• Co przyniesie dzień? Autor: ~aut.or [213.5.43.*]
    Po takich obrotach powinniśmy się dzisiaj dowiedzieć kto nabywał i być może kto sprzedawał. Zobaczymy co przyniesie dzisiaj dzień za wieści.
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: dodjasz [82.115.90.*]
    ja osobiscie nie liczylbym na to, ze juz dzis podadza do pulibcznej wiadomosci kto nabyl te akcje...

OStatnio jak wchodzila cypryjska spolka zakupy zrobila 7 X a do publicznej wiadomosci zostalo to podane 16 X... takze pewnie poczekamy

Pozdrawiam
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~janko696 [213.17.252.*]
    tylko pamietajcie o jednym,sytuacja jest teraz inna,prezez i cypryjczycy musza załatwić dwie sprawy,układ no i przedłuzenie notowań i zdjecie z fixingu 2giego
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~lipo [83.30.225.*]
    Narazie spadek:P
    Nie liczyłbym na informację o nabyciu akcji prędzej o układzie.
    Jeżeli ktoś by się ujawnił to oznaczałoby, że ma już taką ilość jaką chciał zakupić po "promocyjnej" cenie
    ważne są dwie sprawy teraz:układ no i giełda czy przedłuzy pobyt krosna
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~Czelsi_01 [84.40.139.*]
    Rozważyc należy również możliwość, że Cypryjczycy piorą kasę i tak naprawdę dzięki ich zakupowi uwolnili tych którzy byli uwięzieni na papierze.

Sam dobrałem jeszcze 40k ale mam mieszane uczucia czy się nie wpusciłem w kanał.

Jaki wg was moze byc poziom ceny za papier gdy dojdzie do zmiany fformy upadłości i ujawni sie kolejny inwestor? gdzies juz widziałe propozycje 50gr tpo 100% up nie za wiele sobie zyczymy?!

pozdrawiam i czekam na wzrosty.
    jaki poziom ceny a czy to wazne na tą chwile czy bedzie 0.40 czy 0.50 ,zastanawialem się nad zwiekszeniem udziału w tej spółce i powiem tak,krosno jest wszedzie,tzn ich wyroby no i są ciekawe
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~baum122 [78.8.10.*]
    Krosno jest wszędzie nie będzie go jeszcze więcej. Prezes i pan Wójcik przez swoją cypryjską spółkę nie bez powodu dokupują udziały w KHS. Na finiszu są rozmowy z wierzycielami jak powiedział Maciejewski, są inwestorzy zainteresowani zaangażowaniem finansowym w tą firmę. I nie chcą dać kasy na spłatę długów bo to nie o to chodzi tylko na rozwój firmy i zwiększeniem mocy produkcyjnych. Inwestor to nie filantrop wchodzi aby zarobić, a nie pospłacać długi i nic z tego nie mieć. Opłaca się to wszystkim!!! Banki dostaną zwrot kasy i do tego zarobią na wsparciu finansowym firmy,giełda zarobi na obrocie,akcjonariusze na akcjach, pracownicy, itp,itd. Scenariusz dla tej firmy jest prosty.
    Niby wszystko jasne ale to Polska. Złodzieje i szulerzy!!! Świat polityki i biznesu przenika się nawzajem, układy, układziki a wszystko to żeby dymać tych na dole. Nikt na nikogo nie patrzy tylko na siebie, własna dupa najważniejsza. Oby to wszystko zakończyło się tak jak to powinno być w cywilizowanym świecie!
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~szklarz [82.177.95.*]
    a ja wierze ze i swarzedz i krosno wyjda z tej zawieruchy nogami do przodu i to w pionie!
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~Alien [89.74.77.*]
    Jeśli wy naprawdę wierzycie w to co tu wypisujecie to jesteście imbecylami. Jeśli tylko naganiacie na firmę która jest warta 0zł, to jeszcze można takie zachowanie zrozumieć.
    Krosna S.A już praktycznie, sąd nakazał jego likwidacje by choć w części spłacić wierzycieli którzy powierzyli tej firmie swoje pieniądze. To na wypadek jeżeli przespaliście ostatnie pół roku.
    LOL
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~Alien [89.74.77.*]
    Krosna S.A już praktycznie NIE MA !!!............
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~czelsi_01 [84.40.139.*]
    To co piszesz wyjasniałoby codzienny spadek o 1gr. Przeciez zgodnie z tym co pisża powinno rosnąć, nowe zlecenia nowe zatrudnienia, niebawem układ... etc...

