• cierpliwy Autor: ~adaś [194.9.79.*]
    spokojnie czekam z kupnem po 135 zł, myślę ,że do walnego tam właśnie walnie
  • Re: cierpliwy Autor: ~Wynalazca [188.146.33.*]
    Ale po co czekasz? Pozycze ci 45 zeta, zebys mial te 1 upragniona ajcje.
  • Re: cierpliwy Autor: ~Irek [5.173.172.*]
    Wracaj do nory dziś miało spadać i spadło amebo z targówka
  • Re: cierpliwy Autor: ~Bb [176.101.132.*]
    Amoibe to akurat mocno rozwojowe określenie ale pewnie nie doczytałeś skoro uważasz, że obrazisz tym kogoś
  • Re: cierpliwy Autor: ~SzpiegZKrainyDeszczo [31.61.247.*]
    Profetor vel Irek. Czujny badz. Pisalem ci.
  • Re: cierpliwy Autor: ~Wynalazca [89.79.144.*]
    Profetor vel irek, strzasaj czosnek na modivo, i wyczekuj wezwania.
    A po co takie złośliwości? Każdy ma prawo do własnego zdania. Jak adaś chce, niech czeka na 135zł, skoro wierzy, że do tego poziomu cena spadnie. Jeśli wierzysz, że wzrośnie do 240zł albo w co innego to chciałbyś być obrażany, bo się tym podzieliłeś?
    Racja, bb, tylko po co nas o tym informuje?
    A może bez powodu, a może powód ma... nie mam pojęcia :) ale nikogo nie obraża a to tu rzadkość. Forum to forum. Na innych dotyczących np. caravaningu też ludzie piszą, że w południowej Francji jest bardzo niebezpiecznie albo że spanie na dziko to ekstremalne doznanie :). W Kołach Gospodyń Wiejskich też pewnie każda z gospodyń myśli inaczej tzn, że np. do ciasta naleśnikowego trzeba dodać łyżkę wody gazowanej lub zwykłej lub piwa
    Ale ucięło dużo tekstu :( No trudno, drugi raz pisał nie będę. Generalnie miałem na myśli, że tutaj jest b.dużo emocji w porównaniu z gotowaniem itd ale to nie tłumaczy tej nienawiści. To forum (zdecydowana większość spółek) to dla większości tylko i wyłącznie miejsce, gdzie mogą dać upust swoim emocjom
    No a że niektórzy potrafią tylko w taki sposób, no to co zrobisz, jak nic nie zrobisz? :) Życzę wszystkim więcej dystansu do giełdy albo przerzucenie się na gotowanie czy caravaning :))) Pzdr.
    Jak sam zauwazyles, to forum. Skoro zadal pytanie, to z sarkazmem mu odpowiedzialem. Wiesz, jaki jest problem z takimi goscmi na forum. Pisza te zlosliwosci, nie majac akcji i strasza tym nowych, malo doswiadczonych inwestorow, ktorzy przygode zaczynaja kupujac, a potem bedac na forum bankier. I tyle. Masz jakies spr info, napisz. Nie, to idz do kola gospodyn i tam obstawiaj temperature wody :-) takie moje zdanie.
[x]
ASSECOPOL 0,20% 196,85 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.