Nuda , nuda , nuda .... Szkoda że na takiej spółce z dobrymi fundamentami obroty są takie jak w dobrym kiosku z warzywami. Co do kursu to jestem spokojny ale to ,,zainteresowanie '' mnie powala !!!
Było tylu naganiaczy na tę spółkę, a tu nic. Nie wiem, co tu pomoże?
Po dobrych wynikach za pierwsze półrocze, kurs ani drgnął. Obawiam się, że teraz będzie to samo, ale poczekajmy.
wzrostów nie było, a tu korekta. A tak poważnie, ci co sprzedają robią to ze stratą. Odkupią po 4 PLN i znów sprzedadzą po 3.30 i tak wkoło Macieja. Cierpliwi zarobią, reszta straci. Myślę, że poniżej 3.00 nie spadniemy.
16.11 spółka przedstawi wyniki finansowe a te powinny być dobre . GOROL już wielokrotnie na kilku wątkach przedstawiał sytuacje i możliwości spółki . Na dzień dzisiejszy spółka mocno niedowartościowana z dużym potencjałem wzrostu ceny akcji . Mimo tego nie widać mocnego zainteresowania akcjami .Jeżeli to się zmieni to powinno być naprawdę ciekawie . Ja osobiście licze na trwałe przebicie 4 zł bo są ku temu mocne przesłanki w postaci dobrych fundamentów spółki .
bez spekuły ani rusz. Zbyt długie kiszenie się tej spółki zniechęca do tego, aby w nią inwestować. Kiedy reszta rynku rośnie, Moj stoi, jak rynek spada Moj razem z nim.
współczuję tym, którzy zostaną ubrani na górce przy następnej podbitce. Ja już się wyleczyłem z MOJ-a. Może sobie rosnąć nawet do 20-stu Złotych, nie wejde w niego. Nie pisze tego złośliwie, tylko tak widzę MOJ-a.
Bo to papier nie do spekulacji tylko do inwestowania. Będzie 7 będzie i 12. Opór widzę techniczny na poziomie 5 a nie 4. Do spekulacji MOJ S.A. będzie się nadawał powyżej 8.5 a naprawdę spekulacyjny zrobi się po kursie dwucyfrowym. Teraz czekamy na wzrosty fundamentalne. W poniedziałek wyniki. Przewiduję 0.5 mln zysku netto +- 10%.