Szkoda, ze tak się jeszcze zadołowałem w tej spółce, niedługo beda komunikaty o mnie bo przekroczę pakiet 5% :)
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~janko696 [83.13.12.*]
    czelsi to dobre info:)))podaj to do wiadomości ,zobaczysz jak wystrzeli:))bedziesz nowym inwestorem
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Spadek i tydzień też, ja sprzedałem, jak pisałem, nie wiem jak Prezes, ale pewnie też.
    Sprzedałeś ale z tego co widzę to liczysz odkupić po niższej cenie:P
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: marco9691 [83.28.145.*]
    jedyne pozytywy to takie ze spadki sa przy niskich, smiesznei niskich obrotach, w porownaniu z tym co bylo w zeszlym tygodniu, poki co wiecej pozytywow nie widze, syndyk tez nie bedzie chcial pozbyc sie kawalka tortu ktorym zarzada i przynosi mu odpowiednie profity, jesli zarzad i ewentualni nowi inwestorzy nie pospiesza sie z ukladem z bankami to nie wrozy nam nic dobrego
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~agatowe lato [83.26.170.*]
    Panie i panowie!To jest giełda najwięcej zarabiają ryzykanci.Nikt wam co niektórym bojażliwym nie każe na siłę trzymać te akcje,sprzedaliście wasza sprawa.Jeżeli będzie dobrze,to będzie wtedy nasza sprawa,którzy nie sprzedali.A druga rzecz,ja kupiłem 10 000 szt (to niedużo),po 0,26 zł,to tylko 2600 zł z mojej całej puli.Czy to naprawdę tak duża kwota jeżeli miałbym stracić,przecież nikt normalny nie zainwestuje wszystkich pieniędzy?Przecież nadgonię to w razie niepowodzenia na innych spółkach.Ale jest jeszcze inna możliwość,bardzo ciekawa i kto wie czy nie jest to pewna sprawa,że bedzie dobrze ,wtedy te marne parę groszy pomnoży się wielokrotnie (ile, trudno powiedzieć).Więc jak widzicie,nie wszyscy są pesymistami a jak będzie to zobaczymy.
    Przyświeca mi dokładnie ta sama myśl. Z takim podejściem kupowałem te akcje po 10gr za sztukę i dalej się tego trzymam. Pozdr.
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~west [10.1.252.*]
    tak tylko mnie ciekawi na jaki kurs spolka mogla by sie targnac gdyby nawet zmieniono upadlosc z likwidacyjnej na ukladowa. Zwiazki zawodowe beda dalej, cala ta otoczka pozostanie. Czy zaklad w tej formie zaczalby byc efektywny? zadluzenie na prawde jak na KHS jest potezne.

Czy nie lepiej na prawde nie zlikwidowac KHS i na jego gruzach zbudowac cos nowego lepszego, przynoszacego zyski? Bycmoze z mniejsza zaloga ale efektywnego i bez dlugow?

Pozdro
  • Re: Co przyniesie dzień? Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Racja, liczę na 19 groszy, wtedy wejdę i zostawię na dokupienie znacznie taniej, w razie czarnego scenariusza.
    Trafiony:) Zobaczymy kto ugra więcej.
    Do West:
    Też tak myślę, że lepiej postawić ten zakład od nowa.
    Liczę na układ i uważam, że kurs dobije złotówki przy mocno spekulacyjnych ruchach. Pozdro
    ktos sobie zarty stroi, dobrze by bylo zeby tak zartwownis nie wycofal tego zlecenia, z powodow technicznych
    to tylko demonstracja, mial sporo czasu zeby to uczynic przed 14.45
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.