze 2 zlecenia i kurs na 100 zł. Biorąc pod uwagę widełki potrzeba kilku sesji.
Pochwalić się komu udało się kupić.
Niektórzy martwią się małą płynnością na tym walorze.
A ja mam pytanie? Jaka była płynność na ( teraz to hity) Hurtimpex, Urlopy, Veno, Stark, Fabryka Diet itp. zanim te firmy nie zaczęły rosnąć?
Było od groma sesji bez obrotu, a potem jak poszło w górę, to każda z tych firm ma teraz obroty na jakimś większym lub mniejszym poziomie.
Tak i ten papier jak się rozrusza to będzie miał obroty.
Więc nie ma co martwić się o płynność.
P.S. Z reguly te zmartwienia mają ci co nie mają papiera.
dajcie mi drodzy Panowie jutro trochę więcej dobrać nim znów na widłach zawiśniemy...
wczoraj mówiliście, że Panie mają pierszeństwo, a tu dziś kilku niedżentelmeńskich towarzyszy gwizdnęło mi akcje i ledwo kilkadziesziąt udało mi się kupić... liczyłam, że może puszczą te 24zł dziś, równowagę na widłąch zrobiłam, ale jak widzę to będzie zabawa wieloetapowa...
ciekawe, kiedy zrobi się o Symbio głośniej na parkiecie? jak na 100zł wyciągniemy?
Ja ciekaw jestem kiedy do kupna włączą się ci co jeszcze 2 dni temu byli poustawiani po 500 i 250 szt na pozycjach po kilka zł niżej. Albo liczą, że to już nie wzrośnie albo zaspali.
zagrajcie sobie lepiej w piotrusia pana...i kto od was kupi te 5 akcji które macie, buhahahaha...co za debile i znowu sławek w roli glownej z intelektem joli rutowicz
Mam pytanie forumowy głupku - Debilu. Ty tak lubisz wchodzić na wszystkie fora i bzdety pisać?
Kup może wreszcie jakiś papier , a nie tylko pier ..... , że wszystko to lipa. A jeśli lipa na kij tu wchodzisz, ot tak, żeby popier..... . sobie. Kobiete se znajdź, albo psa, a jak nie to ci rybki zafunduje.
P.S. A 5 akcjami to bym se nawet d..... nie zawracał, ale ty tylko o takich ilościach mówisz , bo to max na ile cie stać. A papier jeśli taki szajs, to czemu nikt nie chce oddać 1 szt po 19,20 zł?
Pogromco - debilu jaki z ciebie natrętny naganiacz na Hurtimpex-e logujesz sie jako "poinformowany" ( to samo IP) i naganiasz na to ile wlezie. A tu wchodzisz na forum po co ? Żeby pieprzyć bez sensu?